Arena badedragt
25 marts, 2014

Badedragt med ben

By Billig-Mode.dk

arena badedragt med ben

ForhandlerBadedragt med benLæs mere / Gå til forhandler
Ønsker du at købe en badedragt med ben? Så er Smartgirl den helt rette webshop. Du kan bl.a gøre et kup på badedragter med ben fra kendte mærker som Speedo og Arena. Spar f.eks. 400 kr. på en Arena badedragt.

Badedragter med ben

Efter en pause på lidt over en uge vender vi nu stærkt tilbage med en ny, spændende artikel. Sommeren nærmer sig, hvilket gør det naturligt, at emnet er badetøj og nærmere betegnet badedragter med ben. Har du besluttet dig for, eller går du bare og overvejer at købe en badedragt med ben, så vil artiklen vil være rigtig relevant for dig. Vi vil prøve at kigge nærmere på, hvilke fordele der er ved at købe en badedragt med ben, forsøge at definere målgruppen, kigge på diverse produkter og produkter samt lede efter skarpe tilbud på badedragter med ben.

Badedragt med ben 2014

Er du typen, der godt kan føle dig lidt for blottet i en almindelig badedragt på stranden? Så er du i målgruppen for en badedragt med ben. Selvom det hedder en “badedragt med ben”, så er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan få sol på benene og lårene. De fleste dragter går nemlig kun til øverst af lårene, hvilket gør at du stadig kan få masser sol. Det kan ligeledes være en god idé med en badedragt med ben, hvis man ikke synes en almindelig badedragt sidder særlig behageligt. I langt de fleste tilfælde vil man nemlig opleve at en badedragt er mere behagelig at have på.

Badedragter med ben kan bruges af alle uanset alder og kropsform. Det er meget almindeligt blandt professionelle svømmere at bruge en badedragt med ben. Skal man nævne nogle ulemper ved en badedragt med ben, så må det være designet. Badedragter med ben er nemlig ikke produceret for, at man nødvendigvis skal se smuk og sexet ud. Dog kan man godt købe badedragter, hvor der også er fokus på design.

En badedragt med ben kan bruges på stranden såvel som poolen eller svømmehallen for den sags skyld. Hvis du ligesom mange andre er på bar bund med at finde en flot badedragt med ben, så har du nok brug for noget inspiration. Vi har udvalgt 3 badedragter med ben, som vi håber, at du vil synes om.

arena badedragt med ben

 

Vi starter ud med en Arena badedragt med ben, som er vores favorit. Badedragten ovenfor er sort med hvid stribe på midten, men det er også muligt at købe en badedragt magentil med blå stribe. Designmæssigt er der ikke så meget at skrive om. Det er en meget elegant badedragt med et lille Arena logo foran, samt en hvid eller blå stribe over maven. Stropperne er med til at sikre en god og behagelig pasform, da de kan reguleres efter behov. Dragten bruger en smart teknologi der hedder waterfeel, som er med til at give en lettere og mere elegant strøm gennem vandet. Det er både en fordel ved almindelig- såvel som professionel brug.

Kigger man på kvaliteten, så består denne Arena badedragt af 80 % nylon og 20 % elastane. Den oprindelige pris er 449,75 kr., men Smartgirl har lige nu et rigtig godt tilbud med 11 % besparelse. Tilbudsprisen er derfor 339,75 kr., hvilket er en fin pris for en badedragt med ben i høj kvalitet. Du kan desuden finde en størrelsesguide på forhandlerens hjemmeside, hvis du skulle få brug for det.

Badedragt med ben

I den lidt dyrere ende har vi også denne badedragt med ben fra Speedo. Denne badedragt er oprindeligt til sportsudøvere, men kan også bruges af “almindelige” mennesker. Denne badedragt er udviklet i samarbejdet med nogle af verdens største atleter. Der er brugt nogle banebrydende teknologier for at give dragten de bedste evner. En af de store fordele ved dragten er, at den har bonded sømme, der giver den en helt perfekt pasform. Dragten er sort med hvide detaljer omkring Speedo mærket ved benet og ved brystet. Netop denne Speedo badedragt er godkendt af FILA.

Det er muligt at vaske dragten, men det skal være ved håndvask. Kvaliteten er 70 % polymide og 30 % elastane, hvilket er meget optimalt. I sammenligning med den forrige badedragt med ben, er det tydeligt at denne dragt har længere ben. Du skal altså ikke forvente at få særlig meget sol på benene, hvis du ønsker at købe dragten til fritidsbrug. Har du brug for en badedragt til svømning, så finder du næppe en bedre dragt. I forhold til kvalitet og pasform sidder denne badedragt lige i skabet, og det kan også ses udfra prisen. Den vejledende pris ligger nemlig på 2499,75 kr., men dragten kan heldigvis købe på tilbud.

Det bedste tilbud vi har fundet er 2099,75 kr., som er en besparelse på 400 kr. i forhold til den oprindelige pris. Forhandlerne er endnu engang Smartgirl.dk, som har et udemærket udvalg af badedragter med ben.

Læs også: Hummel badedragt

Gode tips når du skal købe en badedragt med ben:

  • Gå efter kvalitet – Det råd har du sikkert hørt tusinde gange før, men det er ikke desto mindre rigtig vigtigt. Det kan være svært at vurdere kvaliteten inden brug, men man gøre nogle få ting. Man kan bl.a. vælge at gå efter kendte mærkevarer samt kigge på hvilke materialer, der er blevet brugt.
  • Prøv badedragten inden køb – Dette kan blive et problem, hvis du køber online, da du ikke har mulighed for at prøve badedragten, inden du køber den. Dog kan du vælge at gå ind i din nærmeste butik og prøve en badedragt med ben, hvorefter du kan købe dragten på nettet. Køber du på nettet, så har du selvfølgelig 14 dages returret, som du kan gøre brug af
  • Sammenlign priser – Det er især et råd, du bør gøre brug af, hvis du har fundet en halvdyr badedragt med ben. Tager vi et mærke som Arena, så er priserne meget forskellige fra forhandler til forhandler. Det er ikke urealistisk at finde en prisforskel på 500 kr., hvis man laver et grundigt tjek.