15 juli, 2016

Disse brands er årets hits inden for babytøj og børnetøj

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Indlægget er reklame

Skal man købe babytøj og børnetøj anno 2016, så kan man shoppe tøj fra mange forskellige brands. Der er selvfølgelig nogle brands, der skiller sig ud fra mængden og er mere populære end andre. I blogindlægget skal vi kigge på nogle af de brands, der har gjort sig særligt bemærket i år.

Hummel – Dansk kvalitet og design

Der bliver handlet babytøj og børnetøj for adskillige millioner kroner hvert år. Selvom der er mange producenter, der har specialiseret sig i tøj til baby og børn, så er der specielt ét brand, der har opnået en særlig stor popularitet på det danske marked. Der er naturligvis tale om Hummel, som er et kendt, dansk brand fra 1924, som vi kan tillade os at være stolte af.

Salget af Hummel børnetøj er steget kraftigt de seneste år, hvor populariteten er svær at overse. Hummel børnetøj forhandles bl.a. på Magasin.dk, hvor man mere eller mindre kan købe alle tænkelige beklædningsgenstande fra Hummel. Hummel har gjort sig bemærket med både sportstøj og hverdagstøj til børn i alle aldre.

Småfolk – Kvalitet, komfort og bæredygtighed i højsæde

Småfolk er ligeledes et dansk brand, som bliver revet ned fra hylderne i øjeblikket. Siden 2004 har Småfolk specialiseret sig i at designe, udvikle og producere bæredygtigt børnetøj og babytøj i enestående kvalitet.

Småfolk udgiver 4 nye kollektioner om året, som skaber begejstring gang på gang. Den danske producent har ikke blot valgt at forhandle babytøj og børnetøj, da udvalget også består af legetøj og tilbehør i mange afskygninger.

Det danske brand, Småfolk, er ikke kendt som det billigste brand, men man er til gengæld sikret kvalitet, komfort og design for alle pengene. Der bliver ikke gået på kompromis med noget, da man udelukkende er interesseret i at udbyde de bedste produkter. Dette brand forhandles bl.a. hos Babysam, som altid har et stort udvalg af tøj fra Småfolk.

Ticket To Heaven – Gennemtænkte detaljer og skønne farver

Ticket To Heaven er et brand, der er svært at komme uden om, hvis man gerne vil købe moderigtigt tøj til børn og baby. Ticket To Heaven har haft stor succes med at forhandle børnetøj og babytøj siden 1999. Der er i høj grad fokus på gennemtænkte detaljer og skønne farver, som skiller sig ud fra de traditionelle børnetøjsmærker.

Ticket To Heaven børnetøj og babytøj er altid fremstillet med omtanke for både sundhed, komfort og sikkerhed. Producenten udgiver som udgangspunkt 2 nye kollektioner om året.

Katvig – Komfortabelt babytøj og børnetøj i høj kvalitet

Sidst, men ikke mindst er det også værd at nævne Katvig, som er kendt for at forhandle komfortabelt babytøj og børnetøj i høj kvalitet. Katvig tøj til børn og baby er henvendt til den kvalitetsbevidste forbruger, som ønsker at forkæle sine børn med behageligt tøj hele året rundt.

Katvig er blevet mere og mere populært de seneste år, hvilket de fleste børnetøjsforretninger vil kunne bekræfte. Virksomheden bag det populære brand blev grundlagt i 2003 og har i dag stor succes i både ind- og udland.

image006-1