Bisgaard sko børn
3 februar, 2014

Bisgaard sko udsalg

By Billig-Mode.dk

Bisgaard sko

ForhandlerBisgaard skoLæs mere / Gå til forhandler
Her finder du et glimrende udsalg med Bisgaard sko, hvor du i øjeblikket kan spare op til 50 % af prisen.

Januarudsalget er slut for denne gang, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde gode udsalg indtil næste januar. Ikke desto mindre er det lykkedes os at finde et anbefalesværdig Bisgaard sko udsalg hos en dansk forhandler. Hvis du er i tvivl, om Bisgaard sko er noget for dit barn, så håber vi, at du er klogere på den del efter af have læst denne artikel. Hvis du ved det mest nødvendige om Bisgaard sko, kan du blot klikke dig ind hos forhandleren, som vi linker til ovenfor.

Bisgaard

Bisgaard er grundlagt af danskerne, Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen tilbage i 2005. Mens hovedkontoret ligger i Danmark, så foregår selve produktionen i Portugal. Bisgaard sko blev i første omgang kun solgt i Danmark, men i dag kan man købe Bisgaard- sko og gummistøvler i omkring 20 lande. Bisgaard har et meget enkel filosofi, som går ud på at børn skal have det bedste på fødderne, hvilket lykkedes i gennem god pasform og ved at benytte naturmaterialer. Fælles for alle sko og gummistøvler fra Bisgaard er at designet skal være enkelt, men samtidig meget stilfuldt.

Bisgaard forhandles hos de fysiske forhandlere, ligesom at deres sko bliver solgt i stor stil på nettet. Hvis du klikker dig på følgende link, kan du søge efter din by og se hvilke butikker, der sælger Bisgaard sko og gummistøvler, der hvor du bor. Som nævnt kan man også købe Bisgaard sko på nettet, hvilket mange vælger at gøre. Jeg har stødt på Houseofkids.dk, som har et stort udvalg af Bisgaard sko til fordelagtige priser. Derudover har de gratis levering og nem returretering.

Bisgaard sko børn

Vi har tidligere skrevet en artikel om Bisgaard gummistøvler, hvor vi havde stor fokus på kvaliteten. Det samme gør sig gældende for Bisgaard sko, som er i rigtig god kvalitet. Det er oplagt at købe Bisgaard sko til børn, da der både er fokus på de funktionelle- og smagsmæssige detaljer. At Bisgaard næsten har været på markedet i 10 år, giver dem en klar fordel, da de kender alt til børns behov og ønsker. Kalveskind og lammeuld er bare nogle af de materialer, som Bisgaard benytter til at lave deres sko.

Bisgaard sko børn

 

Ovenfor har jeg udvalgt et par Bundgaard sko til børn, som vi skal se lidt nærmere på. Modellen ovenfor er mest henvendt til drenge, som de fleste vil kunne se udfra designet. Det er et par sneakers som minder om Converse sko stilmæssigt. Hvad du ikke kan se på billedet er, at skoene lukkes på indersiden med lynlås. Derudover er der også snørebånd, så skoene sidder tæt og samtidig behageligt. Et af de store plus ved denne sko fra Bundgaard er dens gummisål, som både er skridsikker og støddæmpende.

Skoene er blå med en stor rød stjerne på siden. Skoen har en forholdsvis kraftig hæl, som gør at skoene ikke bliver slidt lige med det samme. Houseofkids.dk er forhandleren af disse Bundgaard sko til børn, som kan købes i str. 24-34. Prisen er 699,95 kr. inkl. levering. Det anbefales desuden, at du køber et par sko med voksetillæg på 1,2-1,5 cm. Du bør altså måle dit barns fod og plusse 1,2-1,5 cm. til, før du vælger en størrelse. House Of Kids har en størrelsesguide på deres hjemmeside, som du med fordel kan benytte dig af.

Bundgaard sko

 

Pigerne skal selvfølgelig ikke snydes, for det er også muligt at købe Bundgaard sko til børn. Vi har fundet et eksempel på et par meget klassiske sko fra Bundgaard. Selvom at skoene skiller sig meget ud på grund af den lidt specielle farve, så er de faktisk nogle af de mest populære Bundgaard sneakers i øjeblikket. Disse sneakers er i skind og har en masse fede detaljer. Lukningen er anderledes fra den første Bundgaard sko, da man har benyttet sig af velcrolukning ved denne model. Designmæssigt er der ikke meget at bemærke udover den sølvgrå stjerne på siden af skoene.

Sålen er lavet af 100 % gummisål, ligesom at den er skridsikker og støddæmpende. Disse funktioner burde være obligatoriske for alle børnesko, men det er desværre ikke altid tilfældet. Hvis du ønsker at købe disse Bundgaard sko til børn, så bør du klikke dig forbi Houseofkids.dk, hvor de forhandles til en pris på 599,95 kr.

Bisgaard sko på udsalg

Det er ikke helt usandsynligt, at du har klikket dig på denne artikel, fordi du leder efter Bisgaard sko på udsalg. Du har gjort klogt i at søge på nettet, da det er der, man har størst chance for at finde Bisgaard sko udsalg. Jeg har været inde og kigge i en række store børnetøjsforretninger, men udvalget er generelt ikke så stor, og det samme gælder udsalg. Skulle du have fundet en specifik Bundgaard sko i en fysisk butik, er det værd at klikke forbi nettet, og se om du kan få skoen billigere.

Forhandleren, House of kids, som vi har linket i artiklen har i øjeblikket et stort Bisgaard sko udsalg. Hvis du klikker dig ind på “Bisgaard” på deres side, bliver du præsenteret for en lang række sko og gummistøvler, hvor rigtig mange af dem er sat ned i pris. Hvis produktet er på tilbud,vil der stå et “%” tegn i højre hjørne på billedet.

Bisgaard sko udsalg

 

Her har vi 4 støvler fra Bisgaard, som lige nu kan købes til spotpriser. Som du kan se ovenfor kan du spare op til 300-350 ved at kigge efter Bisgaard sko på udsalg. Jeg tvivler på, at du finder et bedre udsalg end dette, men du skal være velkommen til at prøve.

Relaterede artikler: