bh uden stropper
13 marts, 2014

Bh uden ryg og stropper

By Billig-Mode.dk

bh uden stropper

ForhandlerBh uden ryg og stropperLæs mere / Gå til forhandler
Nu har du mulighed for at gøre en fremragende handel på selvsiddende bh'er. Misslux.dk har nemlig et stort udvalg af bh'er uden ryg og stropper fra 99 kr.

Det er nu første gang, at vi udgiver en artikel i kategorien “undertøj til kvinder”. Det skal nemlig handle om bh uden stropper og ryg, som er et meget efterspurgt produkt for tiden. Vi svarer på de mest gængse spørgsmål om bh uden ryg og stropper – Hvad er fordelen en bh uden stropper? Hvordan er pasformen? Hvor kan man købe en selvsiddende bh uden stropper og ryg? Hvad er prisen? Disse spørgsmål og mange flere vil du kunne få svar på i artiklen.

Hvorfor købe en bh uden ryg og stropper?

Rigtig mange ønsker at købe en bh uden stropper for at kunne iføre sig en kjole, uden at man kan se på bh stropperne. De fleste har prøvet at gå til fest i en kjole, hvor man kan se stropperne fra sin bh, hvilket ikke altid ser så godt ud. Det gælder også en kjole med bar ryg, hvor man kan se bh’en bagpå. Derefter det meget fordelagtigt med en bh med bar ryg. Man kan godt sige, at det er en usynlig bh, for den kan ikke ses under en kjole. Den største ved en fordel ved en bh uden ryg og stropper er altså, at det er meget pænere end en almindelig bh.

Udover udseendet, så giver en selvsiddende bh også brysterne en imponerende bevægelsesfrihed. Det skyldes, at en bh uden stropper og ryg kun dækker selve brystet og ikke rundt om. Derudover giver en selvsiddende bh en rigtig behagelig støtte til dine bryster og kan bl.a. købes med push-up effekt. BH’er uden ryg og stropper kan i de fleste tilfælde købes i str. A, B, C, D og E. Med en stropløs bh er det muligt at have nedringede- kjoler og bluser på, uden at bh stropperne stjæler al opmærksomheden.

Bh uden ryg

 

Ovenfor ser du et eksempel på en bh uden ryg og stropper. Det er en sort unbra silikone i sort, som også kan købes i andre farver. Det er den perfekte bh til brug under toppe, festkjoler eller kjoler med bar ryg. Bh’en er lavet af anti-allergisk materiale, samtidig med at der er brugt en udviklet klæbeeffekt. Som du nok kan se på billedet består bh’en af to skåle og en lås i midten. Låsen klipses sammen til sidst, så denne bh uden ryg og stropper giver din barm præcis den effekt, som du ønsker.

stropløs bh

Hvad koster en bh uden stropper og ryg?

Det er svært at skrive nogen konkret pris, da prisen kan variere alt efter mærke, kvalitet og størrelse. En typisk stroløs bh i god kvalitet koster i mellem 100 og 200 kr. Misslux.dk som vi linker til i artiklen kan tilbyde de fleste bh’er uden stropper for 100-150 kr. Det kan godt betale sig at give lidt ekstra for en stropløs, da den vil kunne skabe rigtig meget glæde, når man skal i byen og have en flot kjole på.

Hvor kan man købe en stropløs bh?

Der er rigtig mange forhandlere af stropløse bh’er. Ligesom det gør sig gældende for alle andre produkter, så er ikke alle forhandlere lige gode. Man skal passe på med at blive lokket af alt for “gode tilbud”. Køber man en bh uden stropper for 50 kr., så skal man ikke forvente, at den holder særlig længe. Der er nemlig rigtig meget forskel på klæbeeffekten fra bh til bh. Produktet som vi kiggede på tidligere sælges på webshoppen Misslux, som jeg vil mene er den førende forhandler indenfor for bh’er uden ryg og stropper. Stroløse bh’er kan også købes i både Bilka og Føtex, men jeg kan godt tvivle lidt på kvaliteten.

Hvordan vasker man en selvsiddende bh?

Sidst, men ikke mindst vil det være relevant at vide, hvordan man vasker en stropløs bh. Mange tror fejlagtigt, at man bare kan smide bh’en i vaskemaskinen, men det er ikke nogen god idé. I stedet bør man gøre følgende:

  • Vask den stropløse bh forsigtigt med vand og sæbe og kør hænderne henover den selvklæbende side. For at undgå at ødelægge klæbeeffekten bør man bruge mild sæbe.
  • Når du har gjort overstående, skal du ligge den stropløse bh ned i den boks, som følger med ved køb af en Unbra bh.
  • I boksen skal du lade bh’en lufttørre og vente på, at de er helt tørre, før du sætter låget på dem igen.

Relaterede artikler: