Buksedragter
6 august, 2013

Buksedragter hitter igen

By Billig-Mode.dk

Buksedragter damer Buksedragter børn Buksedragter kvinder

ForhandlerBuksedragterLæs mere / Gå til forhandler
Buksedragter til kvinder fra kun 175 kr. Køb buksedragter fra bl.a. OnePiece, Vero Moda, Nümph, Object, G-star og mange andre fede mærker.
Buksedragter til børn fra 124,75 kr. Du har mulighed for at købe buksedragter hos denne forhandler fra mærker som Hummel, Koin, Småfolk, Katvig, Minymo m.m.

Buksedragter var et af de største hit indenfor modeverdenen tilbage i slutningen af 70’erne og langt henne i 80’erne. Mange år senere er buksedragter igen blevet et hit, og det gælder både buksedragter til kvinder og børn I denne artikel vil jeg give mit bud på, hvordan det kan være at buksedragter er kommet tilbage i modeverdenen, hvilke mærker jeg anbefaler, hvor du kan købe buksedragter og meget, meget andet relevant info.

Buksedragter

Måske kender du bedre buksedragter som heldragt, jumpsuit, buksedragt eller en helt fjerde ting. Kært barn har mange navne. Kort sagt er en buksedragt en beklædningsgenstand, der dækker hele kroppen og på den måde fungerer en buksedragt som både bluse og buks. Buksedragter kan stort set bruges året rundt afhængig af den enkelte heldragt. Der er heldragter, der er mest henvendt til forår / vinter samtidig med at der er buksedragter, der er produceret til sommer / efterår. Langt de fleste buksedragter i den moderne verden er uden ærmer eller med korte ærmer samtidig med at det er muligt at købe langærmede buksedragter. Buksedragter bruges i dette årtusind til stort set alle lejligheder. Der er rigtig mange kvinder, der vælger at bruge buksedragter på arbejde og i skole samtidig med at buksedragter bruges i stor stil til festlige lejligheder. Der er nemlig både mulighed for at købe buksedragter med et afslappet look, samtidig med at man kan købe nogle rigtig sexet buksedragter, som vil fungere rigtig godt med et par stiletter.

Intet mere afslappende

Den store popularitet omkring buksedragter skyldes i høj grad, at der ikke findes meget mere afslappende tøj. Man kan sammenligne det lidt med joggingtøj, hvor man kan slappe fuldstændig af og tænke på alt andet end stramt og irriterende tøj. I sammenligning med joggingtøj er en buksedragt dog en hel del nemmere at tage af og på samtidig med at den fungerer som en komplet heldragt.

Buksedragter til børn Buksedragter  Buksedragt børn

Målgruppen

Det er relevant at vide, hvad målgruppen er for buksedragter, så du ved om en buksedragt er noget for dig. Helt generelt vil jeg sige at alle kan bære en buksedragt. Den overordnede målgruppe for buksedragter er kvinder og børn. Kigger kan man på aldersgruppen, så hitter buksedragter mest blandt den yngre del af befolkningen. Som sagt kan alle bære en buksedragt – Dog er der forskel på hvor godt en buksedragt ser ud til den enkelte person. Der er noget ungdommeligt over buksedragter, hvilket gør at en buksedragt som regel vil se bedre ud på en 20 årig fremfor en 50 årig. Buksedragter har længe været et stort hit blandt børn, og det gælder børn i alderen 0-12 år. Når man er barn tænker man ikke særlig meget over det tøj man har på. Det er ikke særlig vigtigt, om det er det rette mærke eller det rette design. Derimod er det meget mere vigtigt, om tøjet er behageligt at have på og at det ikke genererer ved forskellige former for aktiviteter. Til dette formål er en buksedragt / heldragt helt oplagt, da der er masser af plads til at røre sig samtidig med at den er utrolig behagelig. Enhver forældre bør sit barn / sine børn den tjeneste at købe en heldragt, da dit barn højst sandsynligt vil føle sig rigtig godt tilpas i en buksedragt.

Historien om buksedragter

Som jeg har kort har nævnt i overskriften, så kom buksedragter første gang frem i slutningen af 70’erne / starten af 80’erne. Buksedragterne var populære langt oppe i 80’erne og i begyndelse af 90’erne. Dog begyndte populariteten stille og roligt at dale, og buksedragterne var i midten af 90’erne ikke et særligt stort hit. Siden år 2000 er buksedragter dog kommet mere og mere tilbage som et modehit, og det kan tydeligt ses ved det stigende udvalg af buksedragter i butikkerne og ikke mindst på nettet. Det var dog først omkring år 2010 at buksedragter for alvor kom tilbage på den røde løber. I år 2013 er buksedragter et kæmpe hit hos både mænd og kvinder samt børn i en bred aldersgruppe. Der er ingen tvivl om, at buksedragter er et kæmpe hit i tiden. Nu er spørgsmål bare om buksedragter er kommet tilbage for at blive? Jeg tror personligt ikke at buksedragten vil miste sin popularitet de første mange år, men der vil nok komme en periode på et tidspunkt, hvor efterspørgslen begynder at falde lidt igen. Man kan sammenligne det med Vans sko, som første gang kom på markedet for RIGTIG mange år siden og nu igen er kommet tilbage i butikkerne.

Kvalitetsmærker

Vil du købe en ny buksedragt, så vil jeg anbefale dig at gå efter kvalitetsmærker. Dette skal dog ikke lyde som om, at jeg anbefaler at du finder den dyreste af den dyreste buksedragt og køber den. Derimod mener jeg bare at det kan være fordelagtigt at kigge efter kendte mærker, når du skal købe en buksedragt, for kvaliteten er ofte væsentlig bedre end så mange andre mærker. Ønsker du en buksedragt i smart og elegant design samt god kvalitet, så vil jeg anbefale dig at kigge på buksedragter fra mærket OnePiece. One Piece heldragter er det helt stort hit indenfor modeverden, så det er en sikker vinder.

Forhandlere af buksedragter

Jeg er stødt på forhandleren Zalando.dk, som har et rigtig stort udvalg af moderne buksedragter til kvinder og piger. De har et udvalg på knap 100 forskellige buksedragter fra kendte mærker som G-star, Nümph, Onepiece, Vero Moda og mange andre. Hos denne forhandler har du mulighed for at købe buksedragter fra kun 179 kr., hvilket gør det muligt at gøre en rigtig god handel. Zalando tilbyder desuden gratis levering og gratis retur. Derudover tilbyder de 30 dages returret, såfremt buksedragten ikke lever op til din forventning eller størrelsen ikke passer.

Er du forældre og vil du gerne købe en buksedragt til dit barn, så anbefaler jeg forhandleren Smartkids.dk. Grunden til at jeg anbefaler netop denne forhandler skyldes at de har et stort udvalg af buksedragter til faste lave priser. Derudover kan de prale med at have nogle af de hotteste mærker i sortimentet med bl.a. Noa Noa, Hummel, Katvig, Småfolk, Me Too m.m. Du kan købe buksedragter til børn fra følgende forhandler fra kun 124,75 kr.