Joggingbukser damer
19 oktober, 2013

Adidas joggingbukser

By Billig-Mode.dk

Joggingbukser damer Adidas joggingbukser mænd

Har joggingbukser noget med mode at gøre, spørger du måske dig selv om? Under normale omstændigheder har det ikke, men lige Adidas joggingbukser er en undtagelse. I artiklen kan du finde ud af hvorfor Adidas joggingbukser bliver kategoriseret som modetøj, hvad der er specielt ved joggingbukserne, hvad de koster og meget, meget andet.

Adidas joggingbukser Zalando

Adidas

Adidas er en tysk producent, der er kendt for sportsudstyr, fodtøj og sportsbeklædning. De fleste kender Adidas for deres træningstøj samt fodboldstøver og mode sko. Det er to brødre ved navn Rudolph og Adolf Dassler, der har stiftet virksomheden Adidas. I løbet af ganske få år blev de to brødre, og den ene valgte at starte sit eget tøjmærke, som er Puma og konkurrent til Adidas. Adidas har i gennem tiderne sponsoreret en lang række fodboldklubber og ikke mindst det danske landshold. Adidas har bl.a. haft kontrakt med Real Madrid, Manchester United og Chelsea.Virksomheden blev grundlagt d. 18. august 1849, så det er mildest sagt et firma med mange år på bagen. Hovedkvarteret ligger nu i Bayern, Tyskland og den administrerende direktør er i øjeblikket Herbart Hainer.

 

Adidas joggingbukser Zalando

Joggingbukser

Kigger man på Adidas’ produktportefølge, så kan man se at de har rigtig mange forskellige produkter. Et af de mest populære produkter lige nu er deres joggingbukser, som sælges godt i bl.a. Danmark og det øvrige skandinavien. Normalt bruger man primært joggingbukser til sport eller derhjemme, når man skal slappe af, men sådan er det ikke helt med Adidas joggingbukser. Det er nemlig blevet en modetrend at gå med joggingbukser, hvilket gør at mange bruger disse joggingbukser i skole, arbejde og i byen. Det der har gjort at Adidas bukser er blevet så stor en succes, skyldes at de både er meget behagelige og afslappende at gå i, samtidig med at de er moderne.

Der er ikke nogen specifik målgruppe for Adidas joggingbukser. Joggingbukserne sidder forholdvis tæt ved benene, men kan strække sig efter behov. Der er ikke nogen specifik målgruppe for Adidas joggingbukser. Enhver person uanset køn og alder kan bære et par Adidas bukser, da de er meget neutrale og derfor ikke appelere til nogen specifik målgruppe. Selvom de er modeorienterende er de dog fortsat henvendt til de lidt mere sporty typer. Kigger man på prisen, så vil et par Adidas joggingbukser i langt de fleste tilfælde koste i mellem 300 og 500 kr. Det er altså ikke de billigste joggingbukser, samtidig med at det heller ikke er de dyreste.

Mænd

Adidas joggingbukser mænd Adidas bukser mænd

Ovenfor ser du de mest populære Adidas joggingbukser til mænd lige i øjeblikket. De overstående bukser er blå, men de kan også købe i sort. Som du kan se er der tale om et par helt enkelte bukser med striber ned af siderne og et lille Adidas logo på venstre lår. Bukserne er fra “undermærket” adidas Performance og modellen hedder ESS 3S Li SP. Der er ingen lommer eller lynlås ved buksenden. Disse joggingbukser til mænd kan bruges til alle slags sportsbrug samt fritidsbrug. Materialet består af 57 % bomuld og 43 % polyester. Bukserne kan maskinvaskes ved 40 grader. Der er elastik ved livet, så det tilpasses efter kropsform. I forhold til Adidas øvrige bukser er der tale om et par rimelig brede bukser, som ikke sidder så tæt. Ikke desto mindre sidder joggingbukser utroligt behageligt og er meget afslappende at have på og bevæge sig i.

Pris: 449 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Adidas joggingbukser damer

Joggingbukser damer Joggingbukser damer

Adidas joggingbukser er også meget populære blandt det kvindelige køn. Det gælder fra piger til omkring 12-13 år til kvinder op mod 45-50 år. De mest populære Adias joggingbukser til kvinder lige nu er de overstående som vises både med- og uden model. Der er tale om et par træningsbukser, der er henvendt til fodbold, håndbold og fitness. Dog er de i et klassisk og moderne design, som gør at de med fordel kan bruges i skole og på arbejde.

Bukserne er blå med hvide striber ned af siderne og hvidt logo på venstre lår. Der er tale om en climalite model ved navn “ESS 3S”. Joggingbukserne er åndbare, hvilket gør at de er perfekte at dyrke sport i. Kvaliteten er 100 % polyester. Der er indskudslommer og elastik ved livet, så de tilpasser sig kroppen. Pasformen minder meget om den førnævnte ved mændene, hvor de sidder godt til kroppen uden på nogen måde at være stramme. Ved fodenden er de nemlig en smule brede.

Pris: 299 kr. (spar 100 kr.)

Forhandler:  Zalando.dk

Børn

Adidas joggingbukser børn  Skærmbillede 2013-10-19 kl. 17.39.09

 

Sidst, men ikke mindst har vi selvfølgelig også kigget på Adidas joggingbukser til børn. Vi har udvalgt den mest populære model til både mænd, kvinder og børn som hedder ClimaCool. Udover disse sorte bukser, kan de også købes i mørkeblå. Som tilbehør medfølger der reflekser, så dit barn kan bevæge sig trygt i trafikken. Joggingbukserne kan bruges til alle former for sportslige aktiviter samt til fritidsbrug.

Børn bevæger sig rigtig meget, så det er vigtigt at påklædningen passer til det. I den anledning vil det være oplagt med et par træningsbukser som disse, da de er enorm behagelige. Bukserne er desuden åndbare, hvilket gør dem endnu mere praktiske. Kvaliteten består af 100 % polyester. Modsat de to andre joggingbukser vi har kigget på er der ikke hvide striber på disse bukser. Dog er der to store sidelommer med lynlåslukning på disse bukser.

Pris:
349 kr.

Forhandler: Zalando.dk

 

Mere info:

Adidas.dk – Officielle hjemmeside