Gaver
10 september, 2019

4 gode gaveidéer til din søster

By Billig-Mode.dk

Annonce: Denne artikel er skrevet i samarbejde med emma.dk og kan indeholde reklame links.

Mangler du en god gave til din søster eller en anden kvinde i dit liv? Så får du her fire bud på, hvad du kan give hende.

Lækre hårprodukter

Rigtig mange kvinder går en del op i deres hår. Derfor er det bestemt heller ikke nogen dum idé at give din søster en omgang lækre hårprodukter i gave.

Når du skal vælge de rette produkter, skal du gå efter nogle, der passer til hendes hårtype. Du kan finde hårprodukter særligt tilpasset eksempelvis farvet hår, krøllet hår eller særligt fint hår. Er du interesseret i netop hårprodukter, så find det her hos emma.dk, hvor du altid får fri fragt. Udover at der er fri fragt, får du på emma.dk produkter til indkøbspris, og derudover optjener du CashPoints, når du handler netop der.

En god oplevelse

Det er altid et sikkert hit at give en oplevelse i gave. Er du rigtig snedig, giver du din søster et oplevelsesgavekort til noget, I to kan lave sammen. Det er sandsynligvis lidt for sjældent, I får tilbragt noget kvalitetstid sammen, og det har du mulighed for at lave om på med et oplevelsesgavekort.

Du kan købe alt lige fra en ølsmagning til en tur i et escape room eller biografen til hende. Hun vil helt sikkert blive glad for at kunne få en god oplevelse sammen med dig.

Skønhedsprodukter

Kan din søster godt lide at pleje sit udseende, kan du give hende diverse skønhedsprodukter i gave. Køb eksempelvis M2 Beauté serum til vipper og bryn, hvis du ved, din søster gerne vil have smukke øjenvipper og -bryn.

Du kan også give hende en god mascara eller andre former for make-up, alt efter hvad hun normalvis bruger.

Dit yndlingsspil

Kan din søster lide at spille brætspil, kan du med fordel give hende dit yndlingsspil i gave. Det kan – ligesom en oplevelse – være med til at sikre, at I får brugt noget tid sammen. Har du givet hende et spil i gave, er hun jo nødt til at invitere dig til spilleaften.

Vil du være helt sikker på, at I faktisk får spillet sammen, kan du skrive et kort, hvori du ganske enkelt inviterer dig selv på besøg. Skriv, at du gerne vil komme til spilleaften, og at en del af gaven er, at du naturligvis tager mad med. Så er der lagt op til en hyggelig søskendeaften, hvor du kan give hende tæsk i netop dit favoritspil.