26 oktober, 2015

Adventsgaver og julegaver fra Bjørn Borg

By Billig-Mode.dk

underbukser

December nærmer sig med hastige skridt, og det er bestemt ikke for tidligt at kigge efter adventsgaver og julegaver. I dette blogindlæg vil du få inspiration til at købe den perfekte adventsgave og julegave til manden. Vi tager udgangspunkt i brandet Bjørn Borg, som bl.a. har fået stor succes med deres undertøj og nattøj til mænd. I den forbindelse skal vi også kigge nærmere på en dansk webshop, som har et stort udvalg af Bjørn Borg.

Den oplagte adventsgave fra Bjørn Borg

Pris: 399 kr.

Læs mere: Bjørn Borg pyjamas bukser

Vil du give en adventsgave, som skaber glæde, så kan du f.eks. give manden et par pyjamas bukser fra Bjørn Borg. Disse ternede natbukser er fremstillet i det blødeste og mest behagelige kvalitet bestående af bomuld. Det er et par natbukser, som man vil kunne få glæde af året rundt – og især i kolde perioder.

Produktet kan købes i flere farvevarianter. Hvis du ikke er så vild med de sort / hvide tern, kan du også finde disse natbukser i rød og blå.

Bjørn Borg natbukser er det rette valg, hvis man går efter natbukser i høj kvalitet, god pasform og et moderigtigt look. De kan vaskes ved 60 grader og er på lager i mange størrelser (S, M, L og XL). Det er de færreste mænd, som ikke ville blive glad for et par flotte og behagelige pyjamas bukser, så vi mener, at det er er den perfekte adventsgave.

Bjørn Borg underbukser er en oplagt julegaveidé

Pris: 399 kr.

Læs mere: Bjørn Borg underbukser

Vil du give en julegave som med sikkerhed vil skabe glæde hos modtageren, så kan du overveje at give et par Bjørn Borg underbukser. Bjørn Borg har opnået stor international succes med deres boxershorts, hvilket er fuldt forståeligt.

Underbukserne er fremstillet i tætsiddende strækbomuld, som sidder godt og behageligt. Bjørn Borg underbukser kan efterhånden købes i alle tænkelige farver (og størrelser for den sags skyld). Vil man opnå den mest fordelagtige stykpris, bør man købe en 3-pack. Vi har f.eks. fundet frem til dette tilbud, hvor du kan få 3 x Bjørn Borg boxershorts i flotte og trendy farver.

Disse underbukser er fremstillet i 95 % bomuld og 5 % lycra. Kvaliteten er høj, og du kan forvente en lang holdbarhed.

Derfor skal du købe undertøj og nattøj hos Underdrenge.dk

Vi har stiftet bekendtskab med Underdrenge.dk, som byder på en lang række fordele. Nedenfor har vi opsummeret, hvilke fordele du får hos denne danske webshop:

  • ALTID gratis fragt – Uanset ordrestørrelse
  • Stort udvalg og mange brands – Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein m.fl.
  • Mulighed for mængderabat – Op til 20 % rabat
  • Hurtig levering – 1-2 hverdage

OBS: Dette indlæg er sponsoreret