Baggy bukser til mænd
6 februar, 2013

Baggy bukser til kvinder og mænd

By Billig-Mode.dk

Baggy bukser til kvinderBaggy pants

 

 

 

ForhandlerBaggy bukserKøb her / Gå til forhandler
Smartgirl.dk har et meget stort udvalg af baggy bukser til kvinder. Hos forhandleren kan du købe baggy bukser fra mærker som f.eks. Nümph, Rütme, PULZ og Fiveunits. De forhandler baggy bukser fra kun 99,75 kr., så der er mulighed for at gøre en rigtig god handel.
Dette er webshoppen vi anbefaler, hvis du leder efter baggy bukser til mænd. Nogle af deres mest populære mærker indenfor baggy bukser er Humör, DND og Levi's.

Vi vil i denne artikel have fokus på baggy bukser til hele familien. Hvad er baggy bukser overhovedet? Hvor kan man købe dem? Hvad koster de og hvilke mærker skal man gå efter? Disse spørgsmål og en masse andre vil vi prøve at svare på i dette indlæg om baggy bukser.

Hvad er baggy bukser?

Baggy bukser er det samme som hængerøvsbukser. I tidernes morgenen var det kun drengerøve der gik i baggy bukser, men den tid er ændret sig. Baggy bukser er store og hænger mere end andre bukser.

Baggy bukser kvinder Baggy bukser dmer
 

 

 

 

 

 

 

Baggy bukser kvinder

Kigger vi blot 10 år tilbage, så var der stort set ingen kvinder, der gik i baggy bukser. Dette har dog ændret sig med tiden, og det er pludselig blevet trendy for kvinder at gå i hængerøvsbukser. Baggy bukser til mænd og kvinder minder selvfølgelig meget om hinanden. Dog er baggy bukser til kvinder generelt med mindre hængerøv end dem til mænd. Det er specielt baggy bukser med elastik ved buksekanten, der er populært hos kvinder. Du kan købe baggy bukser til damer i rigtig mange forskellige kvaliteter. Der er både de klassiske baggy cowboybukser, men også baggy bukser i silke og bomuld.

Baggy pants til kvinder

Men hvilke tøjmærker tilbyder baggy jeans? Der er efterhånden rigtig mange. Der er mange kendte tøjmærker, der har fået stor succes med baggy bukser.

Her er en lille liste med tøjmærker, der er kendt for baggy pants.

  • Rütme
  • Nümph
  • PULZ
  • G-star

Rütme er det mærke, der har fået størst succes med deres baggy bukser. Rütme bukser minder i meget høj grad om Humör bukser til mænd. Designet er tydeligt inspireret af Humör og kvaliteten er noget af den samme. Vi har været så heldige at finde frem til en online forhandler, som har et stort udvalg af baggy bukser til kvinder fra mærket Rütme. Priserne varierer fra 249,75 kr. til 449,75 kr. Forhandleren er Smartgirl, og de har i alt 85 produkter i kategorien “baggy bukser”. Den billigste pris på baggy bukser til damer hos webshoppen er kun 99,75 kr.

 

Baggy bukser herre Baggy bukser til mænd

Baggy bukser til mænd

Vi starter ud med at skrive om baggy bukser til mænd, og det er der en årsag til. Mænd er nemlig de største forbruger af baggy bukser, og det har de været i rigtig mange år. Der er mange mænd, der godt kan lide at gå i stort og afslappende tøj, og det må man sige at baggy bukser er. Der er masser plads i et par baggy bukser, og man vil på ingen måde føle sig klemt. Engang var det kun suspekte typer, der gik i baggy bukser, men i dag er det stort set alle typer. Baggy bukser er dog ikke bare baggy bukser. Der kan være meget forskel på baggy bukser, som bl.a. kan afvige fra størrelse og kvalitet. Vi har før skrevet om baggy bukser fra populære tøjmærker hos Billig-Mode.dk. Her kommer en lille liste over tøjbrands, der forhandler baggy bukser til mænd:

Levi’s energineered bukser er dog nærmest udgået fra markedet efter at have solgt helt fantastisk i bl.a. Danmark. Dog lever Humör bukser og DND bukser dog heldigvis videre. DND og Humör bukser minder om hinanden på mange måder. Hvis man vil sikre en vis form for kvalitet, så kan vi anbefale de tre overstående mærker. Vores anbefalede forhandler i denne artikel til baggy pants til mænd er Smartguy, som kan tilbyde dig bukser fra en lang række kendte mærker.