20 februar, 2011

Billige Fred Perry trøjer / Sweatshirts – Stort udvalg

By Billig-Mode.dk


Køb Fred Perry trøjer her

 

ForhandlerFred PerryKøb her / Gå til forhandler
Smartguy.dk har et stort udvalg af Fred Perry trøjer til mænd - Klik ind og se deres store udvalg

Fred Perry trøjer

Brandet Fred Perry fik første gang succes med deres design af et par svedbånd i 1940. Siden 1940 er det gået rigtig stærkt for Fred Perry og er idag et rigtig kendt og populært brand over hele verden. Brandet Fred Perry blev opkaldt efter den meget talentfulde engelske tennisspiller, Fred Perry. Deres logo som er inspireret fra det gamle Wimbledon symbol er et stort kendetegn for Fred Perry.  Besøg Fred Perrys officiele side og læs mere: http://www.fredperry.com/

Fred Perry sweatshirts

Fred Perry har fået kæmpe succes med deres tøjproduktion, b.la. billige Fred Perry sko, jakker sweatshirts og t-shirts er utrolig populære. Også i Danmark er det Fred Perry brandet blevet et storhit. Specielt den yngre del af befolkningen ses ofte i Fred Perry tøj. Brandet er desuden kendt for god kvalitet og et super smart design. Det billige Fred Perry tøjet kan købes i stort set alle byer i Danmark, hvor mange forretninger sælger det moderne og billige tøj fra Fred Perry til gode priser.

Fred Perry trøjer tilbud

Mærket er mest kendt for deres herretøj, som sælges over hele verdenen til alle aldersgrupper. Dog kan man også få tøj fra det fede mærke hvis man er kvinde, men udvalget er knapt så stort.

Fred Perry’s super smarte og billige trøjer med lynlås er også blevet et stort hit, pga. det meget stilfulde design og de flotte farver. Kvaliten på Fred Perry trøjerne er ofte 50 % bomuld og 50 % polyester og er rigtig behageligt at begå sig i. På brystet af sweatshirten er der broderet et flot Fred Perry logo. I begge side er der lynlåslommer som er rigtige praktiske til mobil, pung og andre mindre ting. I ærmerne på trøjen er der striber, som er en ret lækker detalje til en i forvejen mega cool trøje.

Du kan få din billige Fred Perry trøje eller sweatshirt i mange farver og i forskellige designs. Du kan få de billige Fred Perry trøjer i b.la. blå, grøn, sort og mange flere super fede farver. På baggrund af det store udvalg af Fred Perry trøjer vil vi næsten garantere du kan finde en trøje der passer til din stil og en som du kan lide. I skrivende stund er der et udvalg på 10 super fede sweatshirts.

Billige Fred Perry trøjer

Vi vil anbefale den billige Fred Perry trøje til alle der går op i sin stil, som godt kunne bruge en billig trøje til at pifte stilen lidt op. Trøjen passer til stort set alle tøjstile, og sikkert også din.

Du kan få din billige Fred Perry sweat i str. S, M, L, XL og XXL – Så der skulle gerne være en trøje der passer til dig.

 

Gå til tilbuddet

___________________________________________________________________________________________

Øvrige tilbud:

Billig Pelle Pelle tøj – Spar op til 50 %: Billig Pelle Pelle tøj

Billige Adidas Firebird trøjer: Billige Adidas Firebird

Billige Karl Kani tøj: Billig Karl Kani


Tøj links