Bukser

Bukser damer Bukser mænd Joggingbukser mænd

Bukser

Vi ved alle sammen at bukser ikke bare er bukser. Jeg vil påstå at det er det, er det der siger allermest om ens stil, fordi denne beklædning udstråler hver sin stil. Vi har hver vores smag indenfor bukser, som vi har til alt muligt andet. Nogen gange kan godt lide stramme bukser, og andre er mere til store baggy med hængerøv Det er svært at sige noget specifikt som der er populært, fordi folk har så forskellig smag når det handler om jeans. Mens nogen går meget op i hvilke bukser de går med er andre ligeglade. Vi kender dem der bare går i rundt i de samme to-tre joggingbukser / træningsbukser hver dag, hvor andre kun går i det moderne og det helt nye, som Humör bukser, Carhartt bukser og G-star jeans. Der er så meget forskelligt at vælge mellem når vi snakker jeans.

Modetrends til mænd og damer

Man kan købe bukser i alle tænkelige farver, både jeans bukser, blå, orange og mange andre farver. De mest normale farver når vi snakker bukser er primært sorte, hvide og brune jeans. Der er mange mennesker der enten er til mørke- eller lyse bukser. Mit indtryk er at de lyse er mest populært hos piger, mens mørke jeans hitter bedst hos drenge. Om man er til lyse eller mørke bukser er meget op til ens smag. Måske er man til begge.

Kør din egen stil

Bukser kan både være afslappende joggingbukser, mens det kan være knap så afslappende cowboybukser. Uanset hvad handler det om at man skal kunne føle sig tilpas i et par jeans. Om man føler sig bedst tilpas hvis bukserne er pæne, bedst hvis de sidder godt til en eller bedst hvis man bare godt kan lide mærket er egentlig underordnet. Når man køber nye benklæder er det vigtigt at man tænker på hvad man selv kan lide, i stedet for at tænke på hvad andre går i og hvad der er populært. Selvfølgelig er der ikke noget i vejen i at være moderigtig, men der er heller ikke så mange der synes det er fedt at rende rundt i de helt magen til jeans som hundrede andre af ens venner.

Det giver selvfølgelig sig selv at der er rigtig mange forhandlere af jeans, og udvalget er kæmpe stort. Da der er så mange forhandlere og butikker kan det føles nærmest umuligt at bestemme sig for, hvor man skal handle. Her vil vi dog hjælpe dig, og give dig et bud på 3 rigtige gode forhandlere:

Bukser til mænd

Der er nogle mænd der har det bedst med at det er kvinderne der køber tøj til dem, men for de rigtige mænd er der selvfølgelig hjælp at hente. Vi har fundet en formidabel forhandler til jer, hvor du kan købe bukser til mænd. Udvalget  er usædvanligt stort, og rummer i dag på helt præcist 428 forskellige par jeans. Med brands som Humör, DND, DND, Hilfiger, Solid og masser andre fede mærker danner Smartguy rammer for et perfekt sted at købe benklæder til mænd.

Bukser til kvinder

Er du en af de kvinder der har fundet ud af det er meget nemmere at købe jeans online, fordi der ofte er et meget stort udvalg og priserne er billige, så kan vi hjælpe dig endnu videre. Du kunne gå ind i en butik, hvor du måske finder et udvalg af 20 forskellige bukser til kvinder, men du kunne i stedet besøge Smartgirl, hvor du finder et udvalg på ikke mindre end 610 forskellige jeans. Det er uden tvivl en af landets største udvalg af jeans til damer. Smartgirl byder på fantastiske brands som VILA, Vero Moda, Hummel, Rütme, G-star, Diesel, Levi’s og rigtig meget andet.

Bukser til børn

Børnene skal ikke snydes for at købe fede jeans online. Heldigvis er det ikke kun bukser til kvinder og mænd der forhandles online, men også bukser til børn, som man kan få fat i. Er du en travl forældre, som ikke har tid til at løbe byen rundt for at finde et par bukser til dit barn, så skal du gå online. Det er nemt, hurtigt og billigt at købe jeans til børn online. Hos Smartkids har de pt. 566 forskellige par bukser til børn du kan vælge mellem. Med priser fra kun 29,75 kr. så skulle det være særdeles muligt at gøre en kanon handel på jeans til børn. Du finder mærker som Småfolk, Danefæ, Hummel, ej sikke lej og mange flere.

Bukser til unge

Jeg vil næsten sige at jeans til unge er noget af det der er aller nemmest at købe online, fordi udvalget af utroligt bredt, og der er det de unge kan lide. Leder du efter bukser til unge kan jeg anbefale at kigge efter mode bukser som:

  • Humör jeans
  • Carhartt
  • Diesel jeans
  • Levi’s bukser
  • G-star jeans
  • Minimum

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *