Angulus støvler
11 december, 2012

Angulus støvler børn

By Billig-Mode.dk

  

ForhandlerAngulus støvler børnKøb her / Gå til forhandler

Vi har vurderet, at denne forhandler er den bedste forhandlere af Angulus støvler til børn på nettet. Dette begrunder vi med at de har et stort udvalg af Angulus støvler til fornuftige priser, og derudover jævnligt har gode tilbud på støvler fra brandet Angulus. Hos Smartkids er fragten gratis, og du vil derfor kunne få levering til døren kvit og frit.

Leder du efter Angulus støvler til børn til fornuftige priser? Hvis ja, så vil vi i denne artikel hjælpe dig et stort skridt videre. Vi vil nemlig give dig alt relevant information om Angulus støvler, gøre dig klogere på pris og fordele ved Angulus og naturligvis henvise dig til en troværdig forhandler af Angulus støvler til børn. Du kan enten vælge at gå direkte til webshoppen, som vi har vurderet er det bedste sted at handle Angulus støvler, eller du kan læse i de følgende linjer, hvilke fordele der er ved at købe børnestøvler fra brandet Angulus.

Angulus støvler til børn

 

Historien om Angulus

 

Angulus blev grundlagt i 1928 af en daværende skolelærer ved navn Willy, der skrev sig ind i historien indenfor skobranchen med et nyt brand som  er blevet en succes trods modgang. Willys mission var at producere sko af god kvalitet og endnu mere vigtigt at skoene var behagelige at have på. Grundlæggeren samarbejdede med både læger og fysioterapeatur for at opfinde de bedste sko. Opfindelsen giver børnefødder plads til udfoldelse og til at udvikle muskler på en naturlig måde. Men på daværende tidspunkt blev de nye Angulus støvler ikke modtaget særlig godt af forbrugerne som mente, at det var en kikset sko. Men en dag vendte lykken for Angulus. Skaberen bag Angulus sko og støvler blev forlovet med den yndige Else Højgaard og optrådte på avisernes glamoursider og fik derfra en masse positiv iomtale. Derfra gik det rigtigt stærkt for Angulus, og der gik ikke lang før Angulus sko og støvler blev et kendt brand blandt rigtig mange danskere. I dag er Angulus kendt for sko og støvler til både børn og damer. Angulus støvler designes i Danmark og produceres i Portugal, som der er ikke mindre end 130 dygtige skomagere, der står for. I dag er der næsten ikke den dansker, der ikke kender til Angulus. I starten var det specielt sko fra Angulus som folk kendte til, men i 2012 er Angulus støvler nærmest lige så kendt. Angulus bliver specielt rost for den gode pasform og de fodformede former som i 2012 sikrede dem prisen “Junior Magazine Design Award”. Du kan finde meget mere information om Angulus på deres officielle hjemmeside: http://www.angulus.dk/

Forhandlere og priser – Angulus støvler

Man kan godt forvente at Angulus støvler til børn er af rigtig god kvalitet, og derfor er det også naturligt at prisen er en smule dyrere end mange andre støvler. Man får, hvad man betaler for, og i dette tilfælde får man rigtig meget kvalitet for pengene. Er du forælder, og ønsker du at dine børn skal have et par støvler, som de både kan holde sig varmen i, og som de kan føle sig frie i, så er Angulus støvler et rigtig fornuftigt valg. Hos den henviste forhandler i denne artikel kan du lige nu købe Angulus støvler børn fra 674,75 kr. hvilket er en rigtig lav pris for et par elegante og praktiske støvler. Hvis du vil have nogle alternativ til Angulus, så kan du evt. kigge nærmere på Sorel vinterstøvler og Billi Bi støvler. Smartgirl kan tilbyde ikke mindre end 18 forskellige styles indenfor Angulus støvler, og du kan købe Angulu støvler til børn i disse farver:

  • Brun
  • Sølv
  • Mørkegrå
  • Sort
  • Rosa
  • Sølvfarvet

og i en række andre friske farver.

Angulus støvler udsalg

Vi har ikke bare været så heldige at finde en forhandler med et stort udvalg af Angulus støvler til børn, men det er også lykkedes os at finde et godt udsalg af Angulus støvler. Hos webshoppen har de lige nu en række gode tilbud på Angulus støvler, hvor du kan spare op til 20-30 %. Den nævnte internetbutik får jævnligt nye tilbud og udsalg på Angulus støvler, og derfor kan det være en fordel at besøge siden ofte for ikke at gå glip af de nyeste tilbud. Hvis du ønsker at finde andre gode tilbud, kan du prøve disse søgninger på Google:

  • Angulus støvler tilbud
  • Angulus støvler udsalg
  • Billige Angulus støvler