Bjørn Borg underbukser
18 april, 2014

Bjørn Borg underbukser tilbud

By Billig-Mode.dk

Bjørn Borg

ForhandlerBjørn Borg underbukserLæs mere / Gå til forhandler
Hos Zalando finder du mange gode tilbud på Bjørn Borg underbukser, hvor du kan spare op til 10-15 %
Et godt alternativ er Smartguy, hvor man tit og ofte kan finde nogle gode tilbud på Bjørn Borg underbukser til mænd.

Vi lavede en lille spørgeundersøgelse sidst år, som viste at over 60 % af vores mandelige læsere går i Bjørn Borg underbukser. Vi har før skrevet om Bjørn Borg underbukser, men denne gang vil vores hovedfokus ligge på Björn Borg underbukser tilbud, for dem findes der masser af. Den store popularitet omkring Bjørn Borg og deres underbukser skyldes især den særdeles gode kvalitet, den gode pasform og ikke mindst det moderigtige design. Bjørn Borg underbukser må antages som at være det oplagte valg, da de både sidder godt, holder godt pga. kvaliteten og ikke mindst ser godt ud.

Bjørn Borg underbukser kan efterhånden købes i alle tøjforretninger, både i de fysiske butikker og på nettet. Derudover er nogle af de store supermarkeder begyndt at forhandle Bjørn Borg, som bl.a. kan købes i Føtex og Bilka. Om det er klogt for Bjørn Borg at blive sat i forbindelse med supermarkeder kan diskuteres, men ikke desto mindre er de med til at presse priserne ned.

Den vejledende pris ligger på 350 kr. for 2 par underbukser. Ønsker man blot at købe et par underbukser, skal man regne med at skulle betale 200 kr. Sammenligner man med andre store undertøjsmærker som JBS og Armani, så er der ingen tvivl om, at Bjørn Borg ligger i den høje prisende. Det er ikke alle, der er villige til at give 200 kr. for et par underbukser, hvilket kan gøre det attraktivt at lede efter Bjørn Borg underbukser tilbud. Der kommer hele tiden nye kollektion med Björn Borg underbukser, som bliver prissat ret højt de første par måneder. Hvis man vil gøre et godt tilbud, bør man gå efter underbukser fra nogle af de gamle / tidligere kollektioner, da efterspørgslen er dalende.

Vi har undersøgt, om det overhovedet kan lade sig gøre at finde tilbud på Bjørn Borg. Det tog os ikke mange minutter, før vi havde fået de første tilbud på Bjørn Borg underbukser, som vi nu vil præsentere jer for.

Bjørn Borg hos Smartguy

Bjørn Borg underbukser Bjørn Borg underbukser tilbud

 

Vi startede ud med at besøge Smartguy, som vi ved har et stort udvalg af Bjørn Borg undertøj. Vi tænkte derfor, at der ville være en god mulighed for at finde nogle Bjørn Borg underbukser tilbud. Det viste sig at være en klog tanke, for vi har fundet en række tilbud. Ovenfor har vi sat billeder ind af to forskellige pakker, som man lige nu kan købe på tilbud. Underbukserne til venstre er blå med hvide prikker, hvortil man får et par ensfarvet navy blå underbukser med i købet. Den anden pakke består af et par blå og navy blå underbukser. Kvaliteten på underbukserne er 95 % og 5 % elastan.

Den vejledende udsalgspris er som tidligere nævnt 350 kr. for 2 par, men du har mulighed for at købe disse pakker for kun 329,75 kr. stk. Forhandleren er Smartguy.dk.

Bjørn Borg hos Zalando

Björn Borg underbukser

Smartguy er dog ikke den eneste med gode Bjørn Borg bukser tilbud, for kort tid efter besøgte vi Zalando. Efter ganske få sekunders research havde vi klikket os ind på disse to Bjørn Borg underbukser, som kan købes til en rigtig god pris. Det er henholdsvis et par sorte og et par grå underbukser, som også kan fåes i andre farver.

Du kan spare 11 % ved at købe disse underbukser fra Bjørn Borg til kun 309 kr. I øjeblikket er lagerstatussen meget lav, så man skal være hurtig for at udnytte tilbuddet. Prisen findes hos Zalando.dk og er desuden inklusiv levering. Dette var bare et eksempel på et af deres tilbud, for de har mange andre gode tilbud.

Mere info her: http://www.bjornborg.com/dk/