pung adax
22 juni, 2014

Adax pung

By Billig-Mode.dk

pung

Er det pengene værd at købe en Adax pung, eller er det egentlig bare et opreklameret mærke? Det er et relevant spørgsmål, som vi sætter fokus på i denne artikel. Som altid vil vi komme kort ind på historien bag mærket, samtidig med at vi vil komme med tonsvis af inspiration. Allerede nu kan vi afsløre, at vi har fundet en forhandler med knivskarpe priser på punge og andre accesories fra Adax.

billige adax punge

Om Adax

Adax blev stiftet i 1982 af designeren Eugen Silfen. Adax har eksisteret mere end 100 ansatte fordelt over hele verden. De er mest kendte for deres punge, men producerer også andre accesories. Deres produkter forhandles i følgende lande:

  • Danmark
  • Polen
  • United Kingdom
  • Schweiz
  • Belgien
  • Finland
  • Holland
  • Sverige
  • Tyskland
  • Østrig

Vi er så heldige at være blandt de lande, hvor det er muligt at erhverve sig en Adax pung. Adax har nogle vigtige håndværker- og kvalitetsmæssige traditioner, som de fortsat holder fast i 25 år senere. De ønsker nemlig at bevare deres gode omdømme, som i store træk handler om flotte detaljer, glade farver og god kvalitet. Prismæssigt vil vi kategorisere det som et mærke i mellem prisklassen, som de fleste danskere har økonomi til.

Adax punge

Udover tasker må punge betegnes som Adaxs mest populære produkter. Men hvad er egentlig det specielle ved en Adax pung? I stedet for at gå ud i en lang forklaring, vil vi hellere vise jer en masse eksempler på deres punge. Dermed kan du selv se, hvordan Adax skiller sig ud med deres design.

AdaxModel: Cormorano

Pris: 499 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

Vi starter ud med en klassiker fra Adax, som er en pung lavet af skind. Udseendet er meget rustikt, samtidig med at indretningen minder om andre punge. Den lyse farve gør den feminin, samtidig med at skindet er blødt.

Denne Adax pung er delt op i to, hvilket er ganske praktisk. Det ene rum er henvendt til sedler og mønter, mens det andet er til kreditkort. Der er plads til hele 13 kort, så du både kan have plads til diverse medlem- og betalingskort. For at opbevare mønterne mest sikrest, er der naturligvis en lille lomme med lynlås. Rummet med kreditkort er holdt op med en strop og er med trykknap. Bagpå er der endnu et rum med lynlåslukning.

Pungen måler 19 x 10 cm., hvilket er en praktisk størrelse til stort set alle formål. Den er stor nok til, at man kan opbevare sin smartphone i den.

Adax pungModel: Spinea

Pris: 699 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

Her er endnu en lækker Adax pung, som både er elegant og rummelig. Den skaber en masse opmærksomhed ved det velkendte snake look. Pungen udstråler eksklusivitet, som kommer udtryk i gennem logoet foran og gennem de mange gennemførte detaljer.

Det er oplagt at bruge den som clutch, hvis du skal en tur i byen. Der er plads til både iPhone, mønter, kontanter og kreditkort.

Målene på pungen er 17 x 9 cm.


Adax pungeModel: 
Salerno

Pris: 499 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

I en lidt andet stilart har vi en Adax pung i rød, som er lavet af kalveskind. Den er lavet i et meget stilrent og feminint design, som vil klæde enhver kvinde. Det er en funktionel pung, som er delt op i to sektioner, som vi kender fra mange af de andre Adax punge.

Med mål på 17 x 10 cm. kan man have plads til lidt af hvert i denne pung.

Tilbud / udsalg

Er det overhovedet muligt at finde tilbud på Adax punge? Vi har erfaret, at det rent faktisk er muligt at finde enkelte udsalg med Adax accesories. Såfremt man ikke har noget i mod at købe en pung fra en gammel kollektion, kan man spare mange penge. Forhandleren, som vi linker til har ingen deciderede tilbud, men prisniveuaet er generelt lavt. Som du har kunne læse i vores artikel, koster de fleste Adax punge mellem 500 og 700 kr. Det er den vejledende pris, som man befinder hos langt de fleste forhandlere i Danmark. Vil du købe en Adax pung, så anbefaler vi en af de mange webshops.

Læs også: Gode tilbud på kortholdere