15 februar, 2011

Billige Playboy sko – Spar op til 50 procent på smarte Playboy sko

By Billig-Mode.dk

Playboy sko

playboy sko

Køb billige Playboy sko online lige nu – Stort udvalg og du kan spare op til 50 % på de billige Playboy sko – Hurtig levering til din dør. Slå til nu og få dine billige Playboy sko med posten indenfor få dage.

Om Playboy

Playboy er kendt for deres eksklusive design og høje kvalitet. Playboy Footwear er et engelsk mærke fra 1936, men idag stammer mærket fra København. Mest kendt er mærket Playboy fra deres super fede sko. Det er desuden et af de mest sælgende brands indenfor herresko i Skandinavien. Læs mere om Playboy her: http://www.playboystore.com/

I Danmark er Playboy skoene også blevet et rigtig stort hit. De lækre og stilfulde sko fra Playboy hitter ekstra meget hos unge fyre. Der er både Playboy sko til den trendy fyr og til den klassiske type, det sætter kvalitet højt. Hvis du beslutter dig for at du gerne vil kigge på nogle lidt mere sporty sko, så vil New Balance sko være et fint valg. Hvis du vil kigge på mindst lige så moderne sko, så kan jeg anbefale dig Vans sko, som er virkelig fede sko til gode priser.

Playboy sko – Modeller og farver

Du kan få dine Playboy med høj eller lav hæl. Derudover er der mange forskellige farver, b.la. sorte, hvide, blå og brune. Så der skulle være en sko til enhver mode bevist fyr.

Din stil

Playboy skoene er rigtig stilfulde, men uden at skille sig alt for meget ud. Derfor passer Playboy skoene stort set til alle tøjstile. Du kan uden tvivl finde et par der passer til dig og din tøjstil.

Playboy sko størrelser

Du kan få Playboy sko i str. 40, 41, 42, 43 og 44.

 

___________________________________________________________________________________________