billig skoletaske
30 april, 2014

Billige skoletasker

By Billig-Mode.dk

skoletasker

ForhandlerBillige skoletaskerLæs mere / Gå til forhandler
Kids-World.dk har et unikt udvalg af skoletasker til børn fra mærker som Småfolk, Ticket To Heaven, SmallStuff, Danefæ og mange andre.
Carrialong har mere end 100 skoletasker til unge på lager fra mærker som Eastpak, Fjällräven og The North Face.


Har du brug for en ny skoletaske til gymnasiet, eller skal du købe en skoletaske til dit barn, som skal til at begynde i skole? Så guider vi dig i denne artikel om billige skoletasker, hvor vi desuden også kigger på design, kvalitet og detaljer. Du kan forvente at læse om billige skoletasker til børn og unge, hvor vi kommer med vores bedste tips, kigger på specifikke skoletasker og henviser dig nogle relevante forhandlere.

Valg af skoletasker til børn og unge

Der er rigtig mange forældre der lige nu står i den situation, at de skal købe en skoletaske til skolestart lige snart. For det første er det vigtigt, at tasken er let at transportere. Derfor bør du prøve en skoletaske med- og uden overtøj, da du skal bruge skoletasken hele året rundt. For de mindste børn vil designet ikke have så meget at sige, men det vil højst sandsynligt for unge mennesker. Hvis skal du købe en skoletaske til dit barn, så forsøg så vidt muligt at inddrage barnet i beslutningen. I dag kan man nærmest købe skoletasker med alle tænkelige motiver og mønstrer. For børn er det i øjeblikket populært at bruge Hello Kitty, Paul Frank skoletasker.

Leder man efter skoletasker til unge, så er mærker som Fjäll Räven og Eastpak meget populære. De fleste tror ikke, at man kan købe billige skoletasker fra de nævnte mærker, men det er faktisk muligt. Skoletasker til unge er generelt meget enkle og uden særlig mange detaljer i forhold til design.

Uanset om man leder efter billige skoletasker til børn eller unge, så er det en fordel, hvis tasken har en masse praktiske rum. For børn er det nødvendigt, at der er plads til både bøger, drikkepunk, madkasse og penalhus. For de fleste unge mennesker er det et krav, at der skal være plads til en bærbar computer, bøger og madpakke. Ikke nok med at der skal være praktiske rum, så er det også vigtigt med tilstrækkeligt plads. Det gælder især for unge, hvor man skal transportere store bøger, samtidig med at en bærbar fylder meget i tasken.

Når du kigger efter billige skoletasker til børn, så sørg for at find en taske med en masse reflekser. Om vinteren hvor der er rigtig mørkt, kan det være farligt at bevæge sig rundt uden reflekser. Det er desuden en fordel, hvis skoletasken er så brugervenlig som mulig. Det gælder især for små børn, hvor det ikke skal være alt for teknisk. Det skal være nemt at benytte lynlåsen samt spænde tasken ind og ud ved behov.

Det er selvfølgelig også vigtigt at skoletasken sidder godt på ryggen. Man kan både slide ryggen, hvis tasken sidder for stramt eller for løst, så er det vigtigt at finde den rette indstilling. Der er nogle af de billigste skoletasker der ikke er umulige at indstille, som man bør holde sig fra.

Billige skoletasker til børn

Billige skoletasker kan købes hos de største supermarkeder, men anbefaler at man går efter højere kvalitet. Det er rent faktisk muligt at købe skoletasker fra nogle af de kendte mærker til nogle rigtig fine priser. For at købe en billig skoletaske, kan det være en god idé at kigge på tilbud. Internettet boomer af gode tilbud på skoletasker til børn og unge. Hvis man vil spare penge, bør man købe skoletasken inden sommerferien begynder. I sommerferien er efterspørgsel nemlig rigtig stort, da mange nye børn skal starte i skole efter ferien. Derfor kan man ikke forvente at finde nogle attraktive tilbud, hvis man først køber en skoletaske i sommerferien.

billige skoletaskerPris: 399 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

Ja, det er korrekt, at man kan købe en billigere skoletaske. Dog vil jeg mene, at dette er en af de absolut bedste skoletasker til prisen. Selve rygsækken er blå og er fra mærket Eastpak, som har eksisteret siden 1952. Eastpak er kendt for skoletasker, rygsække og kufferter i alverdens farver. Samtlige af deres produkter er slidstærke og generelt i meget høj kvalitet.

En skoletaske som denne er så enkel, at den uden problem både kan bruges af børn og unge. Tasken har et stort rum, hvor der er plads til både computer og bøger. Derudover er der en mindre frontlomme, hvor der er god plads til madkassen og drikkedunken. Tasken er blevet testet til at kunne indeholde 24 liter, hvilket siger noget om rummeligheden.

Fordelen ved denne taske er, at den er meget slidstærk. Med den rette behandling er det derfor en skoletaske, som dit barn børn kan bruge mange år i fremtiden.

Målene på denne Eastpak skoletaske er: 40 x 30 x 15 cm.

 

 

 

 

billige skoletasker til børn

 

Pris: 239,80 kr.

Forhandler: Smartkids.dk

Som vi skrev tidligere i artiklen, kan det være smart at kigge efter tilbud. Det er netop det vi har gjort i denne sammenhæng, hvor vi har fundet en række billige skoletasker. Denne skoletaske er fra mærket Ticket To Heaven og kan lige nu købes med en besparelse på 20 %. Modsat den forrige skoletaske, så er denne propfyldt med designmæssige detaljer. Det er en smart rygsæk med armyprint, som især vil være populær hos drenge.

Skoletasken henvender sig mest til skolestart og kan bruges i de første par skoleår. Der er et stort rum i midten, et lille rum foran og plads til drikkedunken i siden. Tasken kan desuden være praktisk til børnehavebarnet, der skal have plads til madkassen og drikkedunken.

Denne billige skoletaske måler 23 x 13,5 x 33,5 cm. Derudover kan det nævnes, at kvaliteten er 100 % polyester. Tasken er væsentlig mindre end de øvrige Ticket To Heaven skoletasker, hvilket gør at prisen også er lavere. De store Ticket To Heaven koster i omegn af 500-700 kr. Ticket To Heaven er måske ikke normalt kendt for billige skoletasker, men der er nogle få undtagelser.

 

Læs denne artikel før køb af skoletaske: Børneulykkes fonden – Fokus på trafik og skoletasker