sommerkjole
29 maj, 2014

Billige sommerkjoler

By Billig-Mode.dk

sommerkjole

Billige sommerkjoler er for dig, der godt kunne bruge nogen nye kjoler til sommeren 2014 uden at skulle bruge en større formue. I artiklen kommer vi med nogle generelle tips til, hvordan du kan finde sommerkjoler til billige penge. Derudover kommer vi med nogle konkrete eksempler på sommerkjoler i god kvalitet, som kan købes til en fordelagtig pris.

billige sommerkjoler

Sådan finder du billige sommerkjoler

Her kommer nogle gode tips, hvor og hvordan du kan finde billige sommerkjoler på det danske marked.

1. Handel på nettet – Mit indtryk er, at prisniveauet indenfor tøj og mode generelt er lavere på nettet end de fysiske butikker. Det skyldes, at webshops ikke har de samme omkostninger som butikkerne. Derfor har de mulighed for at presse priserne i bund, da de ikke skal have dækket de samme omkostninger. Det er ikke en selvfølge, at man kan finde billige priser på nettet. Dog er det altid en god idé at lave en søgning på Google og se, om man kan finde produktet til en billigere pris. Det gælder især mærketøj, hvor der kan være store prisforskelle.

2. Tilbud / udsalg / outlets – Det er tre nøgleord, som enhver erfaring shopper kender til. Ved bevidst at gå efter outlets og butikker med udsalg, så skulle der være gode forudsætninger for at finde nogen knivskarpe tilbud. Handler du på nettet, så bør du gøre brug af disse nøgleord. Gør f.eks. brug af søgninger som “sommerkjoler tilbud”, hvorefter du vil blive præsenteret for en masse relevante hjemmesider. Du kunne selvfølgelig også besøge nogen af de forhandlere, som vi henviser til længere nede i artiklen.

3. Gå efter ældre kollektioner – Hvis man skal øge sine chancer for at finde billige sommerkjoler, så bør man gå efter nogen af de ældre kollektioner. Har man ikke noget i mod at købe sommerkjoler fra sidste års kollektion, så er der ofte nogen meget store besparelser at finde.

4. Køb billige sommerkjoler udenfor sæsonen – Det lyder måske lidt skørt at købe sommerkjoler udenfor sommerperioden, men der er en rigtig god grund til det. Ved at købe sommerkjoler inden sommermånederne begynder, har man mulighed for at gøre en god handel.

Sommerkjoler under 500 kr.

Vi har fundet 5 sommerkjoler, som kan købes til under 500 kr.

billige sommerkjolerMærke: mbyM

Vejledende pris: 499 kr. 

Tilbudspris: 409 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Den første billige sommerkjole er fra mbyM, og modellen hedder “Sabella”. Det er en meget frisk kjole med masser farver og motiver. Af detaljer kan der nævnes lynlås og stiklommer. Kvaliteten er 100 % viskose.

Der er pt. én bedømmelse af produktet, hvor en dansk kunde har valgt at give den 4 ud af 5 mulige stjerner. Kunden skriver, at det er en skøn og let sommerkjole, som er nem at stryge. Ved at købe kjolen hos forhandleren kan man spare 18 % i forhold til normalprisen. Det er derfor et fint alternativ, hvis man skla købe billige sommerkjoler.

 

sommerkjolerMærke: Oasis

Vejledende pris: 699 kr. 

Tilbudspris: 489 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Der gik ikke længe, før vi igen faldt over et skarpt tilbud med fokus på billige sommerkjoler. Det er en let og elegant kjole fra Oasis, hvor man kan spare 30 %. Mønsteret er blomster og giver en dejlig stemning af sommer og glæde. Detaljemæssigt er der ikke meget at nævne udover lynlåslukningen bagtil.

Den er lavet af 67 % bomuld, 30 % polyester og 3 % elasthan. Den kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen, men den kan ikke stryges. Den er blevet bedømt én gang før af en kunde fra Sverige. Kunden skriver først og fremmest, at den har en god pasform. Desuden skriver hun, at den har noget specielt stof, som minder lidt om et gardin. Om det er positivt eller negativt ment kan være svært at sige, men kunden har givet den 4 stjerner.

 

billig sommerkjoleMærke: Molly Bracken

Vejledende pris: 549 kr.

Tilbudspris: 389 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Da vi kiggede på billige sommerkjoler fik vi øje på denne lange sommerkjole, som vi synes godt om. Det er en blomstret kjole med et væld af forskellige farver. Skal du bære denne kjole, skal du absolut ikke have noget i mod at skille dig ud fra mængden. Kjolen her er i pink, men den kan også købes i en blå udgave. Denne sommerkjole har længe været populær i Norge og Sverige, hvor den har fået fine anmeldelser.

Kigger vi tidligere kunders vurdering af kjolen, så er der spredte meninger om produktet. Nogle af de positive kunder skriver, at den er behagelig at have på og kan bruges til alle lejligheder. Dog er der også en der mener, at kjolen er en anelse stor i størrelsen. En tredje kunde synes, at den er en anelse for kort. Man bør derfor sætte sig ind i størrelserne på forhånd, så man kan finde den rette størrelse første gang.

Du sparer 29 % på denne smukke kjole.

 

sommerkjoler tilbudMærke: Even&Odd

Vejledende pris: 289 kr.

Tilbudspris: 239 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Kvaliteten er måske ikke verdens bedste, men det er alligevel et ganske glimrende tilbud. Det kan være svært at se på det billede uden problemer, men det er en forholdsvis kort kjole. Det er en blå kjole fyldt med blomstermotiver, som dog også kan købes i sort. Den er udstyret med justerbare seler, så man kan ændre på længden ved behov. Materialerne der er brugt er henholdvis 66 % bomuld 31 % polyester og 3 % polyamid. Even&Odd er et mærke, som bl.a. er kendt for sine billige sommerkjoler i udemærket kvalitet.

En tidligere svensk kunder skriver, at kjolen lever op til forventningerne. Det er en kjole, som man kan bruge på langt de fleste sommerdage. Dog er det måske ikke den rette sommerkjole til forskellige former for festlige arrangementer. I vores kig på billige sommerkjoler var dette den absolut billigste.

 

sommerkjoler billigeMærke: KIOMI

Vejledende pris: 489 kr.

Tilbudspris: 329 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Som udgangspunkt er hvid ikke den mest spændende farve til en sommerkjole. Dog har denne KIOMI sommerkjole alligevel formået at skille sig ud fra mængden. Modellen som du ser til venstre kan også købes i blå, Sammenlignet med andre kjoler, vil jeg kategorisere længden som middel. Vil man købe billige sommerkjoler i hvid, så er dette vores bedste bud.

Der er modsat mange andre sommerkjoler lynlås fortil, som også er en fin designmæssig detalje. Der er desuden stiklommer og underkjole. Tidligere kunder skriver, at det er en kjole med en god pasform, lækker kvalitet og nydelig farve. Det er en figursyet kjole, som vil fremhæve sine flotteste former. Kjolen er lavet af 100 % bomuld, hvilket gør den meget behagelig at have på.  Den eneste ulempe ved denne kjole er farven, som ikek er den mest praktiske. Såfremt man skulle komme til at spilde på den, kan den heldigvis vaskes ved 30 grader.

Klikker dig forbi Zalando.dk, så bliver du præsenteret for en masse andre billige sommerkjoler fra kendte mærker.