Cookies

Ejeroplysninger:

Dette website udbydes af:

Martin Stendahl Dyrhøj
Hedebakken 8
8800 Viborg
Telefon: 28400828
Mail: kontakt@billig-mode.dk

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer og kan genkende din computer, hvis du besøger hjemmesiden igen. Der bliver ikke gemt personlige oplysninger gemt i vores cookies og de indeholder ikke virus e.l.

Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal dage, uger eller måneder, som kan variere. Cookies fornyes dog efter hvert besøg.

Hvordan sletter jeg cookies?

Det er muligt slette cookies ved at benytte vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ønsker at modtage cookies, kan du fjerne dem ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad bruger vi cookies til på vores hjemmeside?

På Billig-Mode.dk bruger vi cookies til at føre statistik over køn, alder, statistik og geografi for at målrette indhold og annoncering ud fra vores oplysninger.

Måling af trafik via Google Analytics 

Dette website bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

Hvis du er interesseret i at fravælge cookies fra Google Analytics, kan det gøres her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk 

Billig-Mode.dk anvender følgende annoncenetværk:

  • Partner-Ads
  • TradeDoubler

Det er muligt at fravælge at indgå i en række annoncenetværk, som deler dine oplysninger til at målrette annoncer mod dig. Se her hvilke netværk, du kan fravælge: http://minecookies.org/fravalg

Brug af personoplysninger:

Brugeroplysninger videregives aldrig til tredjepart, med med mindre du selv udtrykkeligt giver lov til det. Desuden indsamler vi aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os oplysningerne ved køb, deltagelse i undersøgelse / konkurrence e.l.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet fra. Personoplysningerne bruges til at få et større kendskab til dig og øvrige brugere på denne hjemmeside. Denne brug kunne f.eks. omfatte en analyse eller undersøgelse til det formål at forbedre vore produkter og teknologi samt annoncer, der er målrettet dine interesser.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:

Hvis du ønsker at vide hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig hos Billig-Mode.dk, så bedes du rette henvendelse til kontakt@billig-mode.dk eller telefonnummer 28400828. Du kan desuden gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Mest populære artikler lige nu:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cookies, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.