Peak Performance badeshorts
27 juni, 2013

Badeshorts til mænd 2013

By Billig-Mode.dk

Peak Performance badeshorts Humör badeshorts til mænd Hummel badebukser

ForhandlerBadeshorts til mændLæs mere / Gå til forhandler
Smartguy.dkStort udvalg af badeshorts til mænd fra bl.a: Hummel - Peak Performance - Humör - Billabong - Björn Borg - Armani - Quicksilver og mange, mange flere.

Det er nu mændenes tur til at blive forkælet med en artikel om badeshorts til mænd anno 2013. Vi kommer med inspiration til badebukser, hvor vi vil komme med anbefalinger til en række mærker og forhandlere af badeshorts til mænd. Desuden kommer vi ind på gode tilbud på badeshorts, hvor du kan spare mange penge på badebukser til mænd.

Hvad er trendy indenfor badeshorts i 2013?

Som mand er du naturligvis interesseret i at finde et par topmoderne badeshorts. Du leder altså efter et par trendy badeshorts, men hvad er moderne i 2013? Vil du være med på moden i sommeren 2013, så bør du holde dig væk fra alt for korte badeshorts, men samtidig er helt lange badeshorts der går ned til under knæerne et no-go. Du bør altså gå efter et badebukser, der går til et stykke over knæet og samtidig ikke for langt oppe.

Disse farver er populære:

Angående valg af farve til badeshorts, så er en klassisk farve som sort altid et hit. Desuden kan du forvente at røde- og blå badeshorts til mænd bliver et stort hit. Farvevalget kommer dog også meget an på din hudfarve, da en bleg hud ikke vil fungere med et par hvide badeshorts. Er du derimod brun i huden, vil det være oplagt for dig at købe et par hvide badebukser, da det blot vil fremhæve din flotte kulør.  På trods af at blå, rød og sort er de mest populære farver indenfor herre badeshorts, så kan man også købe et par badebukser med flere forskellige farver. Kigger man på udvalget af badeshorts hos forskellige forhandlere, så er udvalget af stribede- og mønstrede badebukser rigtig stort.

Mere indenfor badetøj: Småfolk badebukser

Hvor finder jeg gode tilbud?

Dette spørgsmål er der rigtig mange, der har stillet til Billig-Mode.dk, for hvor kan man egentlig finde badeshorts til mænd på tilbud? Vores anbefaling går til Smartguy.dk, som har massevis af gode tilbud på badeshorts, hvor der er mulighed for at spare mange penge. Klik forbi siden og se deres udsalg med badeshorts – Der er sikkert noget, du vil kunne finde interessant.

Hummel badeshorts

Humör badeshorts til mænd Humör badeshorts mænd Humör badeshorts

Når vi snakker om badebukser til mænd, er det nærmest umuligt at komme udenom Humör badeshorts. Disse badebukser fra Humör er mest til den unge generation, der godt kan lide, at der er knald på farverne. Med et par Humör shorts til mænd vil du med garanti for en masse god opmærksomhed på stranden eller ved poolen. Et par Humör koster i de fleste tilfælde 150-300 kr., hvilket er i den lave ende for et par badebukser.

Har du børn – så tjek denne artikel ud: Hummel badetøj til børn

Hummel badeshorts

Hummel badeshorts Hummel badebukser Hummel badeshorts mænd

Jeg vil mene at et par Hummel badeshorts er det sikre valg. Mens et par Humör badebukser er en smule ungdommeligt, så er Hummel badeshorts mere et sikkert valg for alle mænd uanset alder og stil. Hummel badeshorts har i de seneste mange år været et kæmpe stort hit blandt danske mænd, og jeg tror også de vil komme til at blive den helt store vinder indenfor badetøj i 2013. Et par Hummel badebukser kan købes til lige omkring 300 kr. hos bl.a. Smartguy. Hvis du vil have et par badebukser der sidder godt, har høj kvalitet og som er topmoderne – så er mit bedste bud Hummel badeshorts, da man aldrig kan gå galt i byen med et par badebukser fra Hummel. Helt generelt vil jeg gætte på at Hummel badetøj bliver det ultimative største hit blandt danskerne i år, og det gælder både mænd, kvinder og børn.

Peak Performance badetøj Peak Performance badebukser Peak Performance badeshorts

Hvis hverken Humör eller Hummel er noget for dig, så er der en god mulighed for at Peak Performance vil falde i din jord. Peak Performance badeshorts er sjældent enkle og ensfarvede, men modsat fyldt med farver og ofte er de stribede- eller mønstrede, som de overstående badebukser er. På trods af at badebukserne fra Peak Performance er meget farverige, så er de enormt stilfulde og moderne. Peak Performance badeshorts kan med fordel bruges af unge såvel som mænd i alle aldre. Stilen er tidløs og kvaliteten er i top, når du køber badeshorts fra Peak Performance. Prisen for Peak Performance badetøj er på omkring 500-700 kr., hvilket er i den lidt mere dyre ende sammenlignet med Hummel og Humör. Dog kan jeg glæde dig med at Peak Performance lige nu er på tilbud hos Smartguy.dk, så du kan købe Peak Performance badebukser fra kun 299,75 kr.