billig kostumer
6 maj, 2014

Billige kostumer til børn og voksne

By Billig-Mode.dk

billigt kostume

Som du allerede kan regne ud udfra overskriften, skal denne artikel handle om billige kostumer til børn og voksne. Om kort tid er der karneval i Aalborg, hvor der er garanti mange voksne, der skal ud og investere i et kostume. Det behøves ikke være en dyr investering, for det er rent faktisk muligt at købe billige kostumer, hvis man handler de rigtige steder. Førhen var det stort set kun børn, der klædte sig ud til hallowen og fastelavn. I dette årti bliver der også købt kostumer i stort til blandt unge, der skal afholde sidste skoledag eller skal til en temafest. Blandt voksne bliver der handlet kostumer, når der f.eks. er det årlige karneval i Aalborg. Der er med tiden kommet flere forhandlere af udklædningstøj, og det har øget muligheden for at købe billige kostumer.

billige kostumer til børn og voksne

Sådan finder du billige kostumer

Hvis du ligesom mange andre ikke ønsker og spendere en formue på et nyt kostume, så bør du sætte dig ind i, hvor du kan finde de billigste kostumer. Der er størst konkurrence blandt forhandlere med kostumer til børn, hvor det derfor også være nemmest at finde billige kostumer. Kigger man på fysiske forhandlere, så er Fætter BR den førende forhandler af kostumer til børn i Danmark. Dernæst er der også TOYS”R”US, som også har et stort udvalg af børne kostumer. Derimod er der kun ganske få butikker med kostumer til voksne. Størstedelen af de danske butikker med voksen kostumer har fokus på lingeri og frække kostumer. Hvis man hverken kan finde et tilfredsstillende kostume i TOYS”R”US eller Fætter BR, så er der heldigvis et godt alternativ.

Ligesom man kan købe stort set alle andre produkter på nettet, kan man naturligvis også købe kostumer. Danskerne er blevet vilde med at handle på nettet, da man oftest kan spare penge i forhold til butikkerne. Derudover er der nemt og hurtigt, samtidig med at man ofte kan opleve et stort udvalg. Jeg gav mig til at besøge en række online forhandlere af kostumer via en simpel Google søgning på “kostumer”. Jeg blev positivt overrasket, da jeg blev henvist til utallige online butikker med kostumer til både børn og voksne. Det er langt fra alle webshops der er lige gode i forhold til udvalg, priser og overskuelighed, men der findes heldigvis en lang række troværdige forhandlere.

billige kostumer til børn og voksne

Jeg klikkede mig på et tidspunkt forbi Partykostumer.dk, som sælger kostumer til børn og voksne. Jeg synes at den webshop er meget overskuelig, fordi den er delt op i kategorier og underkategorier. På den måde kan man hurtigt finde det man leder efter, hvis man f.eks. ønsker at købe et hippie kostume. Derudover vil jeg give dem et stort plus for det overvældende sortiment, hvor man nærmest kan finde alle tænkelige kostumer. Jeg har ikke sammenlignet deres priser i forhold til de fysiske butikker, men umiddelbart kan man spare en del penge ved at købe online. Lægger du vægt på et stort udvalg og billige priser, så vil jeg anbefale dig at handle kostumer online.

Den eneste faldgruppe ved at handle på nettet er, at man ikke kan prøve og føle på kostumet. Af den grund kan man risikere, at kostumet ikke passer eller ikke lever op til ens forventninger i forhold til kvalitet og / eller udseende. Dog har du i dette tilfælde 14 dages returret, som man altid skal huske. Selvom man som udgangspunkt leder efter billige kostumer, skal man dog ikke glemme at tænke på kvalitet.

Kostumer til børn

Hvis man vil handle kostumer på nettet, bør man have sin søn eller datter siddende ved siden af. Dit barn vil højst sandsynligt gerne have noget indflydelse på valg af kostume, så kig eventuelt på kostumer om aftenen inden sengetid. Nedenfor har jeg lavet en kort liste over de mest populære kostumer til børn lige i øjeblikket, som du og dit barn måske kan blive inspireret af:

 • Pingvin
 • Fange
 • Kat
 • Abe
 • Mario
 • Rødhætte
 • Fe

Overstående liste er udarbejdet med udgangspunkt i antal søgninger på specifikke kostumer på Google.

 

billige kostumerPris: 324,50 kr.

Forhandler: Partykostumer.dk

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Mario kostumer er et stort hit blandt børn. Der er lavet mange forskellige udgaver af Super Mario med forskellige karakterer, men den rigtige Mario er den mest eftersøgte. Med i prisen medfølger heldragt, hat og overskæg. Skoene er ikke inkluderet, men det er muligt at bruge hvilke som helst sorte sko til sættet. Sættet kan købes til børn i aldersgruppen 2-8 år. Hos forhandleren findes der en størrelsesguide, som du bør bruge, hvis du er i det mindste i tvivl om størrelsen. Det kan godt betale sig at sætte sig ordentlig ind i størrelserne på forhånd, så man ikke risikere at skulle bytte pga. forkert størrelse. Med en pris på 324,50 kr. i forhold til kvaliteten, kan dette produkt også kategoriseres i billige kostumer.

 

 

 

 

 

billig kostumePris: 407 kr.

Forhandler: Partykostumer.dk

Til pigerne kunne dette nuttede kattekostume være en ganske god idé. Sættet indeholder påsyet hætte, poter og fødder. Imens vi kiggede på billige kostumer faldt vi over dette kostume, som er sat ned fra 476 kr. Kostumet er mest henvendt til mindre fra 3-5 år.

Det er blot ét eksempel på de mange forskellige kattekostumer, som man kan købe hos forhandleren.

 

 

 

 

Kostumer til voksne

Dernæst går vi over til billige kostumer til voksne, hvor der er sket en stigende efterspørgsel. Vi har igen kigget på hvilke typer kostumer, der er mest populære og er kommet frem til dette resultatet:

 • Oktoberfest
 • Top gun
 • Brandmand
 • Wonder woman

oktoberfest kostumePris: 263 kr.

Forhandler: Partykostumer.dk

Her er et eksempel på et meget klassisk oktoberfest kostume. Ved dette kostume er der både fokus på festens tema, samtidig med det fremhæver den feminine og sexede side ved kvinder. Det er altså et halvfrækt kostume, uden at det bliver for meget. Der er ingen tvivl om, at det er mest anvendt til selve Oktoberfesten, men man kan også bruge det som sidste skoledagskostume. Med i prisen medfølger selve kjolen i grøn og gul samt det påsyede forklæde.

Med et prisfald fra 388,25 kr. til 263 kr. måtte vi medtage dette kostume i vores artikel om billige kostumer.

 

 

 

 

 

billig kostumerPris: 457 kr.

Forhandler: Partykostumer.dk

Dette top gun kostume kan bruges til mange forskellige anledninger. Det er det oplagte til 80’er festen, samtidig med at det kan bruges til sidste skoledag. Det er et rigtig macho kostume, som fremhæver de maskuline sider. Kigger man på billige kostumer til mænd, så er dette i top 3 over de mest købte. Produktet er lige nu på lager i størrelserne medium og large.

Partykostumer.dk er generelt den forhandler, jeg vil anbefale til alle, der leder efter billige kostumer i fornuftig kvalitet.

 

 

Læs historien bag kostumer her: http://www.denstoredanske.dk/Gyldendals_Teaterleksikon/Teknik_og_scenografi/kostume