Army jakker til kvinder
17 januar, 2013

Army jakker til kvinder og damer

By Billig-Mode.dk

Army jakker til kvinder Army jakke kvinde
army jakke kvinder

ForhandlerArmy jakkerKøb her / Gå til forhandler
Quintess har et bredt udvalg af army jakker til kvinder. Du kan købe en army jakke til en rigtig god pris hos denne forhandler. Du kan købe jakker fra mærker som Carhartt, American Fit, Just Junkies, q* og Samsøe Samsøe.
Denne forhandler, Smartgirl har også et udemærket udvalg af army jakker til damer. Du kan købe moderne army grønne jakker fra brands som Vero Moda, Hilfiger, Modström, True North og Rütme.

Et lille tip: Brug søgefunktionen på Smartgirl.dk og skriv "army" og klik derefter på "jakker".

Vi fik forleden spørgsmålet, om hvorfor vi aldrig har skrevet om Army jakker på Billig-Mode.dk? Dette var egentligt et rigtig godt spørgsmål, for army jakker er noget af hotteste lige nu, så nu får army grønne jakker sit velfortjente spotlight. Vi vil ikke blot skrive om army jakker og komme med en begrundelse til den store popularitet, men også henvise dig til forhandlere af army jakker. Denne artikel vil udelukkende handle om army jakker til kvinder, og i den nærmeste fremtid vil der også komme et indlæg om army grønne jakker til mænd.

Army jakker til kvinder

Army jakker er et hit kæmpe hit blandt de danske forbrugere. Det gælder både danske mænd, men i endnu større grad kvinder, som er helt vilde med de grønne army jakker. Man behøves bestemt ikke være en supermodel for at kunne klæde sig en army jakke, for der er næppe den kvinde, som ikke vil se godt ud i en army jakke. Army kan altid kendes på sin grønne farve, som kan sættes i sammenhæng med en militærfarve eller camouflagefarver. Army tøj er blevet et stort modehit blandt danskerne. Det er specielt de unge, som har taget rigtig godt mod army wear. Armygrøn giver tøjet et råt og moderne look. Designet er tydeligt inspireret af militær. Historien om army startede i USA, da army grøn blev den foretrukne farve til militærets påklædning. Army grønne jakker er altså primært opfundet for at skjule sig for fjenden, men dette er naturligvis ikke hensigtet i modeverdenen. Ifører man sig en army jakke vil man næppe skjule sig for nogen som helst, men derimod tiltrække en masse god opmærksomhed med en rå jakke. Jeg vil vurdere, at army jakker vil blive noget af det absolut populæreste overtøj blandt kvinder i 2013. Det er nærmest blevet et must-have for kvinder og damer at eje en army jakke. Den primære målgruppe for army jakker til kvinder er omkring de 15-30 år. Dette giver fint mening, da der er en vis ungdommelighed over army jakker.

Her er noget af det kvinder efterspørger mest indenfor grønne army jakker:

  • Army jakker med læderærmer
  • Army jakker med nitter
  • Army jakker med pels

 

Army jakker til damer

En anden vigtig ting er naturligvis hvor man kan købe army jakker henne? Der er efterhånden mange tøjforretninger og webshops, hvor man kan købe army grønne jakker, men der er stor forskel på udvalg, priser og forskellige tøjmærker. Derfor har vi besøgt mange forskellige forretninger for at finde den mest relevante. Valget faldt på Smartgirl, som har et relativt stort udvalg af jakker i den populære army farve. Webshoppen kan tilbyde army jakker i en lang række anerkendte brands.

Vi har dog besluttet os for at henvise til ikke blot én, men flere forhandlere af army jakker, så du har endnu mere at vælge mellem. Derfor har vi også handlet til Quintess, som er en troværdig og bemærkelsesværdig webshop, hvor vi uden tvivl kan anbefale at købe jakker i den flotte army farve.

Disse mærker er mest eftertragtet

  • Envii
  • Only
  • Pulz
  • Diesel
  • Just Female
  • Vero moda

 

Army grønne jakker til kvinder

Army er ikke et specielt design, men blot en farve som er i en speciel mørkegrøn. Man vil nok bedst kende den army grønne farve fra camouflering. Det er svært at sætte en specifik pris på en army jakke, for det varierer naturligvis rigtig meget. Prisen afhænger bl.a. af selve det specifikke tøjmærke og i sær kvaliteten.