Arena badedragt dame
10 juni, 2013

Arena badedragt

By Billig-Mode.dk

Arena badedragt dame Arena badedragter Arena badedragt

ForhandlerArena badedragterLæs mere / Gå til forhandler
Stort udvalg af Arena badedragter til kvinder til skarpe priser

Arena badedragter kan købes til både kvinder og børn, og denne artikel er henvendt til både professionelle svømmere samt kvinder og børn, der mangler en ny badedragt til sommeren 2013. I denne artikel vil jeg forsøge at komme omkring det vigtigste indenfor Arena badedragter, både angående kvaliteten, hvem der bør købe en Arena heldragt, hvilken pris man kan forvente og meget andet.

Info om Arena og deres badedragter

Arena er et italiensk brand, der er kendt for badetøj, badeshorts og alt indenfor svømmeudstyr. Arena badedragter bliver oftest set på de helt store stjerner indenfor svømmesporten. Hvis man er stor fan af svømning eller bare har fulgt lidt med indenfor svømmeverden, så har man næppe kunne komme uden om at se en Arena badedragt eller to på nogen af de mange dygtige svømmere. At Arena badedragter bliver brugt af nogen af de største stjerner siger noget om, hvor god kvalitet og komfort man får med en badedragt fra Arena.

Arena badedragt med ben Arena badedragt tilbud Billig Arena badedragt

Professionelt præg på Arenas badetøj

Arenas hovedsæde befinder sig i Italien, men brandet er startet af den tyske Horst Dassler, som desuden er søn af grundlæggeren bag Adidas, Adi Dassler. Idéen til svømmemærket “Arena” blev skabt til OL i 1972 og allerede året efter offentligtgjorde Arena deres aller første kollektion af svømmetøj. Den første kollektion blev udviklet i samarbejde med den australske svømmer Shane Gould, hvilket har givet et professionelt præg på badedragten.

Vil du vide mere om Arena, så vil jeg anbefale dig at besøge deres hjemmeside her: Arena store

Arena badedragt til børn

Mange tror fejlagtigt at Arena badetøj kun er til kvinder, men faktisk kan Arena badedragter også købes til børn. Hos Smartkids er der et rigtig stort udvalg af netop badetøj fra Arena, og du kan uden tvivl gøre en god handel hos denne forhandler. Priserne går fra kun 67,75 kr. med besparelser op til 65 %. Smartkids.dk er ejet af samme firma som på Smartgirl.dk, hvor du kan stole på god service og hurtig levering.

Læs også: Hummel badedragter

Arena badedragter

Arena er kendt for deres friske og farverige badedragter.På trods af at Arena badedragter er mest kendt for deres farverige look, så producerer Arena også ensfarvede badedragter, hvor der kun er påsat et mærke. En klassisk Arena badedragt består af 80 % polyamide og 20 % Elastan, men der er dog også mange af deres badedragter, der består af andet kvalitet. Mange (specielt kvinder) har den overbevisning, at det kun er professionelle svømmere, der bruger badedragter fra Arena. Førhen har det måske primært været prof. svømmere, der har valgt at købe badetøj fra Arena, men dette er ikke længere tilfældet.

God kvalitet

Arena badedragter er kendt for at være i god og behagelig kvalitet. Man skal helst ikke være bange for at vise lidt former, hvis man køber en Arena badedragt. Badetøjet er nemlig kendt for at sidde ret tæt til kroppen og nogen af badedragtene har en opstrammende effekt på maven og hofterne. Der er dog heldigvis mange forskellige modeller af badedragterne, således at der skulle være en god chance for at finde en, der passer til din kropsform.

Læs også: Bikini 2013
Arena til billige priser og på tilbud

Prisen kan variere fra model til model og fra butik til butik. Generelt kan man regne med at skulle af med omkring 400-500 kr. for en Arena badedragt. Forhandleren vi linker til i artiklen har Arena badedragter fra 149,75 kr. op til 699,75 kr. På shoppen kan du ligeledes opleve gode tilbud på Arena badetøj med besparelser op til 50 %.

Arena badedragt med ben

Hos Smartgirl som anbefales i artiklen har de udover et stort udvalg af klassisk badetøj også et fornuftigt udvalg af Arena badedragter med ben. Badedragten fra Arena med ben er blevet et stort hit de seneste år, specielt blandt svømmere, og kan købes til en god pris hos Smartgirl.