badedragt nelly
14 april, 2014

Badedragt med skørt

By Billig-Mode.dk

badedragt

ForhandlerBadedragt med skørtLæs mere / Gå til forhandler
Leder du efter en badedragt med skørt til den kommende sommer, så er Ellos.dk den rette forhandler at handle hos. Med et stort udvalg, billige priser og hurtig levering er det en rigtig attraktiv forhandler.

Det er ikke så længe siden, hvor emnet var “badedragt med ben“, og nu skal det endnu engang handle om badedragter. Det skal mere specifikt handle om badedragt med skørt, som også er rigtig populært i dagens Danmark. Vi kigger på selve trenden, udvælger specifikke badedragter med skørter, linker til relevante forhandler og kigger på målgruppen for en badedragt med skørt.

Badedragt med skørt 2014

Det har i mange år været populært med en badedragt med skørt, og det bliver det også i sommeren 2014. Der kan være forskellige grunde til at købe badedragter med skørter. Der er nogen, der blot synes at det er pænt, men andre køber en badedragt med skørt for at skjule det meste af sine lår. Målgruppen er altså primært kvinder med lidt ekstra kilo på kroppen. Fordelen ved badedragter med skørt er, at de ofte kan købes i store størrelser.

Læs også: Freya badetøj til kvinder

Er man typen, der ikke kan lide at en badedragt sidder alt for tæt, kunne en badedragt med skørt være et godt alternativ. De sidder nemlig ikke så godt, og man føler sig generelt mere fri.

Balsamik badedragt med skørt

Badedragt med skørt

Pris: 499 kr.

Forhandler: Ellos.dk

Denne badedragt er fra mærket Balsamik, som er et populært lingeriemærke. Dragten som du ser på billedet er blå med hvide prikker, men det er også muligt at købe en model magen til i sort med hvide prikker. Den har en rund udskæring  samt bikini-buks med foret skridt. Kvaliteten er 80 % polyamid og 20 % elastan. Det er muligt at vaske denne badedragt med skørt ved 40 grader. Der er kommet to anmeldelser af denne dragt og begge anmeldelserne er positive med et samlet resultat på 5 ud af 5 stjerner.

 

 

 

 

 

Nelly

badedragt med skørt

Pris: 399 kr.

Forhandler: Nelly.com

Her er endnu en rigtig lækker badedragt med skørt, som har et fancy mønster ved overdelen og er sort på underdelen. Dragten har en speciel shapingeffekt, som slanker og holder inde, så du ser tyndere ud. Badedragten er altså for dig, der gerne vil skjule lidt fed og få et boost på selvtilliden. Der er desuden vatterede skåle uden bøjle. Kigger vi på kvaliteten, så består dragten af 80 % polyamid og 20 % elasthan, hvilket er meget almindelig for en badedragt.

Dette produkt har fået rigtig mange anmeldelser, og de er rigtig positive. Undersøgelsen viser nemlig, at 32 ud af 34 vil anbefale denne badedragt. Det er desuden en badedragt fra Nellys egen kollektion.

 

 

 

 

Ellos

badedragter til kvinderPris: 399 kr.

Forhandler: Nelly.com

Er du mere til noget enkelt badetøj, så vil denne sorte badedragt med skørt højst sandsynligt være noget for dig. Det er nemlig bare en helt klassisk badedragt uden en masse farver og / eller detaljer. Der er skulderstropper, som kan lukkes som halterneck. Det er igen en Nellys produkter, som er i rigtig god kvalitet.

Vi har igen kigget på vurderinger af denne badedragt, og det ser rigtig godt ud. Langt de fleste har nemlig valgt at give produktet topkarakter og roser bl.a. produktet for god pasform, kvalitet og flot design.

 

 

 

 

 

Miss Mary of Sweden

badedragter med skørterPris: 559 kr.

Forhandler: Nelly.com

Her er et eksempel på en rigtig elegant- og feminin badedragt med skørt fra mærket Miss Mary of Sweden. På overdelen er der pyntet med fine blomster, mens resten af dragten er ensfarvet sort. Der er ekstra vidde i skørten, så du har plads til at bevæge dig og føle dig frigjort.

Der er syede og brede skåle med bøjlebånd med det formål at give den bedste form, støtte og løft. Skulderstropperne er regularbare, så de kan passe til lige præcis dig og din krop. Kvaliteten er 82 % polyamid og 18 % elastan. Det eneste negative ved denne badedragt er, at stoffet er en smule tyndt.

 

 

 

 

 

Balsamik

badedragter med skørtPris: 599 kr.

Forhandler: Nelly.com

Den sidste badedragt vi skal kigge på i dag er denne fra Balsamik. Det er en ret enkelt badedragt med skørt, som dog har en mønstret detalje ved halsudskæring og på skulderstropperne foran. Det har en foret front som både slanker og holder inde. Der er en indsat bikin-buks med foret skind. Modellen på billedet er forholdsvis tynd, men produktet er lige så meget henvendt til kvinder med lidt ekstra kilo. Det eneste kritik der er for denne badedragt er, at den er meget længe om at tørre.

 

 

 

 

 

 

Badedragt med skørt hos Nelly.com

Samtlige af de badedragter vi har kigget på ovenfor kan købes hos Nelly.com, som må betegnes som en af de førende forhandlere af badedragter i øjeblikket. Den bedste grund til at handle hos Nelly er, at de har et ualmindeligt stort udvalg af badetøj til kvinder til skarpe priser. De forhandles deres eget mærke, som både imponerer i forhold til kvalitet og pasform. Bestiller du inden kl. 12, så får du din bestilling leveret næste hverdag. Almindelig fragt med Post Danmark koster 49,90 kr. ved afhentning på et posthus, og 59,90 kr. med omdeling til din adresse.

Det er desuden muligt at betale for express levering, hvilket koster 69 kr. Disse priser gælder for alle pakker under 20 kg.

Mere inspiration her: Badedragter på BT.dk