Billigt træningstøj kvinder
21 februar, 2014

Billigt træningstøj

By Billig-Mode.dk

Billigt træningstøj kvinder træningstights træningsbukser Træningstøj

ForhandlerBilligt træningstøjLæs mere / Gå til forhandler
Hos Bodyman.dk kan du finde billigt træningstøj til både mænd og kvinder. De har et stort udsalg med masser gode tilbud på træningstøj. (1-2 dages levering)

Denne artikel er for alle vores sportsinteresserede læsere, og dem ved vi, at der er mange af på Billig-Mode.dk. Efter at have skrevet en række artikler om bl.a. både Nike- og Hummel træningsbukser er der flere læsere, der har efterspurgt en artikel om billigt træningstøj. Der er kommet meget større fokus på motion og sundhed de seneste par år, hvilket har gjort at flere og flere danske er begyndt at motionere. Det er specielt løb og styrketræning, der har været et stort hit blandt danskerne de seneste 5 år. Uanset hvilken sportsgren der er tale om, så er det vigtigt at have noget ordentligt træningstøj. I artiklen vil vi derfor også kigge på, hvad du skal være opmærksom på, når du køber billigt træningstøj. Vi afslører desuden, at det er muligt at købe billigt træningstøj fra nogle af de kendte mærkevarer.

Træningstøj – Tjekliste

Dette afsnit er specielt henvendt til dig, der først lige er startet med at dyrke motion eller har besluttet dig for at komme i gang. Hvis man ikke før har købt træningstøj, det kan faktisk være ret svært at vide, hvad man skal gå efter. Udadtil kan træningstøj godt se meget ens ud, men det er sjældent tilfældet. Jeg har derfor lavet en tjekliste, som du med fordel kan benytte dig af, når du skal hvilket træningstøj du skal købe. Tjeklisten er relevant for dig, uanset om du leder efter billigt træningstøj til løb, fodbold, håndbold eller styrketræning:

De overfladiske krav – Det er ikke sikkert, at du interesserer dig for disse krav, men det er alligevel værd at nævne. Kort sagt handler det om, hvordan træningstøjet ser ud. Selvom man dyrker motion, ønsker de fleste stadig at se nogenlunde ud. Derfor kan det være relevant at have en idé, om hvilket træningstøj man kigger efter designmæssigt. Det er også en fordel, hvis man handler på nettet, da man kan lave en specifik søgning på google, f.eks. “billigt træningstøj i sort”. Det er efterhånden muligt at købe billigt træningstøj i alle tænkelige farver, men der er ingen tvivl om, at det er de mørke farver, der er mest praktiske uanset sportsgren.

Detaljer – I forhold til detaljer kan man godt tillade sig at stille en række krav. Nogen har ikke så mange krav til detaljer, mens andre har en hel del farve. Helt generelt er det dog praktisk med nogle lommer, hvor man f.eks. kan have plads til sin mobil eller sågar en proteinbar. Mange foretrækker at købe en træningsjakke med lynlåslukning, så den er hurtig at tage af og på. Enkelte vil også sætte pris på en træningsjakke med hætte, så håret ikke bliver vådt, når det regner udenfor.

Kvalitet – Billigt træningstøj kan være lig med dårlig kvalitet, men det behøves det ikke nødvendigvis at være. Der er ingen tvivl om, at kvalitet har en stor betydning, når man skal handle træningstøj. Det er først og fremmest vigtigt, at det træningstøj man ønsker at købe er lavet i åndbart materiale. Om kvaliteten skal være tynd eller kraftig afhænger meget af, hvilken sportsgren du dyrker. Derudover er det en fordel hvis materialet er strækbart, så man kan bevæge sig uden problemer.

Pasform – Den sidste vigtig ting man skal være opmærksom på er pasformen. Ligesom alt andet tøj er pasformen ligeledes vigtig i forhold til træningstøj. De fleste kvinder vil foretrække, at deres træningstøj sidder en smule tæt, mens det mandelige køn vil foretrække lidt løsere træningstøj. I bund og grund handler det om at finde noget træningstøj, som man synes sidder behageligt.

Billigt træningstøj mænd

Billig træningstøj

Jeg håber, at du kan bruge den overstående tjekliste, når du skal købe billigt træningstøj. Nu sidder du måske og tænker på, om det er muligt at købe billigt træningstøj, som opfylder samtlige af de krav ovenfor. Svaret er ja, det kan faktisk godt lade sig gøre. I dette afsnit kommer jeg med 3 eksempler på billig træningstøj fra Nike, Hummel og Reebok. Derudover vil jeg give nogle tips til, hvordan du kan finde billigt træningstøj på nettet og i butikkerne.

Men hvad er billigt træningstøj egentlig? Det er svært at lave en præcis definition af ordet “billig”, da forbrugerne ikke altid har den samme vurdering. Jeg mener personligt, at man kan anvende ordet “billig”, når man får meget kvalitet for pengene. Køber man et træningssæt for 300 kr. som egentlig er 500 kr. værd, så er det billigt. Hvis man skal købe billig træningstøj vil det være praktisk at gå efter attraktive- tilbud og udsalg. Vi har besøgt en række forskellige forhandlere, hvor vi har fundet nogle gode tilbud på træningstøj til både mænd og kvinder.

Billigt træningstøj Hummel

 

Du havde måske ikke regnet med, at man kunne købe billigt træningstøj fra mærket Hummel, men det kan man altså godt. De træningsbukser som du ser ovenfor er fra Hummel og kan købes billigt på nettet. Det er et par meget klassiske Hummel træningsbukser, som er i god kvalitet og har en god pasform. Bukserne er smalle forneden og har lynlås i buksebenet, som du kan lyne op og ned efter behov. Der er desuden snøre ved livet, som du kan binde, hvis du gerne vil have, at træningsbukserne skal sidde lidt tættere ved livet. Bukserne er lavet af 100 % polyester.

Førprisen var 349,75 kr., mens den nye pris er 299,75 kr. – Forhandleren er Smartguy.dk

Billigt træningstøj Nike

 

Som lovet har vi også fundet noget billigt træningstøj fra mærket Nike, hvor vi har udvalgt denne træningstrøje. Skulle du ikke være så vild med pink, så kan du købe en magen til trøje i et par andre farver. Denne sportstrøje er mest egnet til fitness, men kan selvfølgelig også bruges til andre sportsgrene. Der er tale om en Dri-Fit model, som sidder tæt på overkroppen, men samtidigt behageligt. Trøjen er ikke egnet til tørretumbler, men kan vaskes uden problem ved 30 grader. Det er bare ét eksempel på de mange muligheder man har for at købe billigt træningstøj til kvinder.

Du kan lige nu spare 33 % på denne trøje hos Zalando.dk – Prisen er 199 kr.

Billig træningstøj

Til sidst har vi kigget på et par fancy Reebok træningsbukser. De overstående bukser fra Reebok kan bruges til stort set alle sportsgrene. Disse bukser er til dig, der godt kan lide, at dine træningsbukser sidder tæt. På trods af at bukserne er en smule stramme, så er de rigtig behagelige at bevæge sig. Der er noget specielt stræk i bukser, som gør at man bevæge sig frit uden ubehag. Førprisen var 349 kr., mens den nye pris er 244,30. Der er tale om forhandleren, Bodyman.dk, hvor der er stor mulighed for at købe billigt træningstøj til mænd og kvinder.