Mand
26 juli, 2018

Årets mest populære mærker blandt stilbevidste mænd

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Artiklen er en reklame

I dag handler det ikke kun om at vælge de rigtige farver, den rigtige pasform og den rigtige størrelse, men også det rigtige mærke. Nogle mennesker er mere mærkebevidste end andre, men vi er af den klare overbevisning, at det godt kan betale sig at være mærkebevidst. Det er trods alt godt at vide, hvilke mærker der leverer de fedeste designs og den højeste kvalitet.

I artiklen kan du læse om årets mest populære tøjmærker blandt mænd.

NN07

NN07 er et dansk brand, jovist, men er det grund nok til at købe deres tøj?

Det er det muligvis ikke, men vi har erfaret, at dette brand kan bryste sig af meget andet end at være af dansk oprindelse. NN07 – grundlagt af Victor Lindh og Ulrik Pedersen – er nemlig helt unikt på flere parametre.

Skaberen af dette brand har altid gået sine egne veje i stedet for at følge tidens trends. Dette har vist sig at være den helt rigtige strategi. NN07 har i hvert fald opnået stor succes – også i udlandet. En af fordelene ved deres tøj er, at det kan bæres til enhver lejlighed.

Du kan evt. se udvalget fra NN07 her, hvis du mangler nyt tøj til garderoben.

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren er mange mænds favoritmærke – og muligvis også dit.

Polo Ralph Lauren er i en klasse for sig, hvad angår både kvalitet, pasform og design. Deres tøj sidder rart og pænt og er i øvrigt kendt for at have en rigtig god holdbarhed. Dette er nogle af hovedårsagerne til, at det amerikanske tøjbrand er blevet en stor global succes.

Polo Ralph Lauren har ikke mindst fået succes med deres skjorter, poloer og shorts. Med andre ord er du sikret en god handel, hvis du køber et stykke tøj fra denne producent. Du kan med fordel shoppe online, idet priserne er meget overkommelige her.

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden gør det også rigtig godt på det internationale modemarked. Mærket er ikke mindst populært hos danskerne, som har taget det svenskdesignede tøj til sig. Tøjet befinder sig i den høje prisklasse, men der er til gengæld ikke en finger at sætte på kvaliteten. Tiger of Sweden fremstiller ikke kun tøj, men også tasker og punge, som de, ligesom med resten af deres sortiment, har fået enorm stor succes med.

Sætter du pris på et klassisk og stilrent look, må du næsten ikke gå glip af deres udvalg af jakkesæt. De er yderst stilfulde og kan bruges til både hverdag og fest.