Ganni kjole
26 januar, 2014

5 Ganni kjoler på udsalg

By Billig-Mode.dk

Ganni kjole

ForhandlerGanni kjolerLæs mere / Gå til forhandler
Hos Zalando.dk finder du et stort udsalg med Ganni kjoler, hvor du kan spare op til 50 %


Det er trods alt stadig januar, så vores fokus ligger på gode udsalg. Det er netop lykkedes os at finde et rigtig godt udsalg med Ganni kjoler, som vi vil dele med alle vores kære læsere. Som det fremgår i overskriften vil vi kigge på 5 Ganni kjoler på udsalg. Inden vi præsenterer jer for de 5 kjoler, vil vi komme med en kort introduktion af Ganni.

Ganni tøj og sko

Ligesom Malene Birger som vi skrev om for få dage siden er Ganni også et dansk kvalitetsmærke. Den kreative chef hedder Ditte Reffstrup, og hun har imponeret mange danske kvinder med nye kollektioner. Det er indtil videre blevet til 4 kollektioner, mens den femte kollektion er på vej. Ganni tøj og sko er til modne- og moderigtige kvinder, der ved hvad de vil med livet. Stilen er en blanding af klassiske- og nymoderne elementer. Det er derfor svært at sige noget generelt om stilen, da den varierer meget fra produkt til produkt. Nogen kjoler er ensfarvede og helt enkle, mens andre Ganni kjoler består af mange forskellige farver og detaljer.

Der bliver altid benyttet det bedste materiale for at sikre den bedste kvalitet, når man køber en Ganni kjole eller nogle af deres øvrige produkter. Det betyder, at man kan købe tøj, der både sidder godt på kroppen, samtidig med at det kan holde i mange år og ser fantastisk ud selv efter vask. Ganni er især kendt for sko, jakker og ikke mindst kjoler, som denne artikel omhandler. Prismæssigt er Ganni hverken det dyreste- eller det billigste mærke. Langt de fleste Ganni kjoler holder sig indenfor en prisramme, der hedder 800-1400 kr.

Du kan læse mere her: http://www.ganni.com/home/

Ganni kjoler udsalg

Redaktion har været ude og kigge på de bedste udsalg med Ganni kjoler i Danmark. Først og fremmest har vi været ude og besøge en masse fysiske forretninger, men det gav ikke det store resultat. Generelt er udvalget af Ganni tøj ikke særlig stort i butikkerne. Derimod er der et stort udvalg af Ganni tøj og sko på nettet, hvor det også er muligt at finde nogle meget attraktive tilbud.

Før vi skrev denne artikel havde vi sat os et mål om at finde 5 Ganni kjoler på udsalg hos én forhandler. Efter at have besøgt et tocifret antal webshops lykkedes det at finde en forhandler med en masse gode tilbud på Ganni kjoler. Forhandleren er Zalando.dk, som kjolerne nedenfor kommer fra:

Skærmbillede 2014-01-25 kl. 16.05.21

 

Den første kjole der fangede vores opmærksom var denne cocktailkjole fra Ganni. Tidligere i starten skrev vi, at at nogen Ganni kjoler var helt enkle, mens andre var sprængfyldt med detaljer. Der er vidst ingen tvivl om, at denne Ganni kjole er meget simpel og elegant. Du kan med god grund ikke se det på billedet, men der er et stort hul på ryggen, som næsten går ned til lænden.

Materialet er 93 % bomuld og 7 % elasthan.

Førpris: 1195 kr.

Tilbudspris: 939 kr. (21 % rabat)

Ganni kjoler

 

Der gik ikke mange sekunder, før vi igen stødte på et godt tilbud. Som du ser ovenfor er det en rød blusekjole fra Ganni. Er du ikke så vild med rød, kan denne Ganni kjole også købes i sort. På bagsiden er der knappelukning ved overdelen og lynlås ved underkjolen. Af andre detaljer skal der også nævnes stiklommer, som kan være en ret praktisk ting. Det er muligt at vaske denne kjole ved kemisk rensning.

Kvaliteten er 85 % polymaid, 10 % acetat og 5 % elasthan. Som du måske kan forestille dig udfra billedet, er det en meget kort kjole.

Førpris: 1195 kr.

Tilbudspris: 969 kr. (19 % rabat)

Ganni kjole udsalg

 

Selvom det ikke lige er årstid for sommerkjoler, så mente vi alligevel at denne kjole skulle være med i artiklen. Mens de to forrige kjoler har været ensfarvede, så er der lidt mere gang i den. Det er en blå Ganni kjole med hvide prikker over det hele. Længden vil jeg vurdere til at være middel. Stoffet er forholdsvis tyndt, hvilket gør at den egner sig mest som sommerkjole.

Det er muligt at vaske kjolen ved maskinvask på 30 grader. Det anbefales dog ikke at smide den i tørretumbleren, da det kan gå udover kvalitet og pasform. Derudover er det muligt at rense kjolen.

Førpris: 899 kr.

Tilbudspris: 629 kr. (30 % rabat)

Ganni kjoler

 

Efter at have kigget på en moderne sommerkjole, faldt vi over denne lækre blusekjole. Kjolen er blå med et elegant motiv over hele kjolen. I lidt samme stil kan du købe en rød kjole med blomstermotiv, som du kan se hos Zalando. Kjolen er oplagt til hverdagsbrug, men kan også sagtens bruge til festlige lejligheder. Kjolen har knappelukning foran og kan bindes på ryggen ved taljen.

Materialet er 100 % viskose.

Førpris: 999 kr.

Tilbudspris: 799 kr. (20 % rabat)

Ganni kjoler tilbud

Det lykkedes os selvfølgelig også at udvælge den femte og sidste Ganni kjole i denne omgang. Kjolen skiller sig især ud på design, hvis man sammenligner med de øvrige Ganni kjoler. Enten vil man elske- eller hade denne kjole, for den er meget speciel. Farven på kjolen er guld, hvilket i sig selv er en special farve til en kjole. Derudover er der en masse designmæssige detaljer, som giver kjolen en masse liv.

Kjolen kan vaskes i hånden, men den er ikke egnet til tørretumbler. Det er lige nu muligt at spare 50 % på denne Ganni kjole, hvilket er det bedste tilbud, vi har fundet frem til.

Førpris: 1995 kr.

Tilbudspris: 1005 kr. (50 % rabat)