Babytøj
5 september, 2019

Billig modetøj til din baby

By Billig-Mode.dk

At få børn kan være en dyr fornøjelse for mange. Især hvis det er ens første barn, og deres skal købes barnevogn, klapvogn, autostol og alt det andet babyudstyr som den lille får brug for i barnets første levetid.
Er det ens andet eller 3. barn er der en god chance for i forvejen har en klapvogn og andet babyudstyr du kan genbruge, men noget du altid kommer til at bruge penge på er babytøj. Især hvis det også skal være bare lidt moderne. Når det så er sagt så behøver det faktisk ikke at være så dyrt igen at købe modetøj til din baby. Lad os prøve at se lidt på mulighederne inden for babytøj til din baby.

Læs også: Sådan køber du det rigtige babyudstyr

Køb babytøj online

En god måde at få fat i noget billig babytøj er at købe online. Ofte er priserne online 10-45% under hvad du finder dem til i lokale butikker. Rigtige mange af de større webbutikker inden for babytøj som f.eks. BabyLux, H&M og Ønskebørn har en outlet hvor du finder masser af mærketøj til børn og babyer som er stærkt nedsat. Her er der en god chance for at du finder lige præcis det mærke du er ude efter og spare samtidigt en masse penge på købet. Den eneste ulempe som der ofte er ved at købe på outlet siden, er at det ofte ikke er de nyeste modeller, men som regel rest partier som nemt kan være sidste års mode. Så er du typen der absolut skal have den nyeste mode til dit barn, så er dette ikke altid det mest oplagt sted at købe.

Køb brugt modetøj til din baby

En anden måde hvor du kan få noget billigt mode til til din baby på, er ved at købe det brugt. F.eks. på sider som guloggratis, trendsales og lignende finder du masser af mærketøj til børn i alle aldre, som er i rigtig god stand og sælges til langt under halv pris af hvad det ville kost som nyt. Lige som med outlet butikkerne, er der her ofte tale om sidste års model, men nogle gange kan du være heldig at finde det helt nye modetøj til salg, f.eks. i forbindelse med fejlkøb eller at man købte det lidt for småt så barnet voksede fra det alt for hurtigt.

Køb ikke fra udlandet

For mange kan det måske også være fristede at købe billig babytøj i udlandet. Men det skal man også passe på med. Køber du online i en udenlandsk netbutik uden for EU risikere du at der kommer både told og moms på varen når den kommer ind i landet, og dette udover den fragt pris du allerede har betalt, og så ender varen ofte med at koste mere end hvad du vil kunne købe den for her i Danmark.
En anden ting du skal være opmærksom på ved at købe fra udlandet, er at mange steder har de ikke samme stramme krav til hvilke kemikalier der må være i børnetøjet. Så du risikere at udsætte dit barns sarte hud for stoffer der potentielt kan give allergi eller andre gener.