FashionHero.dk
18 februar, 2014

Anbefaling af Fashionhero.dk

By Billig-Mode.dk

FashionHero.dk

 

I denne artikel vil jeg dele min oplevelse med webshoppen, FashionHero.dk. Jeg vil først og fremmest kigge på deres udvalg og priser, mens jeg efterfølgende vil have fokus på levering, service og andre praktiske informationer.

FashionHero er en virksomhed, der blev grundlagt i 2013. Ejeren hedder Mads Køhler, og han har tidligere erfaring med at drive virksomhed i både Danmark, Norge og Sverige.

Underbukser til mænd

Udvalg og priser

FashionHero.dk har et stort udvalg af både underbukser, sokker, t-shirts og trøjer til mænd og junior. De forhandler en lang række kendte brands, som du bliver præsenteret for nedenfor:

  • Björn Borg
  • Calvin Klein
  • Hugo Boss
  • JBS
  • Resteröds

På shoppen kan du vælge mellem hundredevis af varer, som kan købes i forskellige farver og størrelser. Der skulle altså være en rigtig god chance for, at du f.eks. kan finde et par underbukser eller en t-shirt, der passer til netop din stil. Fordelen ved at handle hos denne webshop fremfor de fysiske butikker er, at du har mulighed for at spare mange penge på udvalgte produkter. De har nemlig en tilbudssektion, hvor du finder tilbud på sokker og underbukser. Man kan med fordel benytte sig af deres pakketilbud, hvor man kan opnå fordelagtige priser.

Udsalg

Levering og service

En anden stor fordel ved denne webshop er, at de har fast fri fragt. Du behøves altså ikke irritere dig over et stort fragtgebyr, som mange andre webshops kræver. Du kan betale med de mest gængse kreditkort, som omfater Dankort, Visa Electron, Visa og Mastercard.  Bestillingerne bliver sendt med Post Danmark, som leverer på 1-3 hverdage. Du har desuden 14 dages fuld retur- og bytteret, som gælder fra den dag varen / varerne modtages. FashionHero yder desuden 2 års reklamationsret, som er et krav i forhold til købeloven.

Kigger vi på serviceniveauet, så er det meget tilfredsstillende. Det er muligt at kontakte forhandleren på både mail, samtidig med at har mulighed for at kontakte dem telefonisk. De lover svar indenfor 24 timer, hvilket er væsentlig bedre service end mange andre webshops.

Alt i alt er det en webshop, son man trygt kan handle hos. Besøger man Trustpilot.dk, så kan man se, at de har en flot score på 8,1 ud af 10 (4 anmeldelser á 5 stjerner). Derudover er webshoppen e-mærket, så tilliden er i top.