Kvinde oplever hårtab
29 oktober, 2021

2 tips til dig med tyndt hår

By Billig-Mode.dk

Tyndt hår kan skabe mange selvværdsproblemer for både mænd og kvinder. Alle drømmer om et langt og tykt garn, men desværre er vi ikke alle så heldige. Med alderen bliver toppen også mere og mere tynd for mange mennesker. Tyndt hår har også sine fordele, men hvis du virkelig ønsker at gøre noget ved dit tynde hår, skal du læse med lige her.

Hårtransplantation

Hvis du er villig til at gå hele vejen i kampen for mere hår, kan en hårtransplantation være en oplagt mulighed. En hårtransplantation betyder, at man flutter hårsække fra et sted på kroppen til et andet. Man kan flytte hår til tyndhårede områder flere forskellige steder. Det kan eksempelvis være i hårlinjen, skægget eller øjenbrynene. Hvert eneste lille hår, som flyttes under hårtransplantationen, udvælges nøje, så du går et godt og holdbart resultat, som du bliver glad for mange år ud i fremtiden. En hårtransplantation gør desuden slet ikke ondt, og du vil blive lokalbedøvet under behandlingen, som tager omkring 6-8 afhængigt af, hvor meget hår der skal flyttes og til hvor.

Vitaminer og kosttilskud

Hvis du ikke er helt klar til at springe ud i en hårtransplantation, kan du også prøve andre metoder først og fremmest. Der findes utallige vitaminer og kosttilskud, som lover guld og grønne skove om langt og tykt hår. Er du meget tyndhåret eller på grænsen til at være skaldet, er det nok begrænset, hvad vitaminer og kosttilskud egentlig kan gøre for dig. Men hvis du blot ønsker lidt mere hår, og måske ikke har været helt god ved dit hår igennem årene, kan forskellige vitaminer og kosttilskud muligvis godt gøre en forskel for dig. Det er i hvert fald helt sikkert værd at prøve af! Husk dog på, at der går noget tid, før du kan se det endelige resultat. Du bør give vitaminerne lov til at virke i 3-6 måneder, før du dropper det.

Snyd dig til tykkere hår

Hvis du har en smule hår at gøre godt med, kan du rent faktisk snyde dig til tykkere hår. Du kræver blot, at du kender de rette styling-produkter og frisurer. Derudover kræver det faktisk ikke ret meget ekstra i din daglige rutine, når du blot ved lige præcis, hvordan du skal gøre. Hvordan du skal style dit hår, afhænger af din frisure. Du kan dog altid spørge din frisør til råds. Måske kan en simpel klipning gøre en markant forskel.