badekåber
27 november, 2015

Badekåber til mænd og kvinder

By Billig-Mode.dk

badekåbe

En badekåbe er efterhånden blevet et must-have for både mænd og kvinder. Det er efterhånden de færreste danskere, som ikke ejer en badekåbe, som man kan iklæde sig efter et dejligt bad. Badekåben er også fantastisk at tage på, når man lige har taget sig en dukkert i poolen eller i havet. En badekåbe fungerer både som en beklædningsgenstand og et håndklæde. Man anvender nemlig stort set det samme materiale, som man bruger til at fremstille et håndklæde. Derfor kan man i princippet bruge sin badekåbe som håndklæde efter et afsluttet bad.

Selvom en badekåbe er egnet til at blive brugt efter et bad, er der ingen der forhindrer dig i at bruge den på andre tidspunkter.

Klassiske badekåber er et hit

badekåber

Man kan efterhånden købe badekåber i alle tænkelige farver, men der er nu alligevel nogle farver, som skiller sig ud. De mest populære badekåber til mænd og kvinder er nemlig de klassiske kåber. Det omfatter bl.a. hvide og grå kåber, som bliver revet ned af hylderne på denne årstid. Det er klassiske farver, som appellerer til både manden og kvinden. En badekåbe i hvid eller grå er et sikkert valg, fordi det er farver, som vil passe til enhver. Badekåber sælges typisk i unisex modeller, hvor der kan være forskel på pasformen. Typisk vil det være ganske nemt at finde en badekåbe i rette størrelse. De fleste online forhandlere har nemlig en størrelsesguide, hvor man lynhurtigt kan finde sin størrelse. I de fleste tilfælde vil man kunne finde sin størrelse alene ud fra sin højde.

Badekåber i høj kvalitet

Skal du købe en god badekåbe, så må du under ingen omstændigheder gå på kompromis med kvaliteten. Det kan godt betale sig at give lidt flere penge for en kåbe, hvis kvaliteten er i orden. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du køber en badekåbe, som er fremstillet af 100 % bomuld. Bomuld er et godt, behageligt og slidstærkt materiale. Der er desuden mulighed for at vaske sin badekåbe, hvis den bliver beskidt. Afhængig af materialet kan man vaske badekåber i vaskemaskinen på 30-60 grader.

En god badekåbe vil som udgangspunkt koste fra omkring 300 kr. Der findes også billigere alternativer, men så bliver du nødt til at gå på kompromis med kvaliteten.