herreur
30 juni, 2019

Bliv en moderigtig mand

By Steflinkmester

Tidligere vare smykker typisk noget, der i høj grad hørte sig kvinden til. I dag er tingene skiftet en del, og det er derfor ganske normalt at finde mænd i gaderne, der bærer smykker. Hertil kommer selvfølgelig ure, der altid har været et kært eje for mange mænd. Der findes mange flere forskellige accessoires til herre outfits, end man umiddelbart skulle tro, og i denne artikel får du nogle gode råd til, hvordan du kan klæde dig som en moderigtig mand med smarte accessoires.

Klassisk tilbehør til herre outfits

Der er intet i vejen med klassisk tilbehør, og disse har i dag stadig rigelig ret til ethvert herre outfit. Når der tales om klassikere, vil populære accessoires være slipsenålen, manchetknapperne, lommekluden, et pænt bælte og eventuelt ærmeholdere. Sidstnævnte bruges dog sjældnere end de andre nævnte tilbehør. Til klassikerne hører selvfølgelig også nogle pæne stilede ure, der kan sætte prikken over i’et.

Det nævnte tilbehør her passer sig typisk til et jakkesæt, der alle dage har været kendt som et stilet og moderigtig valg. Af samme grund ses forretningsmænd ofte i jakkesæt snarere end et par jogging bukser, der ikke tager sig ligeså pænt ud. Et jakkesæt består af en pæn skjorte, en jakke, et par nylonbukser og selvfølgelig et par pæne, pudsede sko. Hertil kommer så slipset, hvor slipsenålen gør sig rigtig pæn. I skjorteærmerne placeres de nydelige manchetknapper, og lommekluden placeres i jakkens lomme. Du kan eventuelt matche farve på skjorte og lommeklud for at give et pænt finish.

Et ur er ikke bare et ur

For nogle er et ur blot et redskab, der skal holde styr på tiden. Moderne ure er dog lidt mere end det. Man kan ofte sige en del om en mands karakter ved at kigge på hans ur. Går du rundt med et billigt ur fra det lokale supermarked, så er du typisk ikke interesseret i materielle goder, og meget kvalitetsbevidst og din stil vil måske også været præget af dette.

Sportsinteresserede har typisk et ur, der er koblet op med smartphone eller iPhone, hvor der holdes styr på daglige gået skridt, SMS’er kan læses på farten, mens du løber, og du er generelt meget moderne og energisk, hvis du render rundt med et af disse elektroniske ure.

Sidste kategori er de lidt dyrere armbåndsure, der typisk ses hos forretningsfolket. Her er der tale om lidt dyrere ure af eksempelvis mærket Daniel Wellington eller Emperio Armani. Urene er typisk med læder eller stålrem, og designet er meget klassisk men alligevel stilet.

Hvis du gerne vil blive en moderigtig mand, skal du først og fremmest sørge for at din tøjstil passer til dette. Når tøjet er på plads, er det så tid til at tilføje diverse accessoires, hvor blandt andet uret kan være med til at fortælle en historie om, hvem du er. Kombiner et pænt ur med den helt rigtige slipsenål, de rette manchetknapper og måske en lommeklud, hvis ikke dette er for klassisk for dig – og så er du godt på vej til livet som en vaskeægte moderigtig mand.