Bikini 2013
13 marts, 2013

Bikini 2013 – Trends og inspiration

By Billig-Mode.dk

Bikini 2013 Billig bikiniBikini 2013

ForhandlerBikini 2013Køb her / Gå til forhandler
Hos Smartgirl finder du et stort udvalg af bikinier fra Vero Moda, Hummel, Esprit, Femilet, Speedo, Freya og mange andre kendte mærkevarer.

Nu har vi overgivet os til alle vores kvindelige læsere. Efterspørgslen efter en artikel om bikinier har været rigtig stor, og vi kan med glæde lancere denne guide om bikinier 2013. Kunne du godt tænke dig at vide noget om hvad der er moderne indenfor bikinier, hvad der absolut ikke er på mode, og hvordan du vælger den helt rette bikini? Så læn dig tilbage de næste 5 minutter og læs denne inspirationsfyldte artikel om bikinier. Vi sætter specielt fokus på forskellige trends i 2013.

Bikini trends denne sommer

Det er rigtig klogt at begynde at kigge på bikinier allerede nu, da tiden pludselig flyver afsted, og så er det sommer. Du er landet på denne side, fordi du ønsker en ny bikini til sommeren 2013. Vi kan naturligvis ikke vide hvad vores enkelte besøgende kan lide, når vi snakker om bikinier. Dog rammer vi nok ikke helt forkert, når vi siger at de fleste kvinder ønsker en bikini, hvor de både kan se smuk og sexet ud på samme tid. Det med at købe en ny bikini kan for mange kvinder være en rigtig stor udfordring, da den helst skal være helt perfekt og unik.

Læs også: Sommerjakker anno 2013

Bikinier med skarpe og opsigtsvækkende farver er populære i 2013. Det er bl.a. farver som pink og lilla som vil fylde en stor del af sortimentet. Mens alle andre iklæder sig sorte og hvide bikinier, så vil man kunne skille sig ud med f.eks. en pink bikini, og det er der rigtig mange kvinder, der gerne vil.

Det er tydeligt, at der er blevet mere fokus på at bikinier ikke behøves være så enkle.. og måske kedelig? Derfor kan man forvente, at prints og mønstrer på bikinier vil være en af de helt store trends. Det er bl.a. blomstermotiver, der vil være et stort hit indenfor bikini 2012.

Nu har vi slået fast at bikinier med skarpe farver og bikinier med motiver højst sandsynlig vil være noget af det hotteste denne sommer. Når det så er sagt, så kan vi ikke komme uden om de klassiske bikinier. Klassiske, sorte bikinier er stadig det største hit blandt kvinder og vil nok også være det om 10 år. Man vil altså aldrig kunne træde helt ved siden af med en sort bikini. Dog er der naturligvis meget forskel på design, pasform og kvalitet.

Læs også: Sommerkjoler 2013

Hvis man kigger på hvad folk søger på Google, så er det tydeligt at efterspørgslen efter bikinier med push-up er stor. Det er butikkerne naturligvis også klar over, og derfor kan du finde et stort udvalg af bikinier med push-up, hvis du er interesseret i det. Netop bikinier med push-up vil også blive en af 2013’s trends.

Bikini mode Bikini 2013 Bikini

Hvilken farve bikini passer bedst til dig?

Hvad er hudfarve og hårfarve med bikinier at gøre? Dette spørgsmål er der helt sikkert mange kvinder, der stiller sig selv, men det har efter min mening meget med hinanden at gøre. Når man skal købe en ny bikini, skal man tænke over hvilken farve, der vil passe bedst til ens hud og hår. Hvis du har f.eks. blond hår og lys hudfarve, så vil det være en dårlig idé at vælge en bikini i en lys farve. Synes du selv, at du er en smule bleg, så hold dig væk fra bikinier i hvid, brun og gul. Er du derimod brun i hudfarven og har mørkt hår, så vil det være oplagt med de nævnte farver. Hvis du er brun i huden vil en hvid bikini fremhæve din solbrune farve.

Ud fra disse kriterier kan du se hvilken farve bikini vi anbefaler:

Mørkt hår og mørk hudfarve – Lyse farver (Hvid, gul, brun m.m.))

Lyst hår og lys hudfarve – Mørke farver (Sort, mørkerød, mørkeblå m.m.)

Mørkt hår og lys hudfarve – Mørke farver

Lyst hår og mørk hudfarve – Lyse farver

Disse farver kan bruges uanset hudfarve og hårfarve – Rød, grøn, blå og orange.

Billige bikinier

Det er altid rart at spare penge, og du kan heldigvis også spare penge på bikinier. Hvis du går efter tilbud og udsalg, så er der en god chance for at kunne købe en billig bikini. Hos Smartgirl.dk har de et stort udvalg til 100-200 kr. Senere hen vil der blive skrevet en artikel til https://billig-mode.dk om netop billige bikinier, så det kan du se frem til allerede nu.