tasker adax
14 august, 2014

Adax tasker udsalg

By Billig-Mode.dk

Man skulle ikke tro det, men det er faktisk muligt at finde aktuelle udsalg med Adax tasker på nettet. Vi har fundet en helt bestemt forhandler, som har nogle meget attraktive tilbud på tasker fra Adax. Hvis du kunne tænke dig at få et større kendskab til Adax som virksomhed, så kan du læse om firmaet i vores artikel om Adax punge. I denne guide kan du forvente at blive præsenteret for en masse stilfulde tasker fra det populære brand, Adax.

køb adax tasker

4 lækre Adax tasker

adax taskerPris: 2499 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

I den høje prisende (sammenlignet med andre tasker fra samme mærke), har vi denne  yndige håndtaske af skind. Tasken har det trendy “snake” look, som er en udbredt modetrend i disse år. En taske som denne kan bruges til stort set alle arrangementer – fine sammenkomster til uformelle begivenheder.

Det er en rummelig taske uden hverken at være for stor eller lille. I tasken vil du både kunne have plads til en mappe, din pung, iPhone, vandflaske og nøgler. Det er altså ligeledes en taske, der vil være praktisk at have med på jobbet.

Du lukker denne Adax håndtaske med den guldfarvet klemme, som du kan se på billedet til venstre. Kigger man indvendigt, så er tasken delt op i to rum. Der er en lomme med lynlås, en mobillomme og en praktisk sidelomme med lynlås.

Man kan enten vælge at tage tasken over armen i den lækre hank eller kaste den over skulderen, hvis man påsætter skulderremmen.

Denne Adax taske måler 34 x 28 cm. og er i dag en af de mest efterspurgte modeller i Danmark.

 

adax taskePris: 1799 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

I en lidt anden stilart finder vi en Adax “Razzoli” håndtaske i kraftigt kalveskind. Tasken er i yderst lækker kvalitet, og skindet er ualmindeligt blødt. Tasken har lynlås i toppen, som går ud til begge sider. Ligesom det gør sig gældende for mange af deres tasker, har denne håndtaske også en praktisk mobillomme.

Du bærer tasken i de to afrundede skindremme. Designmæssigt er det en meget simpel taske, som samtidig udstråler eksklusivitet.

Tasken måler 38 x 28 cm.

 

adax tasker tilbudPris: 1049,30 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

I mellemprisklassen har vi kigget på denne sandfarvede “Verna” skuldertaske, som er lavet af skind. Det er den helt oplagte taske til dig, der leder efter en tidløs skuldertaske. Der er lynlås i toppen, samtidig med at der både er lynlåslommer indvendig og udvendig. Det er ikke muligt at se på billedet, men tasken er delt op i to store rum.

Kvaliteten er mat skind, som har en imponerende god holdbarhed.

Skulderremmene er forholdsvis korte, hvilket gør at tasken både kan bruges som hånd- og skuldertaske. Det er selvfølgelig også muligt at påsætte den lange justerbare skulderrem og dermed bære tasken som en crossover. Der er altså mange muligheder med denne taske, som du selv kan eksperimentere med.

Målene på tasken er 24 x 28 cm.

 

adaxPris: 1499 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

Den 4. og sidste Adax taske vi vil omtale er denne “Salerno” skuldertaske, hvor der har været fokus på funktionalitet og kvalitet. Den er lavet i Salerno skind, som er et glat og behageligt materiale. Indvendigt er tasken delt op i to rum samt en lynlåslomme i midten.

Kigger man udvendigt, så har tasken ikke mindre end 4 lynlåslommer, hvor du kan få plads til alle de praktiske ting.

Mål: 36 x 20 cm.

 

 

Udsalg

Du har måske udelukkende besøgt denne artikel, fordi du leder efter et udsalg med Adax tasker. Hvis det er tilfældet, skal du selvfølgelig ikke føle dig snydt. Overskriften er netop “Adax tasker tilbud”, og det er naturligvis fordi, at vi har fundet en masse relevante tilbud. Som du måske har lagt mærke til, har vi linket til Carriealong.dk i gennem hele artiklen. Det har vi først og fremmest gjort, fordi de har et stort udvalg og skarpe priser. Derudover har de lige nu rigtig mange gode tilbud med store besparelser.

adax tasker udsalgNormal pris: 1799 kr.

Tilbudspris: 899,50 kr.

Selvom det lyder usandsynligt, så kan du faktisk spare 50 % på tasken til venstre. Skulle tasken mod forventning ikke være noget for dig, så har forhandleren også mange andre tilbud. Du kan med fordel klikke dig forbi webshoppen allerede nu, hvis du vil spare penge på kvalitetstasker.

 

Lignende artikler om tasker: