23 april, 2011

Billige Karl Kani shorts online – Karl Kani shorts i str. S, M, L, XL og XXL

By Billig-Mode.dk

Image and video hosting by TinyPic
Stort udvalg af billige Karl Kani shorts online. Smarte streetwear shorts fra Karl Kani kan købes billigt online i mange farver, b.la. i sort, hvid og blå fra DKK 299,00 ,- Gør en god handel på billige Karl Kani shorts idag

Karl Kani streetwear

Karl Kani er uden tvivl en af verdens fedeste og mest kendte streetwear mærke. Stortset alle kender Karl Kani og det er der grund til. Karl Kani står bag en masse fede produkter, b.la. Karl Kani sweatpants, t-shirts, sko, bælter osv. Karl Kani kom første gang frem i USA i 1989 og siden da har Karl Kani taget et stort antal lande med storm. Danmark er slet ikke en undtagelse, hvor mærket Karl Kani er et shorts hit, ofte hos de unge mennesker. Karl Kani skiller sig ofte ud fra andre streetwear mærker med deres unikke designs og super fede tryk. Læs mere på Karl Kani officiele website: http://www.karlkani.com/

Karl Kani shorts farver

Det er muligt at få de smarte Karl Kani shorts til mænd online i blå, sorte, hvide og grå – Så der skulle være en farve og et design som du kan lide og som passer til din stil.
Karl Kani shorts størrelser

Du kan få de billige Karl Kani shorts i str. Small, Medium, Large, Ekstra large og Ekstra Ekstra Large (S, M, L, XL OG XXL) – Så der skulle være en god chance for at du kan finde et par smarte Karl Kani shorts i din størrelse.

Karl Kani shorts kvalitet

Kvaliteten på Karl Kani shorts er lidt forskellige, da der er flere forskellige modeller af Karl Kani shorts. Ofte består Karl Kani shorts af 80 % bomuld og 20 % polyester. Det er dog ikke altid tilfældet, men ellers kan du se kvaliteten inde under “Information om produktet” på hver enkelt produkt. Karl Kani shorts er af god kvalitet.

Billige Karl Kani shorts online

www.billig-mode.dk vil anbefale dig at købe et par super smarte Karl Kani shorts online, da du finder et stort og overskueligt udvalg af Karl Kani shorts online, fragten er billig og levering er hurtig. Det vil sige at du med få klik kan bestille et par/eller flere Karl Kani shorts allerede idag og modtage din bestilling indenfor få dage.

Karl Kani shorts forhandlere

Den måske største og billigste forhandler i Danmark af Karl Kani shorts er Streetman, som udover at have en fysisk butik også har en utrolig kendt online butik – www.streetman.dk, som har et kæmpe udvalg af streetwear tøj i mange af kendte steetwear mærker, som Royal, Rocawear, Riddle, BullRot og mange flere fede mærker. Udover at have et stort udvalg streetwear tøj er mange af deres priser billige og de har desuden dag til dag levering, så du kan modtage din bestilling hurtigst muligt.