Billigt regntøj til børnene
22 august, 2013

Billigt regntøj

By Billig-Mode.dk

Regntøj til børn Regntøj til voksen Billigt regntøj til børnene

ForhandlerRegntøjLæs mere / Gå til forhandler
Regntøj til børn - Mærker: CeLaVi, Danefæ, Katvig, Minymo, Reima, Småfolk, Ticket To Heaven m.m. Du har mulighed for at købe billigt regntøj til børn hos denne forhandler.
Billigt regntøj til børn fra mærker som CeLaVi, True North, Hummel, Color Kids, racoon og mange flere.
Stort udvalg af regntøj til voksne fra kendte mærkevarer. Forhandleren har masser gode tilbud på regntøj til voksne, som jeg anbefaler dig at kigge nærmere på.

Måske er regntøj ikke det mest spændende emne. Ikke desto mindre er det nødvendigt at være ejer af noget regntøj, hvis man bor i et land som Danmark. Dog ved jeg at der er rigtig mange, der synes det er irriterende at betale i dyre domme for regntøj, så jeg vil sætte fokus på billigt regntøj i denne artikel. Denne artikel er relevant for dig, der enten er voksen og / eller forældre.

Billigt regntøj til børn

Det er direkte uforsvarligt at sende sit barn i skole eller børnehave uden et sæt regntøj, hvis vejrguderne siger at der vil blive regn. Det gælder om at klæde sit barn bedst på til vejret, og ved regnfulde dage er regntøj til børn uundværligt. Regntøj har både til opgave at holde dit barn varmt og tørt. Dog er der ingen tvivl om at det primære formål ved regntøj er at beskytte dit barn mod regnen. Der er lavet rigtig mange brugertest af regntøj, og det har vist at der er rigtig meget forskel på kvaliteten. Det er ikke altid at det dyre regntøj er i bedre kvalitet, men du får ofte hvad du betaler for. Derfor er mit råd er at man ikke går efter det billigste af det billigste regntøj. Dog skal det nævnes at det er muligt at købe billigt regntøj til børn i god kvalitet.

Billigt regntøj til børnene Billigt regntøj Regntøj til børn billigt

Med og uden foer

I de seneste par år har regntøj med foer været rigtig populært, og det gælder ikke kun til børn. Fordelen ved regntøj med foer er at du ikke behøves at have noget tøj indenunder regntøjet. Regntøj med foer er som regel en smule dyrere end regntøj uden foer, men jeg kan nu alligevel godt anbefale regntøj med foer. Med et sæt regntøj med foer til børn vil du nemlig både få et sæt varm- og vandtæt regntøj.

Hvis du ikke ønsker at købe et sæt regntøj med foer, så vil jeg anbefale at klæde dit barn på med et sæt termotøj indenunder. Bare fordi at regntøjet er regntæt, er det ikke ensbetydende med at det holder kulden ud. Derfor er termotøj mit umiddelbare råd til dig, der køber regntøj uden foer.

Regntøj til børn Regntøj børn Regntøj barn

Gå efter mærker

Jeg vil anbefale dig at købe et billigt regnsæt fra et velkendt mærke. Du tænker måske straks at mærkevarer er dyre, men sådan er det ikke altid. Hvis du har fulgt bare lidt med på Billig-Mode.dk, så ved du at vi går rigtig meget op i høj kvalitet. Jeg har undersøgt markedet for regntøj til børn og fundet frem til de bedste forhandlere. Nedenfor ser du listen over de mærker, jeg kan anbefale dig at kigge nøje efter, når du skal købe regntøj til børn.

Jeg tør næsten væde på, at du kender mindst én af de overstående mærker. Disse mærker er kendt for deres tøj i høj kvalitet, og deres regntøj er ingen undtagelse. Du har helt ret i, at de overstående mærker ikke er de billigste indenfor regntøj til børn. Derimod får du rigtig meget regntøj for pengene ved at købe regntøj fra et af disse mærker. Hvis du vil købe billigt regntøj til børn i god kvalitet, vil jeg give dig tre gode råd:

Tre gode råd

1. Gå efter tilbud og udsalg – Hav tålmodighed og led efter de bedste tilbud på regntøj. Der er mulighed for at spare RIGTIG mange penge på regntøj.

2. Lad være med at vær alt for nærig. Det er helt fint at gå efter billigt regntøj, som denne artikel omhandler, men du får bare ikke særlig meget regntøj til 50 kr.

3. Den rette størrelse er rigtig vigtig. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse dit barn skal have, så tag dit barn med ind i en butik og find ud af det. Efterfølgende kan du så gå på nettet, hvor du højst sandsynlig kan finde en forhandler eller to af billigt regntøj.

Jeg anbefaler forhandleren Smartkids.dk og World-Kids.dk, som jeg også nævner øverst i artiklen. Jeg vil mene at der er garanti for at finde et billigt sæt regntøj til børn hos disse to forhandlere.

Regntøj til voksne

Billigt regntøj til voksne Regntøj til voksne Billigt regntøj til kvinder

Nu er turen kommet til de voksne, som naturligvis også skal have nogle gode råd angående køb af regntøj. Mine råd ved at gå efter kvalitet og kendte mærker som jeg skrev længere oppe i artiklen, gælder selvfølgelig også når det handler om regntøj til voksne. Cykler du på arbejdet, er du meget udenfor eller kan du bare godt lide at gå ture, så kan det være rigtig praktisk med regntøj. Det er ikke fordi at det regner året rundt i Danmark, men når det endelig regner, så gælder det om at være iført den rette påklædning. Du har sikkert prøvet at komme hjem en dag med plaskvådt tøj, som du måtte skifte med det samme. Det med at skulle skifte alt ens tøj efter at være udenfor i regnen, ville man netop slippe for med regntøj.

Regntøj til mænd og kvinder

Ethvert barn nyder at være iført regntøj, mens nogle voksne synes det er en anelse kikset at have regntøj på. Den holdning er dog lige så stille forsvundet, da det regntøj der bliver produceret er mere og mere moderne. Jeg har selvfølgelig undersøgt hvilke tøjmærker, der kan tilbyde billigt regntøj til voksne i god kvalitet samt moderne design. Først og fremmest er der Helly Hansen, som  jeg varmt kan anbefale. Udover Helly Hansen bør du også kigge på The North Face, Columbia og Schöfel. Nu når vi snakker mærker, må jeg ikke glemme at nævne Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen regntøj er noget af det hotteste af det hotteste lige nu.  Du kan købe regntøj fra de nævnte mærker hos Zalando.dk, som jeg har linket til øverst i artiklen. Jeg tør næsten væde på, at du vil kunne finde billigt regntøj til voksne som falder i din smag hos denne forhandler.

På forhandleren kan du købe både regnbukser og regnjakker fra ganske få hundrede kroner. Forhandleren tilbyder desuden gratis forsendelse, gratis returret samt 30 dages returret.

Få flere gode tips her: Køb det rette regntøj – Politiken.dk
Har du nogen tanker om regntøj, som du gerne vil dele? Så smid en kommentar nedenfor: