bikinisæt
26 maj, 2014

Billige bikinier

By Billig-Mode.dk

bikini kvinder

Denne artikel er propfyldt med gode tips til at finde billige bikinier, samtidig med at du får en masse inspiration. På trods af at emnet er billige bikinier, så har vi fortsat kvalitet, design og pasform med i tankerne. Det er nemlig muligt at købe en lækker bikini i god kvalitet til en rigtig pris. I det følgende afsnit vil vi præsentere jer for en nogle gode tilbud på bikinier online. Længere nede i artiklen giver vi dig gode råd til at finde den rette bikini til den kommende sommer.

bikinier tilbud

Billig bikini – Her er 5 bud

Vi har selvfølgelig været ude og kigge på en masse billige bikinier og vil i dette afsnit omtale de bedste tilbud. Her er vores 5 favoritter fra jagt på flotte bikinier til kvinder: Samtlige af de billige bikinier som der bliver omtalt nedenfor kan købes hos Zalando.dk.

billige bikinierMærke: TWINTIP

Pris: 139 kr. (Spar 13 % i forhold til den vejledende pris)

Forhandler: Zalando.dk

Bikien til venstre er i blå med neongrønne detaljer ved stropperne og snoerne. Det er dog også muligt at købe modellen i henholdsvis sort med guld detaljer og sort med pink detaljer. Modellen på dette billede er 179 cm. og bruger en str. S, hvilket giver et godt indtryk af størrelseforholdende. Kvaliteten er 82 % polyamid og 18 % elasthan, hvilket er ganske fint i forhold til den lave pris. Det er desuden muligt at vaske denne bikini ved 30 grader i vaskemaskinen. Indenfor billige bikinier har dette være det bedste tilbud.

Der er i øjeblikket skrevet 6 anmeldelser af dette produkt, hvor samtlige købere har valgt at give dette bikinisæt 5 ud af 5 stjerner. Denne bikini får positiv feedback af tidligere købere for følgende ting:

  • “Farven ser endnu bedre ud i virkeligheden”
  • “Kvaliteten er god”
  • “Størrelserne er normale”

 


billig bikiniMærke: 
Buffalo

Pris: 349 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her er endnu en af de billige bikinier vi kiggede på, som dog er lidt dyrere end den første. Vi har kigget på kvalitet og pasform og mener, at det er et glimrende tilbud. Den er lavet af 75 % polyamid og 25 % elasthan. Vi er tilsyneladende ikke de eneste, der er vilde med dette bikinisæt. Hos forhandlerne er der nemlig skrevet 7 anmeldelser af bikinien, og der har den kun fået 5 ud af 5 stjerner.

I anmeldelserne bliver der lagt vægt på, at det er en rigtig flot bikini med en fin pasform. Derudover er der flere af de tidligere kunder der skriver, at de vil anbefale andre at købe denne bikini. Man bør vælge den størrelse, man normalt vil vælge, da de er helt normale i størrelsen.

 

bikinierMærke: KangaROOS

Pris: 349 kr.

Forhandler: Zalando.dk

De fleste kender nok mærket Kangaroos for deres sko og sandaler. Dog producerer de også bikinier, som du kan se et eksempel på her. Modellen hedder “Wirebikini Rider Kroos” og er en af de mest populære i kategorien “bedst vurdering” hos forhandleren.

To tidligere købere har givet produktet 4 ud af 5 stjerner, som er kunder fra henholdsvis Norge og Sverige. De begge to produkter bikinien for at have en god pasform. Kunden fra Norge skriver tilmed, at det er en god bikini til kvinder med store bryster, da overdelen ikke har indlæg.

Af overstående grunde valgte vi at tage den med i vores fokus på billige bikinier til kvinder.

 

bikinier billigeMærke: Lascana

Pris: 449 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Videre i jagten på billige bikinier faldt vi også over dette flotte bikinisæt fra Lascana. Modellen hedder Lapiz og kan ligeledes købes i sort og rød, hvis man bedre kan lide en af de farver. Det er en bøjle-bh med lukning bagpå, mens trusserne har en tyk kant.

Vi har igen kigget på tidligere kundeanmeldelser for at blive klogere på, om denne bikini er pengene værd. Den samlede vurdering er 4/5, bedømt ud fra 5 anmeldelser. Bikinioverdelen bliver generelt rost for at sidde godt, men én kunde mener, at den mangler indlæg. Generelt er tidligere kunder tilfreds med pasformen, som eftersigende skulle være rigtig god. En enkelt tidligere kunde mener dog ikke, at prisen er for høj i forhold til kvalitet. Der er altså lidt blandede meninger, men det generelle indtryk er rigtig godt.

 

bikiniMærke: Buffalo

Pris: 299 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Den sidste bikini vi kiggede på indenfor billige bikinier var denne fra Buffalo med modelnavnet “ILLY”. Modellen er mest henvendt til piger og unge kvinder, som leder efter et moderne bikinisæt. Kvaliteten er 75 % polyamid og 25 % elasthan. Den skarpe læser har måske opdaget, at vi har omtalt denne model længere oppe i artiklen, hvor vi kiggede på bikinien i pink.

I forbindelse med vores fokus på billige bikinier har vi været meget opmærksom på tidligere anmeldelser. Ud af dem vi har kigget på har dette bikinisæt de bedste bedømmelser og kan prale med et gennemsnit på 5 ud af 5, hvilket er blevet bedømt af 7 kunder. Nedenfor opsummerer vi kort, hvad der er blevet skrevet i anmeldelserne:

  • “Normal i størrelsen”
  • “Både trusser og overdel sidder godt”
  • “Trusserne er ikke så små, som det ser ud til på billedet”

 

 

Find den rette bikini

De fleste piger og kvinder kan nok godt nikke genkende til, at det kan være svært at finde den rette bikini. Derfor vil vi i dette afsnit komme med nogen konkrete tips til, hvordan du finder den ideelle bikini, som passer til dig og din krop. Og ja, det er muligt at billige bikinier, der opfylder de nedenstående kriterier.

Kropsform – Det er vigtigt, at man finder en bikini, som passer til sin kropsform. Man skal være realistisk og tænke over, hvordan man bedst fremhæver (eller endda skjuler) sine former.

Rette størrelse – Såfremt du køber over nettet, kan det være svært at sikre sig, at man har valgt den rette størrelse. Derfor kan det være en god idé at prøve nogle bikinier i en fysisk butik på forhånd. Når man er bekendt med sin størrelse, kan man derefter gå på nettet og shoppe bikinier.

Hudfarve – Man bør også tænke over hudfarve, når man skal købe en ny bikini. Såfremt man er en anelse bleg, vil det f.eks. ikke være anbefalesværdigt at købe en helt hvid eller hudfarvet bikini. Er man mørk i huden vil det være bedst med lyse farver, mens blege personer vil se bedst ud i en mørk bikini.

Mindst 2 bikinier – Det kan være en god idé at have mindst 2 bikinier liggende i skabet, som man skifte i mellem. Såfremt du får en brunere kulør henover sommeren, kunne det måske være rart med en bikini i en anden farve.

Kvalitet – Selvom du søger billige bikinier, bør du altid have kvalitet med i tankerne. Såfremt man køber en bikini dårlig kvalitet, kan man opleve, at bikinien bliver affarvet efter få gange i poolen eller havet.

Vi anbefaler:

Femina.dk – Find den rette bikini til din kropsform