herreure
11 april, 2014

Billige herreure

By Billig-Mode.dk

billige herreure herreure


Vi har nu rundet artikel nr. 300, og det skal fejres med en spændende artikel om billige herreure. Emnet er ikke tilfældigt valgt, da der er en god grund til, at det netop skal handle om billige herreure. Vi har nemlig fået øjnene op for en forholdsvis ny webshop, som har et stort udvalg af billige ure til mænd. I artiklen kigger vi på, hvilken webshop der er tale om, og hvad de kan tilbyde.

Billige ure til mænd

Hvis man ønsker at købe et billigt ur, så kan man enten vælge at gå ind til sin nærmeste smykkeforhandler eller gå en tur på nettet. Sidstnævnte mulighed er efter min opfattelse den bedste, da der er rig mulighed for at finde et billigt ur hos en online forhandler. Jeg har naturligvis lavet en masse research forud for denne artikel og fundet en anbefalesværdig forhandler af billige ure til mænd.

Watchmen.dk

Der er tale om Watchmen.dk, som har eksisteret siden 2012, men har allerede fået stor succes med salg af herreure på nettet. De differentierer sig fra andre forhandlere ved at fokusere på herreure til billige priser, som desuden er i god kvalitet. Det handler i bund og grund om, at man skal have noget for pengene, når man køber et nyt ur.

herreur

Watchmen.dk har nogle topmoderne brands på shoppen, som omfatter Komono, Eyki, Infantry og Shark. Watchmen udvider konstant deres sortiment, da de ønsker at tilbyde herreure til enhver smag. Det nyeste mærke på shoppen er Komono, som er blevet et yderst populær urmærke i Danmark og udland. Det kan under normale omstændigheder være svært at finde billige Komono ure, men det kan faktisk lade sig gøre hos den omtalte forhandler. Priserne for et Komono ur ligger fra kun 449 kr.

Generel info om forhandleren:

  • Trustscore: 8,3 ud af 10 (Trustpilot.dk)
  • Fri fragt i hele Danmark (uanset ordrestørrelse)
  • 1-2 dages levering (Post Danmark)
  • Kundeservice: Telefon, mail og livechat
  • 14 dages returret
  • 2 års reklamationsret