DND shorts
17 juli, 2013

Billige shorts til mænd og børn

By Billig-Mode.dk

Billige shorts mænd Hummel shorts billige shorts til mænd

ForhandlerBillige shortsLæs mere / Gå til forhandler
Denne forhandler har et stort udvalg af billige shorts til mænd fra bl.a. DND, G-star, Humör, Hummel, Jack & Jones, Minimum, Björn Borg og mange flere. Du kan købe shorts til mænd fra kun 69,75 kr. og tilbud med op til 80 % besparelse.
Billige shorts til børn fra f.eks. Name It, Me Too, Hummel, Krutter, Kulör, Minymo, Mini A Ture, Wheat og rigtig mange andre. Priser fra kun 64,75 kr. og til 70 % besparelse.

Er du ude efter billige shorts? Så er du kommet det helt rette sted, da vi i denne artikel guider dig om billige shorts til både mænd, damer og børn. Skal man klare sig i gennem den varme sommer (indtil videre), så er det et must-have med en masse shorts i klædeskabet. Indkøb af shorts behøves dog ikke være en dyr fornøjelse, og det er netop det vi vil vise med denne artikel om billige shorts.

Fyld klædeskabet med smarte shorts

Hvis du ikke allerede har gjort det, så er det nu du skal gemme dine lange bukser langt væk. I stedet bør du finde dine shorts frem og evt. investere i nogen nye, hvis du har behov for det. Lige nu ser det ser ud som om, at vi får en sommer med masser af sol og varme. Derfor er det et must-have at have nogle shorts i klædeskabet. Det er nok ikke nok at have nogle shorts – de skal naturligvis også være moderne, så man kan se godt ud på stranden. På trods af at det primære fokus er på billige shorts, så vil vi naturligvis stadig fokusere på mode.

Billige shorts til mænd

Jack & Jones shorts Humör shorts DND shorts

Overfor ser du tre par smarte shorts fra henholdsvis Jack & Jones, Humör og DND (i denne rækkefølge). Fælles for de tre mærker er at de alle sammen producerer shorts der er moderne og i høj kvalitet. Derudover er det muligt at købe billige shorts til mænd fra disse mærker.

Jack & Jones shorts

Først er der Jack & Jones, som nok vinder på prisen af de tre mærker. Jack & Jones producerer shorts i forskellige stilarter og pasforme, men man kan altid forvente en god kvalitet. Derudover kan man altid forvente billige shorts fra Jack & Jones, hvor priserne ligger omkring 200-400 kr. Hos den anbefalede forhandler har de tilbud på Jack & Jones shorts med op til 60 % besparelse.

Læs også: Badeshorts til mænd

Humör shorts

Det midterste billede er et par shorts fra tøjmærket Humör, som er et kæmpe hit i hele skandinavien. Hvis man er til baggy shorts i et unikt design, så bør man måske overveje et par Humör shorts. Udvalget af Humör shorts til mænd er kæmpe stort på nettet, og priserne ligger på et acceptabelt niveau. Et par Humör shorts koster i de fleste tilfælde 300-500 kr. Smartguy.dk har dog et stort udsalg med Humör shorts med op til 74 % besparelse. Derudover kan det få billige shorts til mænd fra kun 119,75 kr. 

DND shorts

Sidst, men ikke mindst er der DND bukser, som er i aller højeste mode i Danmark lige i øjeblikket. Det var først DND bukser, der var det store hit, men nu er der shorts også blevet populært. Stilen minder lidt om Humör, men på en mere neutral og stilren måde. DND shorts koster normalt 500-700 kr., men lige nu er der rigtig mange tilbud rundt omkring. Der er f.eks. Smartguy.dk, hvor du kan spare op til 79 % og købe DND shorts, der koster fra 149,75 kr.

Billige shorts til børn

Billige shorts Katvig Me Too shorts Hummel shorts

Hvis du ikke selv er den store mærkekender, så kan vi afsløre af disse tre shorts er fra henholdsvis Katvig, Me Too og Hummel (i nævnte rækkefølge). Du kan købe billige shorts til børn fra disse tre mærker. Vi går dog rigtig meget op i kvalitet her på bloggen, så vi anbefaler ikke at købe alt for billige shorts.

Katvig shorts

Først er der Katvig shorts, som har deres helt egen unikke stil. Katvig er kendt for deres mange farver og søde motiver. Cirka halvdelen af de shorts du kan købe fra Katvig er med snørebånd, mens den anden halvdel er med elastik. Uanset hvilke shorts du køber fra Katvig, kan du forvente en rigtig høj kvalitet. Katvig er et mærke, der fokuserer rigtig meget på økologi, og derfor er stort set alle deres shorts af 95-100 % økologisk bomuld. Prisen for et par Katvig shorts er oftest omkring 150-200 kr. Er du blevet nysgerrig omkring dette mærke, så vil jeg anbefale dig at besøge deres officielle hjemmeside her: http://www.katvig.dk/

Me Too shorts

I midten har vi et par shorts fra Me Too. Vi har valgt at anbefale at købe shorts fra Me Too, da de er i høj kvalitet, er et hit indenfor modeverdenen og samtidig kan købes til acceptable priser. Prisen ligger generelt på 150-250 kr., hvilket er en fin pris i forhold til kvaliteten. Hvis du vil finde ekstra billige shorts fra Me Too, så bør du gå på udkig efter tilbud. Det bedste tilbud vi har fundet er med en besparelse på 31 % og med priser fra 124,75 kr. Længere oppe i artiklen kan du se, hvilken forhandler der er tale om.

Hummel shorts

Helt til højre har vi et par lækre shorts fra Hummel. Min personlige favorit er uden tvivl Hummel shorts, da det simpelthen er dansk, når det er bedst, især i forhold til kvaliteten. Designmæssigt er Hummel helt oppe på beatet samtidig med at kvaliteten altid er i top. Pga. den komfortable pasform, der er ved Hummel shorts, så gør det at dine børn sagtens kan røre sig og være vilde i et par Hummel shorts. Køber du billige shorts fra Hummel, så kan du regne med en pris på 100-200 kr. Ud af de tre shorts fra henholdvis Katvig, Me Too og Hummel, går man varmeste anbefaling til Hummel.