Ray Ban solbriller
29 juni, 2014

Billige solbriller

By Billig-Mode.dk

Billige solbriller  Ray Ban RB 4165 601_8G_thumbnail gucci solbriller


Billige solbriller behøves ikke nødvendigvis være ensbetydende med solbriller i dårlig kvalitet. I vores jagt efter solbriller til billige penge har det vist sig, at solbriller fra kendte mærkevarer faktisk kan købes til lave priser. Hvis du læser videre, vil du finde ud af, hvordan du kan spare penge på solbriller fra mærker som Ray Ban, Persol, Dolce & Gabbana og Tommy Hilfiger. Allerede nu tør vi godt love, at du kan gøre en god handel på billige designer solbriller.

billige solbriller

Billige solbriller er lige så gode som de dyre

Passer det virkelig, at billige solbriller er lige så gode som de dyre? Solbrillers primære egenskab er som bekendt at beskytte øjnene mod solens skadelige stråler. I den situation skal man kigge efter oplysninger om UV-beskyttelse, som indikerer hvor godt brillerne beskytter. Det er altså i samme princip som UV dragter, som vi tidligere har blogget om. Der findes nogle generelle standarder for, hvor meget stråling der må trænge i gennem solbrillerne. Det er desværre ikke alle producenter der opfylder disse krav. Man skal derfor være opmærksom på, om solbrillerne har fået nogen af de kendte anmærkninger som CE eller AS. Hvis du køber solbriller i udlandet, skal du ikke nødvendigvis forvente at brillerne er godkendt. Om det er glas eller plast har egentlig heller ikke så meget at sige, hvis man tænker på uv-beskyttelse. Vores foreløbige konklusion er derfor, at der ikke altid er en sammenhæng mellem beskyttelse og pris.

billige designer solbriller

Køb billige designer solbriller på nettet

Du synes måske, at det lyder for godt til at være sandt, at man kan købe billige designer solbriller. Ikke desto mindre er det sandheden, og vi har selvfølgelig fundet frem til en anbefalesværdig dansk forhandler. Hvis man vil købe designer solbriller, så anbefaler vi at handle på en dansk hjemmeside. Der er rigtig mange troværdige forhandlere i udlandet, men der er desværre også et hav af svindlere.

SmartBuyGlasses.dk – Spørger du os, så er denne forhandler lige nu det bedste sted at handle solbriller af flere forskellige årsager. Til dig der ikke kender til forhandleren kan jeg fortælle, at virksomheden har eksisteret siden 2006. De er en del af SmartBuyGlasses Optical Group, som er en de førende online forhandler af briller, solbriller og kontaktlinser . Udover Danmark sælger de også solbriller til lande som Tyskland, Australien og Italien. Da de opererer i så mange forskellige lande har de mulighed for at arbejde tæt sammen med deres distributører.

SmartBuyGlasses har et enormt udvalg af solbriller til konkurrencedygtige priser. Lige nu kan du shoppe mellem 180 mærker og hele 80.000 produkter. Nedenfor bliver du præsenteret for en række af de mærker, som du kan finde hos forhandleren:

  • Calvin Klein
  • DKNY
  • Tom Ford
  • Ray Ban
  • Persol
  • Oakley
  • Celine
  • Marc Jacobs

Uanset hvor mange penge du bruger hos forhandleren vil leveringen være ganske gratis. Den eneste ulempe er at solbrillerne bliver sendt fra udlandet, så leveringen typisk vil tage 1-2 uger. Du skal derfor huske at købe dine billige solbriller i god tid, hvis du skal bruge dem på en ferie eller lignende. Med i din bestilling med får du et gratis rensesæt til en værdi af 160 kr. Sidst, men ikke mindst har du altid 100 dages returret, hvis du beslutter dig for at købe billige designer solbriller hos den omtalte webshop. Lige nu kan du spare mange penge på de populære wayfarer solbriller fra Ray Ban.