abeko
29 oktober, 2014

Abeko regntøj

By Billig-Mode.dk

abeko regntøj piger drenge

Skal man tro på vejrudsigterne, så kan man se frem til en regnfuld periode. Har du ikke allerede fået købt regntøj til dig selv og dine børn, så bør du snart få det ordnet. Det er først og fremmest en stor fordel at være på forkant med regnvejret ved at købe praktisk tøj. Derudover er det fordelagtigt at købe regntøj allerede nu, når udvalget er størst, og priserne er overkommelige. Vi har brug de seneste dage på at se nærmere på Abeko og deres regntøj, som du  kan læse alt om i denne guide. Allerede nu kan vi afsløre, at vi har fundet en lang række gode tilbud på regntøjet fra det svenske mærke.

abeko regntøj udsalg

Abeko

Abeko er en svensk virksomhed, som blev grundlagt i 1948. Firmaet ligger i Värmland Årjäng og har mere end 60 års erfaring indenfor tøjproduktion. Producenten betegnes i dag som en af de førende forhandlere af regntøj i Europa. Abekos målsætning er helt enkelt at producere slidstærkt, funktionalitet og ikke mindst tilpasset regntøj. Selve produktionen foregår i Fjernøsten, hvor der bliver produceret over en million enheder om året. Abeko har i skrivende stund ca. 140 ansatte, som befinder sig i henholdsvis Norge, Danmark, Sverige, Polen, Sverige og Finland. Abeko har deres egen hjemmeside, men de sælger ikke til privatkunder. Dog er der heldigvis en lang række danske forhandlere, som kan tilbyde Abeko regntøj til skarpe priser. Abeko er kendte at producere regnjakker, regnbukser, regnsæt og ikke mindst gummistøvler i meget høj kvalitet.

Abeko regntøj til børn

abeko regntøjPris: 150 kr. (Vejledende pris: 698 kr.)

Forhandler: Beeboo.dk

Man skulle ikke tro, at det var muligt, men du kan rent faktisk købe dette Abeko regnsæt til blot 150 kr. Med en vejledende pris på 698 kr., giver det en fantastisk besparelse på ikke mindre end 78,51 %. Dette regnsæt er henvendt til drenge, men du kan også købe et lignende regnsæt til piger i lilla.

Det er et fantastisk regnsæt i åndbart og vandtæt materiale. Sættet er i en flot lime farve med petrol detaljer som lynlås og et badget på brystet.

Det er endda muligt at pakke jakken sammen i inderlommen, så den kun fylder minimalt. Der er elastik ved både krave og håndled, så den sidder tæt og holder regnen ude.

Bukserne har en glimrende pasform og er nemme at tage på for børn i alle aldre. Bukserne er med elastik, samtidig med at der er ekstra forstærkninger på både numse og knæ. Der er desuden elastik ved foden, som man kan tage under støvlerne.

Det er muligt at bruge dette Abeko regntøj til børn som både regntøj og fritidstøj. I fritiden kan man sagtens bruge delene hver for sig, hvilket kan være praktisk i nogen anledninger. Man kan forvente, at dette Abeko regnsæt vil blive revet væk fra hylderne på kort tid. Derfor skal man være hurtig, hvis skal nå at købe sættet til den fantastiske pris på 150 kr.

Øvrige detaljer:

Vandtæthed: 3000 mm (8000 mm ved forstærkninger)

Åndbarhed: 3000 mm

Vaskeanvisning: 40 grader med tøj i lignende farver

Tørreanvisning: Ikke egnet til tørretumbler

Abeko regnbukser

abeko regnbukserPris: 80 kr. (Vejledende pris: 199kr.)

Forhandler: Beeboo.dk

Ønsker du at købe et par Abeko regnbukser seperat, kan du ligeledes gøre et glimrede tilbud. Den vejledende pris er 199 kr., hvilket vil sige, at du kan spare 59,80 % af prisen. Bukserne er både vind- og vandtætte samt åndbare. Knæ og numse er udstyret med ekstra slidstærkt materiale, da det er de mest udsatte steder for slid. Der er reflekser på begge ben, så dit barn ikke bliver overset i trafikken. Bukserne har en glimrende pasform, så der er god mulighed for bevægelighed og leg.

Materiale: 100 % nylon

Vask + tørre: 40 grader med vrangen ud – Ikke egnet til hverken tørretumbler eller tørreskab

 

Abeko regnjakker


abeko regnjakkerPris: 
150 kr. (Vejledende pris: 649 kr.)

Forhandler: Beeboo.dk

Her er endnu et godt tilbud på Abeko regntøj, hvor du kan købe en regnjakke i særdeles høj kvalitet for 150 kr. Det er en sort jakke med turkis detaljer ved bl.a. lynlås. Regnjakken er udstyret med en hætte, men den kan tages af efter behov. Kraven har fleece foer, hvilket er yderst behageligt for halsen. Derudover er der en lang række praktiske lommer, så der er plads til både smartphone, nøgler m.m.

Pasformen er helt i top, da bredden reguleres med elastik i bunden. Derudover er der velcro ved håndledet.