Bisgaard gummistøvler til børn
25 december, 2012

Bisgaard gummistøvler

By Billig-Mode.dk

Bisgaard gummistøvler

Mangler du gummistøvler til dine elskede børn, som de kan udfolde sig i og føle sig tilpas i, så bør du læse med i denne artikel, som handler om Bisgaard gummistøvler. Vi vil gøre dig klogere på Bisgaard gummistøvler på bl.a. kvalitet, pris og naturligvis også om, hvor du kan købe gummistøvler til børn fra dette skomærke.

ForhandlerBisgaard gummistøvlerKøb her / Gå til forhandler
Forhandleren har et stort udvalg af Bisgaard gummistøvler til børn. Du kan hos Houseofkids købe gummistøvler fra skomærket Bisgaard fra kun 249,95 kr. Du kan både købe Bisgaard gummistøvler med og uden for.

Bisgaard gummistøvler med fokus på kvalitet

Den overstående overskrift på blot seks ord beskrivelser Bisgaard gummistøvler rigtig godt. Der bliver nemlig lagt rigtig meget vægt på kvaliteten, som er en af de helt store grunde til den store popularitet omkring Bisgaard sko til børn. Bisgaards filosofi bygger på tre vigtige punkter:

 • God pasform
 • Gode materialer
 • Smart design

Der bliver altså både sagt fokus på kvalitet, velvære og design. Når disse tre punkter er opfyldt kan man forvente nogle rigtig hotte Bisgaard gummistøvler, og det må man sige at Bisgaard kan sørge for. Du har nu muligheden for at forkæle dine børn med et par gummistøvler fra Bisgaard til en fremragende pris. Det vil nok overraske mange inkl. mig selv, at det er muligt at købe Bisgaard gummistøvler til børn fra 250 kr. Hos forhandleren Growingfeet koster Bisgaard gummistøvler med for 299,95 kr. mens dem uden for kun koster 250 kr. Uanset om du køber gummistøvler med eller uden for, kan du altså få dem til en rigtig skarp pris. Du kan naturligvis købe gummistøvler til børn fra skomærket Bisgaard i mange friske og flotte farver, og her vil vi lige komme med en lille liste over, hvilke farver de kan tilbyde dig hos den henviste forhandler:

 • Grå
 • Gul
 • Lilla
 • Rød
 • Navy blå
 • Lysegrøn
 • Pink
 • Grøn
 • Sort
 • Brun
 • Mørk lilla

Bisgaard gummistøvler

Køb gummistøvler på nettet

Vi vil i denne artikel om Bisgaard gummistøvler helt klart anbefale dig at købe gummistøvler på nettet. Dette råd kommer vi med, da vi har fundet en helt formidabel forhandler af gummistøvler fra Bisgaard. Der er tale om GrowingFeet.dk, som har et kæmpe udvalg af Bisgaard gummistøvler. Du kan se vores liste over, hvilke farver forhandlere tilbyder Bisgaard gummistøvler i lidt længere oppe i artiklen. Du kan altså vælge mellem mere end ti farver, når du skal gummistøvler fra det populære skomærke. Du kan forvente en god service, når du handler med Growingfeet som bl.a. kan tilbyde dig god og hurtig support og hurtig og effektiv levering. Du har to valgmuligheder ang. leveringen, hvor du skal vælge hvilket fragtfirma, du ønsker at få dine varer sendt med. Her er de to muligheder for levering fra forhandleren:

Post Danmark: 49 kr. for levering til privat- eller erhvervsadresse. Sendes samme dag ved bestilling inden kl. 12:00. Standard levering tager 1-2 dage med Post Danmark.

GLS: Levering til GLS pakkeshop eller til erhvervsadresse koster 39 kr. Man kan forvente en leveringstid på 1-3 dage på sine Bisgaard gummistøvler. Det er IKKE muligt at få leveret til sin privatadresse med GLS.

Jeg vil anbefale dig at vælge Post Danmark til at levere dine kommende Bisgaard gummistøvler. Dette argumentere jeg med deres hurtige levering på kun 1-2 dage og uden tvivl også fordi, de leverer direkte til privatadressen. Det koster godt nok 10 kr. ekstra i forhold til GLS, men så slipper du for besværet med at skulle hente pakken hos en pakkeshop.