17 november, 2015

Billigt undertøj til herre

By Billig-Mode.dk

fashionhero

Billigt undertøj er noget af fleste mænd vil finde tiltrækkende. Hos Billig-Mode.dk har vi fundet ud af, at der er rig mulighed for at købe billigt kvalitetsundertøj til herre på nettet. Vi har besøgt en dansk forhandler med et stort udvalg af herreundertøj, hvilket du vil blive præsenteret for i dette blogindlæg. Vi vil fremhæve nogle af de mest populære produkter fra store brands såsom Armani, Bjørn Borg og JBS.

Moderigtige underbukser

 1. Armani – 2-pack boxershorts – 219,95 kr. – her
 2. Bjørn Borg – 2-pack boxershorts – 349,95 kr – her
 3. CR7 2-pack boxershorts – 249,95 kr. – her

Her har vi at gøre med tre af de førende brands inden for herreunderbukser. Der er tale om henholdsvis Armani, Bjørn Borg og CR7, som er anerkendte brands på det danske- og udenlandske marked. Vi kan varmt anbefale, at man køber enten 2-pack eller 3-pack, hvis man ønsker at gøre den bedste handel. Man kan ofte spare mange penge på underbukser, hvis man køber dem i pakker. Det kan sjældent betale sig at købe underbukser enkeltvis, fordi stykprisen er relativ høj.

Moderigtige og maskuline undertrøjer

 1. Calvin Klein – 2-pack undertrøjer – 299,95 kr. – her 
 2. JBS – 2-pack undertrøjer – 249,95 kr. – her
 3. Selected – 2-pack undertrøjer – 299,95 kr. – her

Vi har kigget nærmere på mærkerne Calvin Klein, JBS og Selected, som alle har fremstillet nogle fine undertrøjer. Ligesom det gør sig gældende for underbukser, kan de købes i pakker á 2 stk. Hvid og sort er de klassiske farver, men der er også rig mulighed for at købe undertrøjer i alle andre tænkelige farver. Der er stor forskel på design, pasform og kvalitet fra undertrøje til undertrøje. Vi kan dog varmt anbefale dig at købe undertrøjer fra et af disse 3 brands.

Herreundertøj hos Fashionhero.dk

Hvis du er fristet ved tanken om at købe herreundertøj til faste lave priser, så bør du slå et smut forbi Fashionhero.dk. Hos denne forhandler finder du Danmarks måske største udvalg af undertøj til mænd. Du kan shoppe underbukser, boxershorts, undertrøjer, undertøj, nattøj, badebukser, træningstøj og sokker. Fashion forhandler en lang række kendte brands, som bl.a. omfatter følgende:

 • Bjørn Borg
 • Calvin Klein
 • JBS
 • Armani
 • Resteröds
 • Hugo Boss

image006-1