Moderne herre
25 september, 2018

Besparelser i hverdagen er lig med flere penge til shopping

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Artiklen er en reklame

Siden den globale finanskrise hærgede i perioden 2007-2009, er der nærmest gået sport i at spare. I samme ombæring er det kommet frem, at danskernes opsparingskonti bugner som aldrig før. I 2017 blev det offentliggjort, at vi danskere i gennemsnit har omkring 144.700 kr. stående på opsparingskontoen. Det er det højeste beløb i rigtig mange år.

Om din opsparing er større eller mindre end gennemsnittet, så kan du med fordel forsøge at spare penge i hverdagen. Du kan for eksempel sætte som mål at spare 500 kr. om måneden, som du kan overføre til en opsparingskonto. Denne opsparing kan du sidenhen bruge på finansiering af møbler, tøj eller noget helt tredje. Valget er dit.

Hvordan reducerer jeg mine udgifter?

For at frigøre flere penge til shopping er det alfa og omega, at du kan skære ned på andre udgiftsposter. Alternativt skal du finde et bedre betalt job eller forsøge at få flere vagter på din nuværende arbejdsplads. I dette afsnit vil vi komme med nogle idéer til, hvordan du kan reducere dine udgifter, såvel faste som variable udgifter.

Bliv røgfri – Dine årlige udgifter til cigaretter løber op i mange tusinde kroner, hvis vi antager, at du ryger en halv til en hel pakke om dagen. Det vil derfor være et oplagt sted at spare. Foruden at spare penge gør du noget godt for dit helbred, som vil blive styrket på mange fronter. Du kan evt. gå over til e cigaretter, hvis du har indset, at det er sundere at dampe end at ryge. Der er mulighed for både at shoppe e cigaretter og e væske på nettet – endda til konkurrencedygtige priser.

Tag cyklen på arbejde – Skal du undgå at bruge en formue på brændstof, reparationer og service, så bør du tage cyklen til fordel for bilen. En bil er nemlig én stor udgift. Alternativet til cyklen er at benytte sig af offentlig transport eller evt. samkørsel. Du kan med fordel køre med en kollega, hvis der er mulighed for det.

Hold igen med de lange bade – Medmindre din hud og / eller hår har brug for usædvanlig meget pleje, bør du sagtens kunne gennemføre et bad på 8-10 minutter. Det kan være rart med et langt bad i ny og næ, men bruger du 20-25 minutter på at gå i bad hver dag, vil det gøre ondt på din pengepung. Der kan være rigtig mange penge at spare på denne post, hvis man laver om på sine vaner og rutiner.