badesandaler
17 juni, 2014

Badesandaler

By Billig-Mode.dk

badesandaler

badesandaler damerbadesandaler mænd

badesandaler børn

Det er vigtigt at have et par ordentlige badesandaler, hvis man vil nyde de mange sommerdage i den kommende tid. I artiklen vil vi også bruge betegnelsen slippers, som faktisk er det samme som badesandaler. Et par slippers kan både være praktiske i hjemmet og ude i haven, men er selvfølgelig mest egnet til en tur til stranden eller ved poolen. Forskellen på badesandaler og traditionelle sandaler handler primært om, at der bliver brugt vidt forskellige materialer. Slippers vil typisk være lavet af kunststof, som er mest egnet til at komme i kontakt med vand. Derfor anbefaler vi, man både har et par almindelige sandaler til hverdagsbrug og et par badesandaler til sommerferien.

Badesandaler bliver efterspurgt til både mænd, kvinder og børn. Derfor skal vi naturligvis kigge på slippers til hele familien, så der ikke er er nogen, der føler sig snydt.

Badesandaler børn

Som forældre kan det godt føles som et umuligt projekt at finde badesandaler til børnene. For at undgå det vil vi se nærmere på to udvalgte slippers til børn. Vi henviser desuden til en forhandler, hvor du finder mange flere badesandaler til børn


badesandalerMærke: 
Adidas

Pris: 179 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Du kan aldrig blive helt upopulær ved dit barn ved at købe et par Adidas badesandaler. På trods af den lave pris er disse slippers faktisk fra en ny kollektion. Har du en datter, så kan du også købe disse badesandaler til børn i pink. Modellen hedder HALVA 4 og er lige nu en af de mest efterspurgte modeller indenfor slippers. Den indvendige sål er polstret, mens det udvendige materiale er kunststof.

Sandalerne kan købes i en lang række forskellige størrelser. Dog er lageret ganske begrænset, så der er få styk på lager i hver størrelse.

 

badesandaler børnMærke: Nike

Pris: 199 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her har vi kigget på Nike Performance “Sunray Adjust 4”, som ligeledes må betegnes som en meget populær sandal. Disse badesandaler til børn er modsat den forrige model fra Nike mere egnet til at gå længere ture langs stranden. Sandalerne i henholdsvis blå, rød og hvid er egnet til både piger og drenge. Hvad angår pasformen, så er de en smule små i størrelsen.

 

 

Badesandaler til kvinder

badesandaler kvinderMærke: Crocs

Pris: 299 149 kr. kr.

Forhandler: Zalando.dk

Når samtaleemnet er badesandaler er det nærmest umuligt at komme uden om producenten, Crocs. Enhver bør eje et par Crocs “Classic” sandaler, hvor komfort er højt prioriteret. Hurtig hovedregning viser, at man kan spare imponerende 50 % på disse sandaler. Sandalen til venstre er i sort, men kan også købes i henholdsvis hvid, rød, brun og blå.

Enten elsker man Crocs sandaler, eller også hader man dem som pesten. På grund af deres specielle design er de også kendt som ostesko. Om man kan lide designet eller er ej, kan man ikke komme uden om den glimrende pasform. Kigger man på de mange anmeldelser af produktet, er der nærmest kun positive tilbagemeldinger. De er lavet i et blødt materiale, som både er behageligt, samtidig med at det er skåmsomt for fødder og tæer. Det skal desuden nævnes, at dise badesandaler er unisex.

Den mindste størrelse er i øjeblikket 36/37, mens den største er 49/50. Crocs tager altså hensyn til mænd og kvinder med store fødder i forhold til deres størrelser.

 

badesandaler damerMærke: flip*flop

Pris: 249 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Et eksempel på et par simple, men samtidig feminine badesandaler til kvinder. Både for og sål er syntetisk, mens skospidsen er åben. Er du ikke så vild med farven rød, så kan du også vælge mellem beige, blå og sort. Tidligere kunder skriver, at det er en elegant sandal, som er behagelig at have på og bevæge sig i.

Det er et forholdsvis ukendt mærke på det danske marked, men de har allerede fået en stor målgruppe i Danmark. Køber du et par flip*flop badesandaler, kan du forvente, at kvaliteten er rigtig god.

Badesandaler mænd


badesandaler mændMærke: 
Reef

Pris: 449 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Er du mand, og leder du efter et par billige badesandaler i tvivlsom kvalitet? Så er det IKKE dig, der bør købe disse Reef “Bonzer” slippers. I vores søgen efter badesandaler til mænd har det uden tvivl være den dyreste model. Dog har det også været de bedste sandaler, hvad angår både kvalitet og pasform. Det er et par klassiske sandaler med tåsplit, hvor der er brugt de bedste marialer. De er nemlig lavet af læder og slidfast gummi, hvilket forklarer den høje pris.

Køber du et par slippers, har du pludselig et par sandaler, som du kan bruge i mange år fremover.

 

badesandalerMærke: Billabong

Pris: 179 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Skal man finde et billigere alternativ til Reef, kunne Billabang være et godt bud. Til under 200 kr. kan du nemlig blive ejer af disse Billabong badesandaler til mænd. I forhold til prisen vurderer vi, at kvaliteten er ganske fin. Hælen er lidt tynd, men materialerne er kraftige og slidstærke. Tidligere kunder har bemærket, at de er anelse store i størrelsen.

Alt i alt er det et par fine badesandaler, som forhåbentlig kan bruges i en række sommerferier fremover.

Eksterne links: