daniel wellington herreur
30 september, 2015

3 trendy herreure

By Billig-Mode.dk

Leder du i øjeblikket efter et nyt herreur, men ved du ikke, hvilket du skal vælge, så kommer vi dig til undsætning. I dette indlæg får du nemlig en masse inspiration, som kan hjælpe dig med at finde det ur, som du går og drømmer om. Vi præsenterer dig for 3 trendy herreure, som alle kan købes på det danske marked til overkommelige priser. Vi fokuserer på nogle af de største og mest anerkendte brands, som omfatter Casio, Daniel Wellington og Eyki.

Retro ur fra Casio

Mærke: Casio

Pris: 495 kr.

Forhandler: Watchfelt.dk

Vi starter ud med at kigge på dette retro ur fra Casio, som kan købes til en yderst fornuftig pris. Der er tale om et stilrigt og klassisk ur fra en populær urproducent.

Ligesom det gør sig gældende for mange af Casios øvrige ure, så bliver tiden vist både i digitalt og analogt format.

Det er et stilrent unisex ur, som i realiteten kan bruges af både mænd og kvinder. Uret er kendetegnet ved en flot stållænke og en elegant sort urskive. Uret er udstyret med en justerbar urlænke, så du nemt og hurtigt kan tilpasse uret til dit håndled.

—————————————————————————————————————————————-

Klassisk ur fra Daniel Wellington

Mærke: Daniel Wellington

Pris: 1494 kr.

Forhandler: Watchfelt.dk

Det er ingen hemmelighed, at Daniel Wellington er en af de mest populære urproducenter i øjeblikket. Daniel Wellington har bl.a. fået stor succes med dette populære herreur fra serien “Classic Sheffield”. Det er et klassisk, elegant og stilrent ur, som er henvendt til den moderigtige mand.

Uret byder først og fremmest på japansk kvartsurværk med et flot urværk i sølv. Derudover er uret udstyret med en flot læderrem, som stilmæssigt fungerer perfekt med urværket.

Dette Daniel Wellington ur er kendt for tidsløst design samt kvalitet og komfort i højeste klasse.

—————————————————————————————————————————————-

Unikt herreur fra Eyki

Mærke: Eyki

Pris: 649 kr.

Forhandler: Watchfelt.dk

Vil du skille dig ud fra mængden med et unikt herreur med masser detaljer, så kan du overveje dette ur fra Eyki. Der er tale om et ur fra serien Rome Brown, som er henvendt til både mænd og kvinder.

På trods af den lave pris, så får du et moderne ur i meget høj kvalitet. Det er et ur, som vil klæde enhver stilfuld mand, som foretrækker ure, der er lidt anderledes. Designmæssigt er Eyki en af de urproducenter, der gør det allerbedst i øjeblikket. Eyki tør at være anderledes, hvilket man kan se på deres mange farverige og interessante detaljer, som pryder deres herreure.

—————————————————————————————————————————————-

Køb ure hos Watchfelt.dk

Vi har kigget nærmere på, hvilke fordele der er ved at købe herreure hos Watchfelt, som vi har henvist til i denne artikel. Her får du et overblik:

  • Stort udvalg af herreure fra nogle af de største urbrands i verden
  • Faste lave priser samt prisgaranti
  • Høj troværdighed (9,6 ud af 10 stjerner på Trustpilot.dk)
  • 365 dages returret
  • Fri fragt (v. køb for min. 1300 kr.)
  • Over 2000 tilfredse kunder

Følg Watchfelt på Instagram

Du kan med fordel følge Watchfelt.dk på Instagram, hvor du vil blive opdateret omkring nye herreure, konkurrencer, gode tilbud og rabatkoder – @watchfelt

watchfelt instagram

image006-1