Queeninfashion
27 februar, 2017

Alt du skal vide om at købe tøj på afbetaling

By Billig-Mode.dk

I dag har vi fornøjelsen af at introducere dig for et lidt utraditionelt blogindlæg. Det skal handle om tøj og mode, men vi har valgt at fokusere på en vinkel, som vi ikke tidligere har berørt på bloggen. Læser du blogindlægget, vil du blive meget klogere på, hvad det vil sige at købe tøj på afbetaling. Hvilke fordele er der, og hvordan foregår det i praksis? Det er noget af det, vi vil forsøge at svare dig på. Ydermere omtaler vi en forhandler, som tilbyder denne populære finansieringløsning.

Tøj på afbetaling – Hvilke fordele er der?

Handler du på en webshop, så kan du mere eller mindre selv bestemme, hvordan du vil betale for dine varer. Du kan typisk bruge dit foretrukne kreditkort, betale via smartphone eller betale via bankoverførsel. I dag kan du også vælge afbetaling, hvis du vil have tøjet leveret med det samme, men først betale på et senere tidspunkt. Vi vil hjertens gerne fortælle dig om, hvilke fordele du kan opnå ved at benytte dig af denne finansieringsløsning:

  • Du kan få tøjet med det samme – Hvad gør du, hvis du har udset dig en kjole eller en skjorte, som du bare må eje, men du har ikke flere penge på kontoen? Du kan enten vente med at handle til næste lønningsdag, eller du kan vælge at handle på afbetaling. Afbetaling er en gylden mulighed for, at du kan få tøjet med det samme. Således risikerer du ikke, at den pågældende beklædningsgenstand bliver udsolgt.
  • Det kan være gratis – Du skal som udgangspunkt ikke bekymre dig for at blive opkrævet høje gebyrer og renter, hvis du vælger at shoppe tøj på afbetaling. Det kan nemlig være helt gratis, hvis du blot sørger for at indfri din gæld inden for aftalt tid. Du skal dog være opmærksom på, at vilkårene kan variere fra betalingsmetode til betalingsmetode.
  • Det er nemt – Har du lagt de ønskede varer i din kurv, så kan du klikke dig videre til checkout. Her bliver du bedt om at angive, hvilken betalingsmetode du vil benytte dig af. Vælger du afbetaling, så skal du indtaste nogle basale personoplysninger og kortinformationer. Der bliver ikke stillet en masse krævende spørgsmål, ligesom der ikke bliver lavet en grundig kreditvurdering.

Køb tøj på afbetaling hos Queeninfashion.dk i samarbejde med Viabill.

Del betalingen op i små bidder

ViaBill er tilegnet dig, der har et ønske om at dele din betaling op i små bidder. Du skal indtaste dit CPR-nummer, når du skal handle på afbetaling, så der kan blive lavet et hurtigt kredittjek af dig. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage om måneden – minimumsgrænsen er dog 2 kr. pr. måned

Alle – eller stort set alle – kan købe tøj på afbetaling. Det vigtigste er, at du er mindst 18 år gammel, er bosat på en dansk folkeregisteradresse og har en sund økonomi. Selvom det umiddelbart lyder for godt til at være sandt, så kan du også få glæde af denne betalingsløsning, selvom du er registreret i RKI. Du har intet at miste ved at prøve det af, så hvorfor ikke give det en chance?

image006-1