13 juni, 2012

Blazer herre – Blazer til mænd

By Billig-Mode.dk

ForhandlerBlazer til mændKøb her / Gå til forhandler
Denne forhandler har et stort udvalg af herre blazer til alle lejligheder, både fest, arbejde og hverdag. Du kan på siden finde en masse gode tilbud og billige priser på blazere til mænd.

Vi behøves nok ikke til at lave en lang beskrivelse af, hvad en blazer er, for det ved du med stor sandsynlighed i forvejen. Vores fokus i denne artikel vil ligge på herre blazer til jakkesæt, så hvis du er kvinde er dette nok ikke lige siden til dig, udover du selvfølgelig er på udkig efter en blazer til din mand. Vi vil også komme ind på bl.a. slips og skjorter til dit jakkesæt.

Blazere til mænd

Har du en eller anden idé om at man skal være businessman, eller have mange penge for at eje en blazer, så glem alt om den tanke. Blazer er til alle, uanset køn og alder. Efterspøgelsen efter blazere har sjældent været større end lige nu, og det er bestemt med god grund. Der bliver købt rigtig mange herre blazere hver dag, som både er unge fyre på 16-25 år, og i denne ende af mænd på 50-70 år. Man kan bruge en blazer til rigtig mange lejligheder. En blazer bliver ofte brugt, når man gerne vil se lidt ekstra fin, f.eks. til et bryllup, fødselsdag eller jubilæum. Der er dog også mange der til daglig bruger blazer, og specielt i forbindelse med arbejde. Jeg tror ikke, du finder ret mange forretningsmænd, der ikke ejer en blazer, for der er rigtig mange mænd, specielt indenfor forretningsverdenen, der bruger en blazer. Udfra stilen kan man give et godt førstehåndsindtryk, og udstråle en vis seriøsitet, hvilket kan være meget vigtigt. Man kan dog også bruge en blazer til andre formål end de nævnte. Hvis de bare godt kan lide at gå med blazer, og være iført jakkesæt, så er der intet i vejen med det. Der behøves ikke nødvendigvis være en anledning, til at bruge blazer. Det klassiske jakkesæt med et par bukser, skjorte og blazer går man aldrig helt galt i byen med.

Herre blazer

Nu har vi vidst fået slået fast at blazer er til alle, uanset køn og alder. Måske har du allerede besluttet dig for at købe en blazer, men går stadig og overvejer hvilken farve. De mest populære farver indenfor herre blazer er grå, sort og blå, og hvilken farve du vil vælge er selvfølgelig op til dig. Det er lidt an på, hvilken tøj man ellers har tænkt sig at have på med sin blazer. En sort passer dog til det langt det meste tøj, og jeg vil derfor anbefale dig en sort blazer. Hvis du har valgt en sort skjorte, er det nok ikke det mest optimale at vælge en sort blazer. Du skal derudover også tænke på det slips du skal have. Nu har vi fået styr på det meste, men hvad så med prisen? Hvad koster sådan en blazer til mænd egentlig? Ja, det er jo egentlig svært at give et konkret spørgsmål, og vil svare til, man spurgte hvad huse koster. Prisen er naturligvis an på flere ting, bl.a. kvalitet og brand, der spiller en stor rolle. Kigger du efter billige herre blazere til dit jakkesæt, så er det helt sikkert også muligt. Jeg vil til sidst gerne lige anbefale et par brands, som jeg synes du skal kigge efter godt efter:

  • Selected
  • Matinique
  • Minimum
  • G-star

Hvis du køber en blazer fra et af de fire nævnte brands, tror jeg ikke på at du kan blive skuffet, for der er virkelig lagt noget kvalitet i.