barberingsgrej til mænd
17 april, 2015

Bedste barbergrej til moderne mænd

By Billig-Mode.dk

barbergrej

Ønsker man at være en moderne gentleman, så er det ikke nok, at man har styr på sit tøj, sko og accesories. Det er nemlig også vigtigt, at man har styr på sit udseende, hvor skægget er en vigtig del af en  mands udseende. Derfor fortjener enhver mand at eje det bedste barbergrej, som vil gøre barbering til en behagelig oplevelse. I artiklen omtaler vi nogle af de bedste produkter indenfor barbergrej til mænd. Derudover præsenterer vi jer for en ny webshop, hvor man kan gøre en formidabel handel på luksuriøst barbergrej.

Barberskraber til mænd

barberskrabere til mændPris: 695 kr.

Forhandler: Thirdfield.dk

En skraber er ikke bare en skraber. Her er et eksempel på en luksuriøs barberskraber til mænd, hvor der udelukkende er anvendt de bedste materialer. “STYLO 3-BLADE RAZOR – Gillette Mach 3” er en barberskraber for dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Håndtaget er fremstillet af afrikansk blackwood, som er det materiale, man bl.a. anvender ved fremstilling af instrumenter. Dette materiale er blandt de hårdeste træsorter, hvilket sikrer et godt greb og holdbarhed udover det sædvanlige.

Du får en stilren barberskraber med 3-blads system, som sikrer en tæt og behagelig barbering.

Barbersæt

barbersæt til mændPris: 975 kr.

Forhandler: Thirdfield.dk

Her har vi fundet et fantastisk tilbud på et barbersæt, hvor du får en skraber af sort kuntharpiks og en praktisk barberkost med Silvertip Fibre.

Både barberskraber og barberkost er lavet af Resin i meget høj kvalitet. Barberkostens fremstillede hår er bløde i spidserne og mere faste i midten, hvilket gør det til en mere behagelig oplevelse. Til en overkommelig pris kan du få fat i dette sæt, som du vil kunne få glæde af i rigtig lang tid fremover. Du kan finde mange lignende tilbud, hvis du køber Mühle barbergrej hos forhandleren.

 

Anbefaling: Forhandler af barbergrej til mænd

Som du har bemærket, henviser vi til Thirdfield.dk, som har et unikt udvalg af luksuriøst barbergrej til mænd. Hos Thirdfield.dk kan du købe alt fra barberskrabere og barbersæt til skum og cremer. Webshoppen differentiere sig bl.a. ved at sælge barberingsprodukter, som du ikke kan købe i dit lokale supermarked. Der er tale om tyske kvalitetsprodukter, hvor der er anvendt materialer i høj kvalitet, ligesom designet er unikt og appellere til den moderne gentleman.

Øvrige fordele:

  • Fri fragt
  • 1-3 dages levering
  • Afsendelse samme dag (alle bestillinger før kl. 15)
  • 30 dages fuld returret

OBS: Dette indlæg er sponsoreret