Billige New Era caps
9 juli, 2013

Billige caps – Her er 4 bud

By Billig-Mode.dk

Obey cap Flexfit caps Billige New Era caps

ForhandlerBillige capsLæs mere / Gå til forhandler
Hos denne forhandler kan du købe billige caps fra følgende mærker: Obey, New Era, The Hundreds, City Fellaz, DC, Flexfit, Rascals og mange flere
Smartguy.dk har masser af billige caps på shoppen - Her er et lille uddrag af de mærker, de forhandler indenfor caps: Flexfit, Upfront, New Era, Oill, DC, Wow m.m
Hos denne webshop finder du caps fra mærker som Flexfit, Dickies, Upfront, New Era, Mitchell & Ness, Oill og mange andre fede mærker.

Leder du efter billige caps? I de næste mange linjer vil det hele handle om billige caps fra kendte mærker. Vi vil komme ind på mærker som Oill, Flexfit, New Era og Obey, og vi se om det er muligt at finde billige caps fra disse mærker.

Billige Flexfit caps

Billige caps Flexfit Billige Flexfit caps Flexfit caps

Ovenfor ser du tre Flexfit caps i henholdsvis sort, hvid og navy blå. Flexfit caps er nærmest blevet et must-have blandt mænd og specielt unge fyre. Disse caps er fra Streetman.dk, hvor der er rig mulighed for at købe billige caps. De tre overstående caps kan købes til kun 150 kr. stk., hvilket er en rigtig fair pris for en kasket i god kvalitet. Flexfit caps er for dig, der godt kan lide den enkle stil uden detaljer. På Flexfit caps er der nemlig ingen sjove logoer, motiver eller andre sjove detaljer. Det eneste der er på kasketterne fra Flexfit er et lille Flexfit klistermærke foran, som de fleste vælger at pille af. Flexfit er en af de få, der producerer kasketter der rent faktisk kan bruges til stort set alle mænd uanset alder og stil. En Flexfit cap er både praktisk, når sommeren er over os, men også bare når du ikke lige orker at sætte hår.

Billige caps fra New Era

Billige New Era caps New Era caps billige New Era cap

 

De tre overstående caps er alle sammen fra New Era. New Era caps og snapbacks er oprindeligt kendt indenfor baseball, men er i dag et stort hit indenfor fashion. Modsat Flexfit som er kendt for deres runde visor caps, så er stort set alle New Era caps med rund visor – altså snapbaps. Men kan man virkelig købe billige New Era caps sidder du måske og tænker? Helt generelt er New Era ikke et billigt mærke indenfor kasketter, men det er rent faktisk muligt at få caps fra netop dette mærke til en god pris. Samtlige af de overstående caps er fra Quint.dk, hvor du kan købe New Era caps fra kun 199 kr. Det ER altså muligt at købe billige New Era caps, hvis du holder øje med gode tilbud. Min umiddelbare opfattelse er at der er størst chance for at finde tilbud på nettet, så det vil jeg anbefale dig at give en chance. Hvis du er til den friske stil med en cap med masser af farver og fede detaljer, så er en New Era højst sandsynlig noget for dig. Målgruppen er forholdsvis unge fyre med en lidt poppet stil. Disse caps bliver mest brugt som et moderne accesorie fremfor som beskyttelse mod solen.

Oill caps

Billige Oill caps Oill caps billig Oill cap

 

Forhandlerne af disse Oill caps er Smartguy.dk, som har et imponerende udvalg på 21 forskellige caps. Langt størstedelen af det store udvalg består af snapbacks, som Oill er specielt kendt for. Udover det er det svært at sige noget generelt for Oill caps, for deres caps er meget forskellige. Er man til den enkle stil, så er det muligt at købe en ensfarvet cap samtidig med at Oill laver caps i camouflagefarver og med leoparddesign. Der er altså med andre ord billige caps til enhver smag. Som standard koster en Oill cap omkring 250 kr., men det er altså muligt at købe dem meget billigere. Hos forhandlerne der sælger disse kasketter er det muligt at købe billige caps fra kun 69,75 kr. Samtidig er det værd at nævne, at de har tilbud med en besparelse på op til 53 %. Oill caps har ikke eksisteret i særlig lang tid, men alligevel er de blevet vildt populære i hele Skandinavien. Vi som danskere kan være stolte af dette danske mærke, som har fået meget succes på kort tid. Vil du vide mere om det danske mærke – Så klik dig ind på deres site her: http://oill.dk/

Billige Obey caps

Billige Obey caps Obey caps Obey cap

Er hverken New Era, Flexfit eller Oill noget for dig, så er Obey caps måske det rette for dig. Stilen er inspireret fra skateboarding, punk og rock, som tydeligt afspiller deres unikke designs. Det er både muligt at købe enkle caps fra Obey med deres logo foran. Samtidig producerer Obey også billige caps med masser af farver og sjove motiver. Obey er et amerikansk, der har eksisteret siden 2001, hvilket gør at de har en del år på bagen. På disse 12 år har dette firma oplevet en stor succes, og de har fået et verdensomspændende gennembrud i hele verden. En typisk Obey cap koster 300-3500 kr., hvilket er i den lidt høje ende. På trods af det er der altså mulighed for at købe en billig cap fra netop dette mærke. Hos Quint.dk har de nemlig mange billige caps, hvor der er mulighed for at købe Obey kasketter fra kun 99 kr.