Babyliss bølgejern

bølgejern 2014

Med et bølgejern kan du lave smukke bølger i dit hår, når du vil se ekstra godt ud til festen.Det har aldrig været så nem at håndtere et bølgejern som nu. Tidligere har vi skrevet om både glattejern og krøllejern, hvor der også er mulighed for at få en smuk frisure. Nogen har svært ved at se forskel på hår lavet med bølgejern og krøllejern, men der er en lille forskel. Hvis man vil lave fyldige krøller, er det uden tvivl bedst med et krøllejern. Ønsker man bølger eller løse krøller i håret, vil vi anbefale et bølgejern. I artiklen skal vi prøve at se på forskellige produkter og hvilke egenskaber de har.

bølgejern tilbud

Bølgejern test

bølgejern

 

 

 

Mærke: Babyliss

Pris: 449 kr.

Forhandler: Nicehair.dk

Vores favorit er dette bølgejern fra Babyliss, som hedder “Easy Waves”. Navnet giver rigtig god mening, da det er nemt at lave bølger med dette produkt. Babyliss er i dag den førende producent af elektriske apperater indenfor hårpleje. De bruger de nyeste teknologier for at skabe de bedste produkter til private og erhverv.

Dette bølgejern kan højest komme op på 200 grader. Opvarmningstiden er kun 45 sekunder, hvilket gør det til et rigtig godt bølgejern, når man har en travl hverdag. Der er 3 forskellige indstillinger på temperaturen,  som kan justere på siden af jernet. Dette Babyliss bølgejern laver minimal slid på håret med keramisk belægning, så du kan bevare dit smukke hår.

Kigger man på nogle af de praktiske ting, så skal man altid have tørt hår ved at brug at bølgejern. Har man vådt hår, risikerer man at jernet kortslutter og går i stykker. Inden du bruger bølgejernet skal du have reddet håret med en børste, hvorefter du er klar til at begynde. Forhandleren har indtil videre fået 3 bedømmelse af dette produkt fra tidligere kunde. De har givet et gennemsnit på 3,7 ud af 5 stjerner.

Babyliss bølgejernMærke: Babyliss

Pris: 799 kr.

Forhandler: Nicehair.dk

I den lidt dyrere prisende har vi endnu et Babyliss bølgejern fra modellen “Pro Titanium”. Som de fleste har regnet ud, ud fra nævnet er det lavet i titanium. Dette bølgejern består af 3 spoler, hvor 2 af dem er på 22 cm., men den sidste spole er 19 cm. Bølgejernet er udstyret med både bordstøtte og håndtag, som formindsker risikoen for at brænde fingrene eller komme til skade på anden måde.

Temparaturen kan variere i mellem 140-220 grader, alt efter hvordan du indstiller den. Ledningen er forholdsvis lang, så du har flere muligheder for at flytte dig rundt.

Der er pt. kun skrevet én anmeldelse af dette produkt, hvor kunden har valgt at give dette bølgejern 5 ud af 5 stjerner. Personen skriver bl.a., at det laver fantastiske krøller, at det er hurtigt og bruge, og at hun kan anbefale det til ander.

 

 

 

OBH bølgejernMærke: OBH

Pris: 349 kr.

Forhandler: Wupti.com

OBH bølgejern er nogle af de mest populære på det danske marked. Med dette jern kan du give dit hår et skinnende- og bølget look. Der er 5 indstillinger for temperatur, som er henholdsvis 120, 140, 160, 180 og 200 grader. På bølgejernet er der et lille display, hvor temperaturen er angivet. Opvarmningen tager omkring 60 sekunder, hvilket er ganske tilfredsstillende. Ledningen er på hele 2,8 meter, hvilket er en rigtig praktisk længde, så man ikke skal stå lige ved siden af stikkontakten.

Dette OBH bølgejern har en smart funktion, hvor det automatisk bliver slukket, hvis det har været inaktivt i 60 minutter. Jernet bruger 55 Watt.

Kilde: http://www.babyliss.eu/